Filip är en trevlig mäklare som var serviceinriktad och tillmötesgående genom hela affären.
Filip Hellberg
Filip Hellberg är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Filip Hellberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Filip Hellberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Filip Hellberg har haft 28 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
70 omdömen om Filip Hellberg
Från första mötet med Filip Hellberg fick jag en stark känsla av trygghet och förtroende. Det märks direkt att han älskar sitt arbete och utför det med stort engagemang, professionalism och respekt. Under hela försäljningsprocessen var Filip tillgänglig, lyhörd och mycket professionell. Han höll mig uppdaterad, svarade snabbt på frågor och såg till att jag kände mig trygg i varje steg. Hans ärlighet, kompetens och positiva inställning gjorde hela upplevelsen både smidig och stressfri. Det som imponerade mest på mig var...
Filip Hellberg var professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med genom hela försäljningsprocessen. Han höll mig uppdaterad, svarade snabbt på frågor och gav ett tryggt och förtroendeingivande bemötande. Tack vare hans kunskap och engagemang gick försäljningen smidigt och vi är mycket nöjda med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Filip till andra som ska sälja eller köpa bostad.
Filip är en mycket trevlig och engagerad mäklare. Han var lätt att få kontakt med, tydlig i sin kommunikation och hjälpte mig på ett utmärkt sätt. Jag rekommenderar honom gärna.
Filip är en mycket trevlig och engagerad mäklare.Han var lätt att få kontakt med ,tydlig i sin kommunikation och hjälpte oss på ett utmärkt sätt.Jag rekommenderar honom gärna.
Filip Hellberg har varit väldigt professionell, pålitlig och snabb genom hela processen. Han hanterade de olika buden på ett mycket bra och smidigt sätt och var alltid tydlig i kommunikationen. Han var dessutom väldigt snabb med att förbereda kontrakten – allt gick klart på mindre än en dag. Väldigt organiserad, hjälpsam och trevlig i sitt bemötande. Jag uppskattar verkligen hans engagemang och hoppas att han fortsätter utvecklas och lyckas inom branschen.
Filip är en riktigt grym mäklare som jag varmt kan rekommendera. Han är professionell, engagerad och väldigt lätt att ha att göra med genom hela processen. Kommunikation och återkoppling fungerade alltid snabbt och smidigt, vilket skapade en trygg känsla från start till mål.
En bra upplevelse igenom hela processen. Toppklass helt enkelt! Rekommenderar Filip Hellberg om du ska sälja din bostad.
Väldigt trevlig och mycket tillmötesgående, lättillgänglig och allmänt trevlig att ha o göra med. Filip sålde vår lägenhet när den låg som kommande och var mycket professionell i hantering och svarade på alla våra dumma frågor med ett leende.
Jag hade en bra upplevelse, allt sköttes smidigt och mäklaren var mycket tillmötesgående.