Maria Fernström
Maria Fernström är mäklare på HusmanHagberg Järfälla
.Maria Fernström har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Maria Fernström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.7. Maria Fernström har haft 3 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
I mars 2020 kom jag tillbaka igen från föräldraledighet. Det betyder att jag ännu inte har hunnit haft så många avslutade affärer från det att vi började använda reco som rekommendationssajt. Därför kan du uppleva och tro att jag är ny mäklare vilket inte är verkligheten. Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2012 och ser nu fram emot att hjälpa dig med din affär, många erfarenheter rikare efter att ha blivit förälder.
Jag har flera års erfarenhet som mäklare, i både uppåtgående och
nedåtgående marknad och vet hur vi bäst agerar just nu, just för din affär.
Som kund kan du vara trygg med att jag alltid arbetar med att sträva efter
det bästa resultatet.
Jag har varit verksam inom HusmanHagberg sedan 2012 och började min
karriär som säljkoordinator/mäklarassistent. Det har gett mig en oerhört
trygg bas att stå på som mäklare då jag har stor kunskap inom branschen.
Med mig vid din sida får du en engagerad, trygg och omtänksam mäklare
som alltid ser till kundernas bästa och som med stor passion för mitt yrke
driver affärerna framåt utan att kompromissa med kvalitén. Jag strävar
alltid efter att jobba med hjärtat som ledstjärna i varje förmedling och
kundkontakt och tror att trygga affärer leder till bra affärer. Jag ser fram
emot att få hjälpa just dig vidare mot nya bostadsdrömmar! Tack vare alla
kunder får jag fortsätta arbeta med det jag brinner för vilket jag är väldigt
tacksam för. Mitt mål är att ni ska bli så nöjda att ni gärna anlitar mig
igen. Då har jag lyckats.
2022-03 - 2023-02
48 omdömen om Maria Fernström
Sedan starten hos Reco 2018
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
She’s is quite friendly, however, as a broker she’s not very supportive or helpful at all.
1. Never address my name in email/SMS or in person which is quite impolite.
2. Broker should be the bridge between the seller and the buyer, whenever I wanted her to contact the seller, she asked me to do it myself, even though I told her that the seller didn’t respond me.
3. It was very difficult to schedule a time with her. I always need to chance her to confirm the time for the meetups. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
Trevlig, svår att nå, kunnig,
Hon var trevlig och informativ. Vi känner oss jätte nöjda med vårt bostadsköp! ☺️👍🏽
Vänlig och informativ mäklare. Jag fick den info jag behövde. Allt OK.
Bra bemötande och lätt att få kontakt med. Mycket nöjd.
Det tog lite tid att få kontakt med mäklaren från början men när vi väl fick kontakt så var Maria jätte trevlig och hjälpsam. Detta var mitt första lägenhetsköp och mäklaren levde upp till alla förväntningar!
Allt gick smidigt och bra👍Inget som krånglade och Maria var trevlig och tillmötesgående.
Jag är nöjd med Maria som mäklare. Hon sköter sitt jobb som förväntat. Jag har inget att klaga på.
Vi fick en bra känsla för Maria redan från början, hon var mycket profesionell och vältalig och tydlig.
Vid fotografering var hon effektiv, noga och flexibel.
Hon kändes varm och jordnära och tog uppdraget på fullaste allvar och gav 110%
Vi har kunnat få tag i maria snabbt och enkelt och hon har svarat på alla frågor vi haft gällande våran försäljning.
Hon sålde våran lägenhet snabbt och effektivt och hjälpte oss hitta dom perfekta köparna.
Plus i kanten att hon tyckte om djur.
Vi rekomenderar Maria Fernström Varmt -
köpte sitt hus med hjälp av Maria Fernström en del av HusmanHagberg Järfälla
Verkligen hjälpsam och håller koll på allt.