Gita Erlandsson
Gita Erlandsson är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Gita Erlandsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Gita Erlandsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 51 omdömen med ett betyg på 4.8. Gita Erlandsson har haft 26 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-05
51 omdömen om Gita Erlandsson
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Väldigt trevlig och proffsig sedan dag 1, och hållit oss uppdaterade genom processen. Vi är nöjda!
Väldigt bra bemötande sen första gången vi träffades. Enkel att få tag på och gav bra svar på de frågor man hade.
köpte sin lägenhet med hjälp av Gita Erlandsson en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Hade jag kunnat ge ett högre betyg så skulle jag. Hel-nöjd med Gita!
Smidig hantering och ordning och reda.
Hon va snäll och tydlig. Hon svara på alla mina frågor o fortsatte kontakt via sms med viktigt information.
Riktigt härlig energi och hon har varit väldigt stöttande i att svara på frågor i en smidig och snabb försäljning av min lägenhet!! Är helnöjd med Gita som mäklare helt enkelt! :)
Jag är väldigt nöjd med den hjälp jag fått av Gita. Professionellt bemötande och väldigt engagerad genom alla steg i försäljningen. Tack!
Mycket engagerad, trevlig, tydlig - bra på alla sätt både i kontakt inför visning, vid visning samt inför och vid kontraktskrivning. Vi är jättenöjda! :)
Jag är mycket nöjd med min mäklare Gita Erlandsson. Hon var lätt att samarbeta med lyhörd, tillmötesgående. Mycket skicklig proffsig mäklare skulle mycket gärna rekommendera henne till andra som behöver anlita mäklare.
Trevlig, kompetent, snabb att återkoppla - jag är supernöjd !