Rebecca representerar företaget på ett mkt bra och utomordentligt sätt! Hon bryr sig mkt om sina kunder på alla sätt! Vi är helnöjda! MVH Per och Margareta Hansson
Rebecca Odhe
Rebecca Odhe är mäklare på Fastighetsbyrån Uppsala
.Rebecca Odhe har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Rebecca Odhe har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 197 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Odhe har haft 34 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
197 omdömen om Rebecca Odhe
Trevlig, engagerad och informativ
Jag blev bemött av mäklaren på ett mycket professionellt och vänligt sätt. Kommunikation var tydlig och jag fick snabb återkoppling under hela processen. Mina förväntningar var att försäljningen skulle hanteras seriöst och effektivt med bra information och engagemang, och mäklaren levde upp till dessa förväntningar på ett mycket bra sätt. Min sammanfattande upplevelse vid försäljningen av bostaden på Väpnargatan 13B var mycket positiv – processen var smidig, välorganiserad och jag kände mig trygg genom hela försäljningen....
Tillgänglig, lösningsorienterad, trevlig!
Engagerad, energisk, personlig, omtänksam och kompetent. Rekommenderar varmt Rebecca som mäklare!
Rebecka är en glad och positiv människa som är lätt att samarbeta med. Hon är tillgänglig, engagerad och professionell, mån om både säljare och köpare. När jag väl kom till skott så gick allt som på räls och jag är mycket nöjd med köpet av mitt nya hem :) Jag kan varmt rekommendera Rebecka!
Otroligt varmt och proffsigt bemötande! Känns tryggt att köpt bostad via Rebecca!
Rebecca är väldigt trevlig, hon gjorde ett toppen jobb!
Supertrevlig och alltid på glatt humör. Trots en lång process med försäljning höll hon hoppet uppe och det hjälpte mig att också göra det. Lyhörd och lyssnade på vad jag önskade. Jätteglad att jag haft just Rebecca som mäklare!
Mycket trevlig och positiv. Både lättillgänglig och enkel att ha kontakt med. Hade inte kunnat vara mer nöjd med min försäljning. Rekommenderar verkligen Rebecca!