Johannes I:
Trevligt, bra personal och god mat. Maten snubblande nära överpretentiös och väldigt små portioner (endast förrätter), därmed något overpriced. Men mycket gott. Lokalen är kanon och stämningen toppen.
Salong T:
Bästa skräddaren på Södermalm ! Alltid lika nöjd.. Rekommenderar varmt . Alltid lika glad & trevlig. Även när jag varit ute i sista sekund.. Panik så har han snällt tagit emot mej .. Tack alla gånger :)
Jockson H:
ENASTÅENDE!
Bästa rambutiken på Södermalm. Har ramat in min konst här i snart tio år. Senast två akvareller och en olja. Alltid lika vänliga och professionella.
Anders K:
Använder Mynewdesk både för att släppa pressrelease och att göra lite intressanta blogginlägg. Fungerar mycket bra till ett fantastiskt pris, 0 kr. Blev dessutom kontaktad av en supertrevlig kvinna efter jag öppnat kontot som man kunde bolla lite ideér med. Hade vart en fullskalig femma om fler funktioner var gratis!
Babic L:
De senaste 2 åren har Jameson blivit ett väldigt bra ställe gällande allt. Personal, mat, ölutbud, priser. Alltid blandad publik från 20-åriga punkare, medelålders slipsnissar till 75-plussare.
Rekommenderas varmt
Jakob J:
Måste säga att Medis överraskar positivt. Deras tapas meny är riktigt bra och stämningen är väldigt intim! Servicen är av yppersta kvalitet!
Värt att nämna är att Medis Kök och Bar är mycket bättre på vintern än på sommaren.
Fråga efter Jonas i baren!
Annie O:
Älskar stället, super att kunna få både naglar, pedikyr och håret fixat på ett ställe vid ett och samma besök, perfekt för en stressad person som mig, och naglarna håller ca 1vecka längre än på andra salonger (om man går till killen där, han är bäst av deras nagelteknologerna där )