HusmanHagberg Huddinge
En del av HusmanHagberg -
www.husmanhagberg.se
Allt fler söker sig till fina Huddinge söder om Stockholm för att hitta bostad, och vi på HusmanHagberg vet varför. Vi har koll på området och brinner för bostäder och mäklarbranschen, därför hjälper vi gärna till om det är här du ska köpa eller sälja.
Vi är inte bundna till speciella försäkringsbolag, banker eller liknande. Därför kan du få speciellt anpassade affärer efter dina behov och kriterier. Hur enkelt som helst! Kontakta oss så hjälper vi dig vidare i bostadsaffären. Varmt välkommen till oss!
Utmärkelser
135 omdömen om HusmanHagberg Huddinge
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Mäklaren bemötte oss på ett bra och förtroendegivande sätt och gav oss hela tiden kontinuerliga återkopplingar om hur processen fortskred, vilket gjorde oss trygga.
Vi anser att mäklaren är ambitiös, kunnig och har stor erfarenhet och vi tycker att försäljningen av vårt hus skedde med stor professionalitet och vi är mycket nöjda med hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera ”vår” mäklare till andra som går i försäljningstankar -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Bra presentation material, informativ i processen
Utmärkt -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Mäklaren kändes kunnig, trevlig och tillmötesgående.
Vi fick information och svar på våra frågor. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Professionellt och trevligt bemötande, bra informationsflöde, snabba och utförliga svar på våra frågor. Dessutom fick vi stort förtroende för mäklarens generella och breda kunskaper och kompetens inom fastighetsmarknaden.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Av HusmanHagberg i Huddinge har jag ingen som helst uppfattning - däremot har kontakten med Daniel Lundberg på H.H. i Haninge varit till full belåtenhet - en alltigenom trevlig och tillmötesgående mäklare, både vid köp- och försäljning, hälsar Cenita.
Proffsigt
Bemötta riktigt bra
Allt gick smidigt till -
Väldigt bra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vår mäklare Ulrika var väldigt trevlig, kunnig och gav värdefulla tips! Hon gav ett ärligt intryck och fick oss att känna oss trygga genom hela försäljningen, trots en skakig marknad!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Mycket gott bemötande och tog sig alltid tiden att förklara.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Fick bra intryck. Kan sin sak. Trevlig och bemötande. Kommer med råd och tips. Rekommenderar.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Ulrika är en kunnig, professionell, trevlig & pålitlig mäklare som vi kände förtroende för av köpet av vårt hus.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Professionellt bemötande från mäklaren, saklig och tydlig vid visning och vid kontraktsskrivande.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Väldigt nöjd med Ulrika. Hon är en erfaren mäklare som är energisk, rak & tydlig. Professionell genom hela säljprocessen och kom hela tiden med bra tankar & idéer.
Glad att vi valde henne och rekommenderar henne varmt! -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Utmärkt bemötande under en snabbt genomförd affär!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Allt var under våra förväntningar.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vi blev väldigt väl bemötta på Husman Hagberg från första minuten till kontraktsskrivningen.
Allt har gått smidigt tillväga och vi fick direkt stort förtroende för Fredrik. -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Jag har hela tiden känt mig väldigt trygg med Marina Bergman som mäklare!
Hon är väldigt professionell och en väldigt genuin människa som går in helhjärtat för sitt jobb 💕
Jag skulle alla gånger rekommendera henne som mäklare! 🙂 -
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Very professional and nice realtor. 👍 I had previously spoke and met other realtors during the process of finding a house. But she is really great at building trust and very customer friendly person. She is good at doing her job well. I really feel at ease with her as she gives you enough time and answer your queries well.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Trevlig mäklare som lyckades sälja lägenheten i dessa tider.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Proffsigt bemötande med ett fint fokus för alla parter!
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vi har blivit bra bemötta. Mäklaren har skött allt det praktiska och vi har fått dte sålt och sen återstår bara resten när det gälle ratt slutföra hela köpet.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Smidigt och tillmötesgående försäljningsupplägg där alla parter blev nöjda.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Mäklaren gav ett mycket positivt intryck och visade på en lång erfarenhet. Mäklaren mötte våra förväntningar och var öppen för samtal hur vi bäst skulle kunna sälja fastigheten.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Inte informerade mig om parkslide innan köpa huset.
Hej! Tråkigt att du känner så!
HusmanHagberg Huddinge
Informationen delgavs både på visningen och via mail, före undertecknandet av köpekontraktet. Samt i frågelistan som bilagas till köpekontraktet, vilken signerades av alla parter.
Det är beklagligt att du känner en avsaknad av information när informationen är kommunicerad både på visning, via Mail och på kontraktsskrivningen (både muntligen och skriftligen)
Vi tar med oss din åsikt om hur vi kan bli ännu tydligare i framtiden .
Mvh
HusmanHagberg -
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Värdigt bra bemötande där mäklaren agerade snabbt utefter våra önskemål. Hög kompetens och oerhört lätt att kommunicera med. Rekommenderar alla som bor i vårt område som ev är intresserade av att sälja att ta kontakt med vår mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vi blev fantastiskt bemötta av Ulrika som var ett jättebra stöd för oss på vår väg att köpa vårt drömhus. Vi är så glada att det var just Ulrika som sålde vårt drömhus - hon fick oss att känna oss trygga genom hela affären.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Fantastiskt proffsiga och effektiva.
Väldigt proffsigt och bra! 5/5
Väldigt trevligt och proffesionellt bemötande. Allt gick smidigt. Nöjd
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Proffsig och smidig försäljning! Rekommenderar verkligen Ulrika.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Jag känner mig nöjd med er som företag.
Bra bemötande och Mycket proffetionella. -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Mäklaren gjorde ett bra första intryck och det varade under hela försäljningen. Bra support under hela försäljningsfasen.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Upplever mäklarfirman som mycket kompetent och kunnig , samt bra kommunikation mellan oss. Mäklaren får toppbetyg. Tycker att mäklaren levde upp till förväntningarna som vi hade förväntat oss.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vi blev mycket trevligt, vänligt och proffsigt bemötta!
Vi känner oss väldigt nöjda!
Inger o Ville
P.S När jag klickar på rutan "Utmärkt" blir alla rutor fyllda. -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Trevlig lugn mäklare, kändes tryggt.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Ett kunnigt bemötande och bra återkoppling.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Bra bemötande och kunnig personal
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Bra mäklare. Bra resultat över förväntan. Rekommenderar.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Superbra bemötande! Väldigt förstående.
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
En super trevlig mäklare kan jag säga! Lätt att prata med !
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vi är inte klara ännu 😊 med försäljning och köp av ny bostsd
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vi tog hjälp av HusmanHagberg Huddinge och Ulrika i samband med försäljningen av vårt radhus i Segeltorp.
Otroligt professionell, kunnig och strategisk. Detta ihop med rak, tydlig och ärlig kan ibland vara en sällsynt och unik kombination hos de allra flesta. Hon fick snabbt vårt fulla förtroende och vi kände oss trygga i alla steg, från fotografering och besiktning till budgivning och kontraktsskrivning. Utöver detta så har hon varit ett helt fantastiskt stöd och bollplank. Det finns absolut ingenting vi ångrar eller hade velat gjort annorlunda. Alla förhoppningar och förväntningar överträffades med råge.
Säljer vi vår nästa fastighet så kommer det vara givet att ringa Ulrika!
Vi lämnar våra allra varmaste och hjärtligaste rekommendationer! -
Mycket bra.
Mäklare visste inte svaret på alla frågor, men tog reda på svaren till nästa gång vi möttes. Det uppskattade jag... -
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Fredrik är mycket kunnig, god kännedom om marknaden och trevlig. Vår bostadsförsäljning gick smidigt med Fredriks hjälp.
sålde sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Fredrik är kompetent och väldigt realistisk. Inga övervärderingar och bra på att få igenom affären. Hela processen gick väldigt smidigt och utan ”dödtider”.
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Helt fantastiskt bemötande. Vi har tidigare köpt av Fredrik på HusmanHagberg Huddinge och hade förmånen att få göra det även denna gång.
Proffsig, behjälplig, påläst och kunnig.
Vi kände oss trygga från första stund och det var en otroligt smidig affär från första kontakt gällande objektet till signatur på köpebrevet.
Med tanke på köpet av vårt nya hem så var det givet att försäljningen skulle ske inom samma bolag och där har vi fått helt otrolig hjälp av Ulrika. Rak, ärlig, genuin, kunnig och ett otroligt bollplank inför kommande försäljning.
Helt magiska mäklare och framförallt individer!
Vi lämnar våra allra allra varmaste rekommendationer! -
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Köpte ett hus med Ulrika Högberg som mäklare och har även träffat henne i samband med visningar av andra hus. Mitt konsekventa intryck av Ulrika är att hon alltid är påläst, byggnadstekniskt kunnig, rättfram och lätt att nå. Totalomdöme: toppbetyg!
köpte sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Vår första bostadsköp skedde genom HusmanHagberg Huddinge och gick väldigt smidigt till. Vår mäklare Ulrika Högberg har uppdaterat oss genom hela processen och varit informativ vilket underlättat det för oss.
sålde sin lägenhet med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Proffesionellt bemötande, påläst och bra kommunikation . Rekommenderar till andra och kommer anlita till framtida försäljningar!
köpte sitt hus med hjälp av HusmanHagberg Huddinge
Blev väl bemött med svar på alla våra frågor och hjälp med den information vi behövde.