Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

Lina C
    Lina C: Kanonbra service och trevligt bemötande!
  • Damir G
    Damir G: Kunnig mekaniker, håller tiden, priser ok.
  • Erik tobias E
    Erik tobias E: Omdömet borttaget. Omdömet borttaget.
    Christine A
    Christine A: Bra bemötande, fint arbetet med många olika moment såsom utbyggnad, ny balkong med räcke, betongsågning, kakelsättning, ny ytterdörr m.m.m.m Rekommenderar varmt
  • Marie A
    Marie A: Bästa djurklinik jag besökt!! Mycket kunniga,genuint bryr sig om djur och människa. Rekommendera.
  • Gert David H
    Gert David H: Suveränt ställe, kunniga och trevliga. Ytterst hjälpsamma, de går extra långt för att hjälpa till/lösa problemet.
  • Bo D
    Bo D: Tack för fin service i samband med besiktning av våran spilloljetank trots lite strul innan vi kom till skott. Tack till Zoran för fint bemötande och en extra eloge till Tobias som verkligen ansträngde sig för att få till det! SNYGGT JOBBAT! Mvh Bosse Kungälvs Bildemontering
    Peter Tore G
    Peter Tore G: Seriöst företag, trygga leveranser, utmärkta produkter och en exceptionell kundservice med mycket kunniga, trevliga och serviceinriktade medarbetare.
  • Nicklas birger Ö
    Nicklas birger Ö: Riktigt trevligt bemötande och snabb hjälp, tack vare detta så kan jag nu jobba vidare. Super bra!
  • Eva Margareta P
    Eva Margareta P: Högsta betyg på allt! Bemötande, kunskap, slutresultat. Behövde hjälp med både badrumsdörr och balkongdörr. Jag ville behålla 40-talsstilen så långt det var möjligt och ändå uppnå säkerhet. Det lyckades de med. Det blev mycket snyggt och ger atmosfär åt mitt hem.
    Johan H
    Johan H: Vi fick en reva i däcket på husvagnen och Sotenäs Bil hjälpte oss direkt på allra bästa sätt med nytt däck så vi kunde fortsätta vår resa vidare på vår semester. Mycket, mycket bra service. /Johan från Falun
    Nuor U
    Nuor U: jätte smidigt rekommenderar att ta maintenace plan.
  • Karl Ove K
    Karl Ove K: Håller fullständigt med tidigare omdömen, en fantastisk veterinär som kom på hembesök till oss när vår bullterrier Kiwi var sjuk för många år sedan. Mvh Ove
    Abuhaji B
    Abuhaji B: Reco har alltid varit de bästa omdöme plattformen. Mycket hög trovärdig!
  • Hebbe F
    Hebbe F: Anlitade för däckförvaring och däckbyte. Mycket fin service och bemötande. Kan varmt rekommenderas.
    Håkan J
    Håkan J: Mycket kunniga! Bra service! Mvh Jesper
  • Lena S
    Lena S: Kristian och Lotta förtjänar ALLT beröm!! Christer o Lena
    Lena Marie Elisabeth T
    Lena Marie Elisabeth T: Supernöjd, kundinriktad, servicekänsla. snabbt och korrekt och med kompetens. Rekommenderar starkt
  • Bo J
    Bo J: Hjälpt oss med både luftvärmepump och varmvattenberedare. Fantastisk service och stor hjälp för oss i att resonera sig fram för bästa lösning för oss.
  • Daniel K
    Daniel K: Utmärkt jobb och service till ett bra pris
    Gunnar F
    Gunnar F: Bra service och trevlig personal.
    Johan Calle Edwin Ingmar G
    Johan Calle Edwin Ingmar G: Super enkla att ha och göra med.
  • Eric Jacob R
    Eric Jacob R: Enkelt att göra uppsättningen utav integrationer själv via portalen med tydliga instruktioner/videos, 5/5!
  • Robert C
    Robert C: Väldigt kunniga och service-minded. Har ett stort utbud och bra priser.
  • Henrik L
    Henrik L: Riktigt bra lunch och skönt ställe att hänga på om man gillar sportbarer
1...89101112...46