Nadine Ekstrand

Nadine Ekstrand

Nadine Ekstrand är mäklare på HusmanHagberg Vasastan

Nadine Ekstrand har varit registrerad mäklare sedan 2011-05. Nadine Ekstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 203 omdömen med ett betyg på 4.9. Nadine Ekstrand har haft 26 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

203 omdömen om Nadine Ekstrand

Sedan starten hos Reco 2015
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Nadine Ekstrand en del av HusmanHagberg Vasastan
    2023-02-22 Verifierad kund
    Bra och tydlig återkoppling från Nadines sida. Vi kände oss sedda som köpare och fick väldigt bra kontakt med Nadine.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Nadine Ekstrand en del av HusmanHagberg Vasastan
    2023-01-23 Verifierad kund
    Allt funkade jätte fint! Vi var nöjda med Nadine!
    2023-01-23 Verifierad kund
    Jag och min man är jättenöjda med Nadines insats i samband med försäljningen av vår lägenhet. Vi har upplevt henne som proffsig, smart och arbetssam. Hon värdesätter inte bara säljare och köpares tid utan även sin egen vilket gör att saker och ting hanteras snabbt och effektivt.
    Vi förväntade oss att få råd och hjälp från någon som har koll på läget, och det fick vi.
    • Birkastan Vasastan
    2022-11-25 Verifierad kund
    Nadine har varit strålande genom hela processen. Vi kände verkligen att hon ansträngde sig för att få så många intressenter och så högt pris som möjligt. I en nedåtgående marknad lyckades vi sälja med +12% från utgångspriset.
    2022-10-12 Verifierad kund
    Bra strategi.
    Hon jobbar och kämpar hårt oavsett hur svårt det var.
    Alla förväntningar blir väl mötas. Vi känns mycket tacksam för att vi ha Nadine som mäklaren.
    Väldigt bra kontrollerat på marknaden status och justera i god tid.
    Respektfull och bra kommunikation.
    • City Norrmalm Vasastan
    2022-10-11 Verifierad kund
    Positiv ingång i alla samtal.
    • Vasastan Birkastan
    2022-09-30 Verifierad kund
    Nadine var lätt att kommunicera med och bra på att förklara förutsättningarna på marknaden. Vi är mycket nöjda med hur hon lotsade oss fram till försäljning av vår lägenhet.
    2022-09-14 Verifierad kund
    Nadine har verkligen levt upp till alla förväntningar! Proffsig, driven och gör det lilla extra. Tydlig i sin kommunikation och har alltid en strategi för alla situationer som kan uppkomma. Rekommenderar starkt att anlita henne om du har möjlighet. Hon är toppen!
    2022-07-02 Verifierad kund
    Vi valde Nadine för att hon verkade kunnig och professionell i sitt agerande. Vi blev inte besvikna. Vi fick all den hjälp, goda råd m.m. som behövdes och våra förväntningar på försäljningen infriades.
    2022-06-30 Verifierad kund
    Toppen på alla sätt genom hela processen av mitt köp. Ordning och reda, snabba svar och supertrevlig. Varmaste rekommendationer från mig.