Övrigt i Västra Götaland

Åmål  (3 st)
Gullspång  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)
    Cina B
    Cina B: Roger Lätt är världens bästa granne. Dessutom har han alltid jättefint hö och silage!
    Anders J
    Anders J: Mycket seriös och serviceinriktad bilverkstad. Har anlitat denna verkstad i många år med flera olika bilar. Skönt med en verkstad man kan lita på. / Anders JI
    Emil Ulf S
    Emil Ulf S: Mycket smidiga att ha att göra med.
  • Matty Churchil O
    Matty Churchil O: Vilken service ! Hjälpsamma och så tydligt förklaring om saker och ting! Bästa bilbesiktng upplevelse!
    Petra Cecilia H
    Petra Cecilia H: Gjorde ett toppenjobb hos oss med spackling och målning av ryggåstak samt väggar. Rekomenderas!!!!!
    Niklas M
    Niklas M: Väldigt serviceminded och gör det lilla extra, allt för att göra kunden nöjd! Grym på att hantera sin grävmaskin med precision och kommer med mycket ideer! Rekommenderas verkligen!
    Sven Fredrik Mikael G
    Sven Fredrik Mikael G: Installerade luft->vatten pump i december. Hur bra som helst. Väldigt kunniga och hjälpsamma, håller tider och bra och smidig installation i utlovad tid. Väldigt bra priser!
  • Lars S
    Lars S: Detta måste vara den bästa cykelreparatören i Storgöteborg. Jag har givetvis inte besökt alla cykelreparatörer, men efter att fått hjälp på Cykelfiket vid flera tillfällen, kan jag inte se att någon annan reparatör kan samtidigt vara så effektiv, nogrann, hjälpsam, snabb och trevlig samtidigt.
    Frank C
    Frank C: Stort tack till Frölunda Tandläkarna! Jag vill verkligen lyfta fram och tacka Frölunda Tandläkarna för deras fantastiska bemötande och den varma, professionella stämningen på mottagningen. Från det ögonblick jag steg in genom dörren kände jag mig väl omhändertagen, och personalen var både vänliga och omtänksamma. När jag oväntat råkade bita av en del av en tand blev jag orolig över hur jag skulle få hjälp snabbt, men tack vare deras engagemang lyckades de hitta en akuttid åt mig samma dag. Det är en sådan service och omtanke som verkligen gör skillnad! Behandlingen var noggrann och trygg, och jag kände mig hela tiden i goda händer. Jag är otroligt tacksam för deras professionalism och vänlighet och kan varmt rekommendera Frölunda Tandläkarna till alla som söker en tandvårdsmottagning där patienten alltid står i fokus. Tack igen för att ni gjorde en stressig situation så mycket enklare för mig!
  • Tomas A
    Tomas A: Bästa Frisören Klipper alltid rätt Alltid Nöjd
  • Kia M
    Kia M: Bästa osteopaten och massören någonsin!
  • Hans Göran N
    Hans Göran N: Eklunds Bildelslager: Där blir man alltid proffsigt och väl bemött av säljpersonal. Har under trettio år handlat Beg.delar där,både karossdelar som andra mekaniska komponenter till Volkswagen,Audi och Skoda. Idag 31/1 2025 köpte jag en komplett motor till min bil av Fredrik......Han löste mitt bekymmer på ett föredömligt och proffsigt sätt...... Tack!!!
    Charlotte V
    Charlotte V: Jag fick fantastisk hjälp , mycket bra service !
    Erik R
    Erik R: Kan verkligen rekommendera Fors & Partners för deras bemötande, kunskap inom bransch och marknad (samt goda kaffe på deras fina kontor!). Vårt möte om kapitalförvaltning kändes professionellt och genuint så har redan ett nytt uppföljningsmöte bokat!
    Lina C
    Lina C: Kanonbra service och trevligt bemötande!
    Hanna B
    Hanna B: Nöjd kund sedan många år. Unik salong!
  • Lilian L
    Lilian L: Fick punktering 1 mil norr om Alingsås,, bärgaren hjälpte oss till detta superställe. Trots att dom hade fullt upp och inga platser i lokalen, så tog dom sig tid att hjälpa oss. Tacksam att vi kunde fortsätta vår väg hem. Tack för superbra hjälp, ni var dagens hjältar.
  • Tonin L
    Tonin L: Hej! Jag jobbade på det här företaget i ca 5 veckor. Direktörerna och cheferna för det här företaget var snälla och kommunikativa, men jag önskar att vi också fungerade perfekt och det gav mig möjligheten att arbeta i det här företaget igen. Tack för samarbetet. Mhv TONIN
    Lovisa G
    Lovisa G: Driven och kunnig projekt- och byggledare inom ett brett område av bygg och anläggning. Riktigt bra stöd i vår Brfs takrenovering. Rekommenderas!
    Almir H
    Almir H: Jag har klippt mig på City Torg det vill säga Ali style över 20 år. Min son klipper sig och vi är supernöjda
    Karl Anton B
    Karl Anton B: Snabb leverans trots att jag bor uppe i norr, bra pris och bra grejer!
    Daniel Alexander B
    Daniel Alexander B: Använde detta företaget till en stor flytt städning i vår villa, blev fantastiskt nöjda & kunde inte hitta något ställe dem hade missat på. Noggrant & bra service, kan varmt rekommendera.
  • Glenn W
    Glenn W: Fixade till ett läckage på vår fasad, mycket bra utfört arbete och bra att ha med att göra. Jobbet slutfördes i tid och till det priset vi kom överens om. Kommer att kontakta dom igen om vi har mer saker som behöver fixas.
    Sara M
    Sara M: Hjälpsamma och snabba killar med trevligt bemötande! Rekommenderas varmt.
  • Ulf D
    Ulf D: Fantastiskt !alltid fått pinfäska varor, främst skaldjur av absolut A- kvalitet,Har aldrig hittat ngt bättre i Gbg med omnejd.Personalen kan ej vara bättre super vänliga och hjälpsamma alltid!Keep it up !!
1...89101112...52