Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

• Ali Hamid H
    Ali Hamid H: Ett snabbt och professionellt arbete.
    Erik F
    Erik F: Med stort hjärta och glimten i ögat levererar Niclas HLR-utbildning på ett fantastiskt sätt!
  • Lilian Marie-louise S
    Lilian Marie-louise S: Fantastiskt arbete och hjälp med kontakt med sjukvården när det blivit lite problem innan tillverkning av den nya ögonprotesen och ditt bemötande så det skulle bli bra denna gången
    Karl Anders Oskar N
    Karl Anders Oskar N: Proffs på reklam och riktigt grym service! Rekommenderas starkt!
  • Sara L
    Sara L: Trevligt bemötande, extremt kunnig och snabbt agerande.
  • Patricia A
    Patricia A: Alltid måna om kunden och fina arbeten. Ställer alltid upp även om det är kort varsel.
    Thomas Gunnar T
    Thomas Gunnar T: Rekommenderar Helins Bilservice å det varmaste. Vänligt, flexibelt och ärligt bemötande. Mycket kompetent bilmekaniker som man anförtro de mest komplicerade uppdrag. Toppenställe! Mvh/Thomas Ohlsson
  • Thomas Gunnar T
    Thomas Gunnar T: Superbra leverantör! Serviceinriktade, snabba och duktiga. Tusen tack för bra jobb! :-) Thomas
  • Enver C
    Enver C: Bästa baklava och frukost och tårtor Från turkisk
    Jennie P
    Jennie P: Helt suveräna! Har anlitat dem två gånger för nedtagning av katt från träd och de har varit jättetrevliga och väldigt proffsiga!
  • Dick K
    Dick K: Bra och trevligt bemötande mm . Bästa klippet även bra pris …
  • Freya E
    Freya E: Oerhört duktig och passionerad tatuerare. Han lyssnar till dina önskemål och sätter verkligen personlig prägel på bläcket! Kan inte vara mer nöjd!!
  • Jacob B
    Jacob B: Vi anlitade Oscar för att byta våran el-central. Oscar var jätte trevlig och service minded. Han kom och kollade på jobbet bara några dagar efter första kontakt och kom sedan ut mindre än en vecka senare och utförde jobbet! Rekommenderas starkt! 🤩
    Semra Y
    Semra Y: Bra kvalite, god smak 👍 Jag har köpt både ägg, grädde och olika sorter ost.
    Eva N
    Eva N: En stor eloge till er serviceman som fixade mosters balkonginglasning - service idag , 6 maj, på Brigadgatan 3 i Borås . SÅ TREVLIG och hjälpsam, samt förklarade och fysiskt visade tips och sätt att underhålla! Hälsa honom från Eva och Doris
  • Samuel Rolf Anders K
    Samuel Rolf Anders K: Mycket trevlig miljö med god fika!
    Susanna Lorraine G
    Susanna Lorraine G: Vi kan varmt rekommendera Malin, alltid glad och noggrann med stor kunskap!
    Jan Erik Gustaf G
    Jan Erik Gustaf G: Mycket bra bemötande och service. Kan absolut rekommenderas.
  • Jonas W
    Jonas W: Mycket bra arbetsplats! 👍🏾👍🏾👍🏾
    Berndt B
    Berndt B: Hej. Uppfattar att mitt nummer verkar ha kapats efter att jag blivit uppringd av annan person som påstod att jag ringt. Nummerkapning förekommer ofta och jag är tacksam för info, gärna via sms, om någon blivit uppringd från mitt nummer - dvs om det är annan än jag som ringt. För info har jag blivit uppringd från svenska mobilnummer av personer med utländsk bakgrund som skall berätta hur jag bl.a. kan investera i lönsamma projekt. Jag ber dessa prata svenska eftersom man ringer från svenskt mobilnummer - då blir det tydligen ointressant... Mvh Berndt
    Johan S
    Johan S: Mycket kunniga och seriösa ! Löser problemen som dyker upp. Enkla att ha och göra med ! Rekommenderas !!
    Nils Göran Lennart S
    Nils Göran Lennart S: Världens bästa däckfirma. Alltid toppservice o vänligt bemötande.
    Göran Peter L
    Göran Peter L: Trevlig personal med stor kunskap och bra service. Rekommenderas på det varmaste!
  • Helena J
    Helena J: Professionell personal. Sätter kunden i fokus.
  • Alexander C
    Alexander C: Tycker om Jonas, tycker att han är chefs sheriff 👑👌🏽