Karin Heldesjö

Karin Heldesjö

Karin Heldesjö är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Karin Heldesjö har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Karin Heldesjö har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 44 omdömen med ett betyg på 4.9. Karin Heldesjö har haft 27 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2025-11

44 omdömen om Karin Heldesjö

Emil H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Fålhagen

Vi är nöjda med Karin! Lyssnade på våra behov och var flexibel med lösningar och uppdateringar längs vägen.

Baste I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Heldesjö en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Sala Backe

Trevlig mäklare som är lätt att få tag på och som ser till att både köpare och säljare är nöjda med köpet!

Birgitta I
Sala Backe

Kan varmt rekommendera Karin. Tillgänglig, engagerad, kunnig, tydlig och inkännande. Karin gav bra information och vägledning under säljprocessen vilket underlättade för mig att fatta beslut inför försäljningen.

Venera A
Årsta

Vi är väldigt nöjda med Karin, hon gör ett bra jobb.

Mikaela C
Sommarro

Bra och pålitlig mäklare som gjorde hela processen smidig och trygg.

Arvid K
Sommarro

Min erfarenhet av Karin är att hon är jättetrevlig och har ett gott bemötande. I övrigt kändes hon som en väldigt glad och hjälpsam person!

Sara R
Sommarro

Trevlig och lätt att nå vid behov.

Emil M
Löten

Vänligt och i min skattning professionellt bemötande. Alla våra frågor fick svar. Karin förklarar pedagogiskt innebörden av termer och annat som den utan erfarenhet i sådana här sammanhang kanske inte är insatt i. Hon underströk att hon är tillgänglig för att hjälpa till bortom avtalade visningar och möten -- man är alltså i trygga händer genom hela processen.

Violetta P
Löten

Karin uppträdde professionellt, var mycket trevlig och svarade gärna på alla våra frågor. Tack vare hennes hjälp gick bostadsköpet smidigt och utan stress. Det var ett nöje att ha att göra med henne.

Lanah I
Stenhagen

Vi vill bara tacka dig för all hjälp vid köpet av vår lägenhet. Du har varit professionell, tillgänglig och gjort hela processen smidig. Stort tack!