Övrigt i Götene

8 rekommenderade övriga företag i Götene kommun

• Sara M
    Sara M: Hjälpsamma och snabba killar med trevligt bemötande! Rekommenderas varmt.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Götene?

• Christina L M J
    Christina L M J: Prisvärt och bra utfört arbete. Gav bra råd i val av produkt.
  • Johan Marcus J
    Johan Marcus J: Marcus här från Karlstad. Jag brukar sällan skriva omdömen, men den här gången gör jag ett undantag. Benny utmärkte sig med sin ärlighet, något jag inte upplevde hos de andra bilförsäljarna jag varit i kontakt med innan bilaffären blev av. Han gav mig en rak genomgång av bilen som jag tillslut köpte, och nu när tid har passerat så har inget avvikit från vad som var sagt från början, alltså dolda defekter. Dock efter ungefär en månad uppstod ett (diffust) problem med bilen, och när jag kontaktade Benny tog han direkt ansvar och stod för alla kostnader, precis som han lovat. Jag är väldigt nöjd med bilen, bemötandet och hela affären. Därför kan jag varmt rekommendera Benny till er andra!
  • 1 omdöme
    Leif Roger C
    Leif Roger C: Bra lokaler, snyggt helt rent och engagerad erfarna föreståndare. Fina inhägnader i anslutning till "rummen". Rekommenderas varmt!
  • Lasse K
    Lasse K: Kanonbra service, alltid lika hjälpsamma och trevligt bemötande.
  • maria f
    maria f: En helt underbar butik med fina inredningsdetaljer och härliga blomsterarrangemang. Mycket trevlig personal som tar sig tid till kunden. En butik som måste upplevas!
  • 1 omdöme
    Maria F
    Maria F: Har bra service, har bra bemötande gentemot kunderna, har rena och fina lokaler, är mycket servicevänlig i telefonen.
  • Driver du verksamhet/bolag av något slag i Götene?

• Ulrika S
    Ulrika S: trevlig personal, gott och ekologiskt fika och bröd + den lilla lika ekologiska klädbutiken.