Johan Marcus J:
Marcus här från Karlstad. Jag brukar sällan skriva omdömen, men den här gången gör jag ett undantag. Benny utmärkte sig med sin ärlighet, något jag inte upplevde hos de andra bilförsäljarna jag varit i kontakt med innan bilaffären blev av. Han gav mig en rak genomgång av bilen som jag tillslut köpte, och nu när tid har passerat så har inget avvikit från vad som var sagt från början, alltså dolda defekter.
Dock efter ungefär en månad uppstod ett (diffust) problem med bilen, och när jag kontaktade Benny tog han direkt ansvar och stod för alla kostnader, precis som han lovat. Jag är väldigt nöjd med bilen, bemötandet och hela affären. Därför kan jag varmt rekommendera Benny till er andra!
Erik Lennart B:
Verkligen ett toppenställe, blommor, kryddväxter, honung mm, allt är toppen.
Idag köpte jag 5 kg lingon för att göra sylt, måste säga att det var de bästa lingon jag köpt.
Tummen upp till dig Bosse!
Max Henrik N:
Mycket Nöjd med Kakel Anders.
Allt har fungerat mycket bra från att Anders kom snabbt efter första kontakt och kollade på jobbet och lämnade en tydlig offert.
Jobbet utfördes snabbt men ändå väldigt proffsigt och noggrant.
Vi är jättenöjda med badrummet och hur arbetet utfördes /Henrik Nyström.
Tobias L:
Kunnig och trevlig producent av rå kallpressad linolja av riktigt hög kvalitet. Deras hästfodertillskott, linfröpellets, är utmärkt för hästarna.
Hans H:
Ska du borta en brunn efter vatten då är det hit du ska vända dej. Otroligt proffsigt från första stund till leverans. Valde hel entreprenad från dom och precis allting gick klockrent.
Hade det funnits 10 stjärnor här så hade det blivit det.
Sandra Ida Margareta I:
Veterinär Martina är väldigt kompetent, noggrann och omhändertagande. Hon arbetar på ett sätt man vill att alla gör med djur. Empatisk och informativ. Vi kommer aldrig byta vårdplats för vara djur.
Jan Thomas P:
Johnny gjorde ett fantastiskt jobb med byte av takpapp på vårat hus i Myggenäs. Proffsigt och toppen kommunikation.
10/10 kan varmt rekommenderas.
//Thomas
Daniel F:
Jag är supernöjd med hela processen kring uthämtningen av min Polestar 4! Allt gick smidigt och utan några problem. Informationen inför uthämtningen var tydlig och välstrukturerad – jag fick steg-för-steg-instruktioner via e-post om allt som behövde göras i förväg. Dessutom var det väldigt praktiskt att kunna följa hela processen via Polestars webbplats där jag inloggad kunde se vad som var klart och vad som återstod.
Själva uthämtningen var en riktigt bra upplevelse. Personen från Polestar var otroligt vänlig och tog sig verkligen tid att gå igenom bilen, förklara allt jag behövde veta och svara på mina frågor. Det kändes aldrig stressigt, utan väldigt personligt och professionellt.
Sammanfattningsvis en riktigt smidig och genomtänkt upplevelse från start till mål. Jag kan varmt rekommendera Polestar till andra.
Och bilen fungerar finfint. Älskar den!