Alexander Schöllin är mäklare på HusmanHagberg Vasastan

Alexander Schöllin har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Alexander Schöllin har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Schöllin har haft 6 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-02

10 omdömen om Alexander Schöllin

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Schöllin en del av HusmanHagberg Vasastan
    • Vasastan Hagastaden
    2023-01-10 Verifierad kund
    Jobbar alltid för sin kund.
    Alltid nåbar.
    Spelar ingen roll om du kontaktar honom vardag eller helg, morgon eller kväll
    Stort tack för förtroende Lydia, har varit ett nöje att få samarbeta med dig och Malin!

/Vänliga hälsningar
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Schöllin en del av HusmanHagberg Vasastan
    • Vasastan
    2022-12-09 Verifierad kund
    Alltid trevligt bemötande och snabba svar från Alexander som lade ned mycket engagemang för att få till ett avslut i bostadsaffären.
    Tack så jättemycket för omdömet Lydia. Ni kommer trivas underbart i er nya bostad och hjälper er gärna vid behov i framtiden!

/Varma hälsningar
  • skrev om Alexander Schöllin en del av HusmanHagberg Vasastan
    2022-12-07 Spontant omdöme
    Alexander is engaged, tireless, hard-working and efficient, always with the end goal in mind. Excellent communication, every interaction we've had has been open, clear and pleasant. An up-and-coming star!
    Tack you very much for the kind words Daphne!

It has been wonderful to be able to help you and Ben to both sell your home but also help with the purchase of your new home.

Take care and we'll see you again soon!

/Kind regards
    • Birkastan Vasastan
    2022-12-02 Verifierad kund
    Jag hänvisar också till min man Ulf, som redan svarat på frågorna.
    Utmärkt, vänligt och tillmötesgående.
    Vi förväntade oss att bli bra bemötta och Alexander levde verkligen upp till detta, med råge.
    Alexander hjälpte oss på bästa vis. Vi är mycket nöjda och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär!
    Stort tack för fina omdömet Lena, har varit väldigt trevligt att få hjälpa till och förmedla er bostad. Återkom till mig om jag kan hjälpa med någonting annat, önskar er en trevlig helg och en riktigt god jul! Alexander Schöllin
    • Vasastan Birkastan
    2022-12-02 Verifierad kund
    Transparent, lyhörd och trevligt bemötande. Smidig och snabb process. Rekommenderas!
    Stort tack för fina omdömet Vilhelm, hälsa familjen så får du ha en trevlig helg! Alexander Schöllin
    • Vasastan Birkastan
    2022-12-02 Verifierad kund
    Snabbt och bra arbetat. En stor befintlig kundbas som gjorde att försäljningen gick fort och till bra pris.
    Har varit en ära att få hjälpa dig och Lennart, hälsa honom från mig så hörs vi mer framåt! Alexander Schöllin
    • Birkastan Vasastan
    2022-11-19 Verifierad kund
    Alexander Schöllin är en oerhört professionell, aktiv och socialt kompetent yrkesman, som på en starkt försämrad bostadsmarknad snabbt lyckades få vår lägenhet såld till ett bra pris. Det hade aldrig gått utan hans drivande ansträngningar, snabba återkoppling till samtliga berörda .Vi kommer framgent rekommendera honom personligen till alla som står inför valet att söka ny bostad. Bättre yrkesman har vi sällan träffat!
    Ulf och Lena Håkansson
    Tack så jättemycket för de fina lovorden, uppskattas! Helt övertygad om att ni kommer trivas bra i ert nya boende, ta det lugnt med flytten så hörs vi av mer framöver. Varma hälsningar från Alexander Schöllin. Alexander Schöllin
    • Vasastan
    2022-11-04 Verifierad kund
    Alexander gav oss ett bra bemötande och genomförde en väldigt smidig affär. Var engagerad och transparent genom hela processen. Kan verkligen rekommendera om ni vill ha en trevlig mäklare med koll.
    Tack för den positiva feedbacken Axel. Håller utkik efter er nya drömbostad så ses vi innan er avfärd mot Åre!

Varma hälsningar
    • Vasastan Rödabergen
    2022-09-26 Verifierad kund
    Med ett proffsigt och engagerat bemötande har Alexander hjälpt oss på bästa sätt vd vår försäljning.
    • Vasastan Rödabergen
    2022-09-22 Verifierad kund
    Mkt bra bemötande genom hela processen. Bra återkoppling och handlingsplan
    Stort tack för rekommendationen Peter och ett härligt samarbete, vi hörs framöver!

Trevlig helg!
    /Alexander