Rebecca Odhe

Rebecca Odhe

Rebecca Odhe är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala

Rebecca Odhe har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Rebecca Odhe har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Odhe har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

185 omdömen om Rebecca Odhe

Sedan starten hos Reco 2022
Viola Maria Elisabet F
Sålde sitt hus med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Skyttorp

Hej, Rebecca Odhe får högsta betyg, hon var så klar och kundvänlig.🌹 Vi har tidigare haft andra mäklare som vi inte har varit så nöjda med. Vi kommer att rekommendera Rebecca Odhe Fastighetsbyrån till bekanta som ska sälja sin fastighet.✨️ Vänligen Viola o Lars-Erik Frögren.

Jimmy P
Svartbäcken

Ett toppenjobb av Rebecca! Positiv och tydlig med snabb återkoppling vid frågor som kommer upp längs med vägen. Rekommenderas starkt!

Anna-Tilde O
Löten

Vi vill ge vårt varmaste tack till Rebecca för all hjälp under vårt bostadsköp! Från första kontakten till att allt var klart har hon varit otroligt engagerad, professionell och samtidigt så varm och tillmötesgående. Hon har verkligen gjort hela processen enkel och trygg för oss, alltid snabb på att svara på frågor, flexibel och hjälpsam när vi behövde komma in och mäta i lägenheten, och med ett fantastiskt bemötande genom hela resan. Tack vare Rebecca har vi känt oss i trygga händer hela vägen, och vi kunde inte ha önskat...

Berit F
Köpte sitt hus med hjälp av Rebecca Odhe en del av Fastighetsbyrån Uppsala
Jumkil

Rebecca är vänlig och sköter sitt uppdrag på bästa sätt.

Louise S
Fålhagen

Rebecca är en fantastisk mäklare!

Barbro J
Svartbäcken

Lätt att få tag på och svarar snabbt på frågor. Vänlig och noggrann.Kan absolut rekommendera henne till bekanta.

Josefin L
Sala Backe

Kompetent, driven och professionell! Rebecca inger stort förtroende och det märks att hon vet vad hon pratar om. Ger realistiska förväntningar till både säljare och köpare.

Roger S
Fålhagen

Trevligt bemötande, hon har hållit oss informerade under försäljningen av lgh

Eva-Marie H

Tydlig och otroligt serviceminded! Förtroendeingivande

Annica L
Fålhagen

Rebecca är kanon! Alltid glad, trevlig och hjälpsam. Hon har levt upp till alla våra förväntningar och levererat en försäljning till förväntat pris. Som kund har vi känt oss väl omhändertagna och upplever att Rebecca har orkat göra det "lilla extra" trotts att marknaden är trög. Hade inte kunnat ha en bättre mäklare :)