Artur Lyan

Artur Lyan

Artur Lyan är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Artur Lyan har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Artur Lyan har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.7. Artur Lyan har haft 35 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

53 omdömen om Artur Lyan

Sedan starten hos Reco 2024
Ahmed A
Rosendal

Professionell och strukturerad i sitt arbete.

Olivia Ö
Rosendal

Artur är trevlig, flexibel och tillgänglig, gav oss flera extra möjligheter att kika på önskad lägenhet och tog hand om våra frågor och funderingar med mycket snabb återkoppling!

Isabel Kristina J
Luthagen

Vi vill ge ett stort tack till Artur för ett fantastiskt bemötande under vårt bostadsköp! Trots den korta tiden lyckades han lösa allt på ett smidigt och professionellt sätt. Han var tillgänglig, hjälpsam och såg till att allt föll på plats i tid. Vi uppskattar verkligen hans engagemang och positiva inställning – det gjorde hela processen mycket enklare och tryggare för oss.

David F
Luthagen

Trevlig, framåt och ärlig. Arthur var följsam och gjorde hela upplevelsen behaglig. Rätt information hade han redan koll på.

Karin Margareta Axelsson Z
Rosendal

Professionell i sitt bemötande, informativ och kunnig. Han kunde lyssna in och anpassa sitt bemötande efter våra behov. Jag fick verkligen förtroende för Artur, han var trygg och pålitlig hela vägen.

John D
Gränby

Mäklaren Artur var mycket tillmötesgående och transparent. Det var ingen pressande säljteknik eller maningar till förhastade beslut. Förståndig och professionell.

Sonja M
Gränby

Artur Lyan är en mycket proffsig mäklare! Han har ett trevligt bemötande, är kunnig och kompetent och är snabbt tillgänglig vid frågor. Vi rekommenderar honom starkt!

Kerstin L
Luthagen

Trevlig, lyhörd och kunnig. Lösningsorienterad och ger snabb återkoppling. Försäljningen av vår bostadsrätt gick snabbt och smidigt. Vi rekommenderar varmt Arthur, en toppenmäklare!

Gudlaug S
Sålde sitt hus med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Lugn och mycket trevlig, svarade snabbt på alla frågor. Jag kände hela tiden att jag var i trygga händer.

Eva Susanne S
Köpte sitt hus med hjälp av Artur Lyan en del av Fastighetsbyrån Uppsala

Det har känts välkomnande och positivt att möta Artur. Han har varit kunnig och välinformerad om bostaden. Alltid snabb återkoppling och god kommunikation. Inger en stabil känsla.