Hanna Ringström

Hanna Ringström

Hanna Ringström är mäklare på Fastighetsbyrån Västerås

Hanna Ringström har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Hanna Ringström har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 230 omdömen med ett betyg på 4.8. Hanna Ringström har haft 46 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

230 omdömen om Hanna Ringström

Sedan starten hos Reco 2023
Christian V
Nordanby Gärde

Trevlig och tillmötesgående. Känns väldigt genuin. Hade bra ideer om hur man kan lägga upp en försäljning på olika sätt och hjälpte oss mycket med olika dokument och aktiviteter inför försäljningen.

Anton S
Irsta

Hanna var tydlig och trevlig, hon bemötte oss med respekt. Hon hittade lösningar mellan säljarna, oss köpare och koordinerade med tredje part för att få igen köpet inom en kort tidsram.

Anngelica A
Irsta

Trevlig, hjälpsam och närvarande!

Berit A
Skultuna

Hanna var mycket tillmötesgående när vi ville komma på en andra visning några dagar efter den första. Det var även ett stort plus att kontraktsskrivningen blev väldigt smidig för oss.

Johanna B
Skultuna

Mycket professionell mäklare på alla sätt och vis.

Reija H
Hökåsen

Har bara goda erfarenheter av Hanna, en väldigt professionell och trevlig och serviceminded mäklare.

Emma L
Hökåsen

Lyhörd, engagerad och professionell. En empatisk och tillitsfull person som skapade tydlighet och lugn under processens gång.

Sofia L
Hökåsen

Hanna var trevlig, tillmötesgående och gav ett proffsigt intryck.

Serdar Y
Hökåsen

Mycket professionell och engagerad mäklare. Tydlig kommunikation genom hela processen och alltid tillgänglig för frågor.

Osama Mohamed Majed A
Kolbäck

otrolig bra hjälp och stöttning genom hela hus köpet. kan starkt rekommendera Hanna Ringström