Karin Heldesjö

Karin Heldesjö

Karin Heldesjö är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Karin Heldesjö har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Karin Heldesjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 59 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Heldesjö har haft 37 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

59 omdömen om Karin Heldesjö

Håkan Andreas S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kvarngärdet

Kontakt vid köp av lägenhet. Tillmötesgående, trevlig och kunnig.

Åsa S
Kungsängen

Tillmötesgående och förståelse för våra frågor.

Henrik S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Kungsängen

Professionellt och väldigt lyhört bemötande samt lagom nivå av kontakt med oss som säljare. Karin levde verkligen upp till våra förväntningar. Rekommenderar verkligen.

Magnus V
Eriksberg

Vi kan varmt rekommendera Karin Heldesjö. Hon var alltid professionell, tillgänglig och mycket påläst om både lägenheten och föreningen. Hon svarade snabbt på alla frågor, var flexibel och skicklig i samordning och dialog med vår motpart. Vid avtalsskrivningen var hon tydlig och noggrann, och säkerställde att alla parter förstod villkoren. Som köpare kände vi oss trygga tack vare hennes professionalism och hennes neutrala inställning mellan köpare och säljare.

Sofia A
Höganäs

Professionell, kunnig och ett mkt gott stöd i bedömning - både när vi funderat kring försäljning och köp. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Karin till vänner. Vi skulle absolut välja henne igen om vi vill sälja i framtiden.

Otto P
Eriksberg

Nora R
Höganäs

Karin är en trevlig och lättsam mäklare. Det var smidigt hela vägen från visning till kontraktskrivning. Personligen kan jag tycka att många mäklare ofta är "för på", men det var inget jag upplevde här. Skulle varmt rekommendera :)

Adam A
Skyttorp

Karin var väldigt trevlig, tillmötesgående och lätt att jobba med. Jag upplevde att hon gjorde sitt yttersta för att göra hela processen så bra och lätt som möjligt för mig! Kan varmt rekommendera henne.

Erik B
Slavsta

Mycket trevligt och förtroendegivande bemötande. Påläst och kunnig. Allt gick snabbt och smidigt från första möte till försäljning. Stort tack för hjälpen samt bra stöd vid köp av ny lägenhet!

Monika E
Slavsta

Är så nöjd med Karin som mäklare hon är kunnig, serviceinriktad, och lätt att komma i kontakt med. Kan varm rekommendera henne.