Övrigt i Västra Götaland

Åmål  (3 st)
Gullspång  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)
    Niklas P
    Niklas P: Snabbt & bra! Beställde på måndag och fick hem på tisdagen.
    Stig Göte Elof P
    Stig Göte Elof P: Över förväntan på uppnått resultat!
    Örs D
    Örs D: Fantastisk service och trevlig personal!!! Ett litet ställe,men kan detta vara Borås BÄSTA däckskiftare? Jag är helt övertygad om att det är så!
    Anna Linnéa Maria H
    Anna Linnéa Maria H: Riktigt bra service, kvalitetsjobb till lågt pris 🏆
    Emma Tove Helena L
    Emma Tove Helena L: Fantastiskt hjälpsam! Proffsig & kunnig.
    Md Abir H
    Md Abir H: I have bought the car in 2021. The car was really in good condition and of course with reasonable price. They also provide very good service if you buy car from Nordmans Bil. I am very much satisfied after all this years. I strongly recommended Nordmans Bil to everyone. Thank you Nordmans Bil.
    Birgitta S
    Birgitta S: En helt underbar man och Vetrinär dom värnar både om Djuret och Ägare. Tack Jörgen. Mini ,Birgitta och Janne❤️🙏🌹
  • Resat O
    Resat O: Att vara nöjd är det minsta man kan säga om Lorena, mycket kompetent tandläkare, alltid trevlig , tar patienten igenom behandling hela vägen. Att gå till tandläkare har blivit ett nöje pga henne ❤️
    Kjell N
    Kjell N: Väldigt hjälpsamma även med äldre produkter utanför garantitiden.
    Yuwadee R
    Yuwadee R: Jättebra läge nära till allt! Brodderud
    Charles Robert Wilhelm S
    Charles Robert Wilhelm S: Trevliga människor, gott kaffe, god choklad, bra kakor och bakverk och prima mackor!
    Mats W
    Mats W: Trevlig, vänlig, duktig och acceptabel prissättning: en duktig hantverkare som är väl värd sin lön! Mats
  • Karl Martin Lennart J
    Karl Martin Lennart J: Mycket bra renovering av vårt badrum, snabbt och smidigt,
    Wilma Viktoria Felicia K
    Wilma Viktoria Felicia K: Väldigt bra snickare och takläggare
  • Mats H
    Mats H: Sannolikt den bästa service man kan få från en reovisningsbyrå. Bytte till Satsa från vår tidigare bokföringsbyrå och är mycket positivt överaskad över både service och kunskap. Rekommenderas!
  • Johan Peter T
    Johan Peter T: Anlitade dom för att byta ut ett fönster till att montera in en balkongdörr. Resultatet blev fantastiskt. Vi är oerhört nöjda.
  • Hans Martin A
    Hans Martin A: Hade ett par rejäla stopp i avloppet, men efter ett besök utav Centralen så var det snabbt löst. Kunnig personal som utan problem fick avloppet att flöda fritt och dessutom en liten lektion hur vi kan förbättra framöver. Betyg 10/10 spolbilar
  • Ricardo Armando B
    Ricardo Armando B: Alltid öppet till 21.00 Bra utbud, service och personal som är tillmötesgående och trevliga
    Sara L
    Sara L: Trevligt bemötande, extremt kunnig och snabbt agerande.
    Susanne L
    Susanne L: Vi har haft glädjen att haft Eks byggtjänst under vår renovering och vill varmt rekommendera företaget. Mycket professionell, noggrann, hjälpsam, trevlig och som dessutom höll oss uppdaterade under tiden då vi inte alltid kunde vara på plats. Vi ger 10 av 10. Vänligen Susanne & Joachim
    Susanne L
    Susanne L: Jag vill varmt rekommendera företaget. Dom fällde 2 stora björkar på tomten där det är trångt mellan småstugorna. Träden fälldes med stor pressision och skicklighet. Dessutom är dom mycket trevliga i bemötandet med sina kunder.
    Florence J C T
    Florence J C T: Snygga ridbyxor. Jag köpte Nellie och är nöjd. Mest imponerad blev jag av service från kundservice som svarade blixtsnabbt på mailen. Den fråga jag hade löstes på ett enkelt och smidigt sätt! Rekommenderar!
  • Peter Martin L
    Peter Martin L: Fantastisk service rakt igenom! Mycket professionellt, noggrant och vänligt bemötande från start till mål. Fönstren blev skinande rena och arbetet utfördes effektivt utan att tumma på kvaliteten. Det märks verkligen att de är erfarna och stolta över sitt arbete. Punktliga, pålitliga och dessutom mycket trevliga – precis så som man önskar att en service ska vara. Kan varmt rekommendera Wallgrens Fönsterputs & Flyttservice och kommer definitivt att anlita dem igen!
    Attilla B
    Attilla B: Jätte trevlig personal och mycket bra service!!!!
    Linda B
    Linda B: Tack för utmärkt butik med god service och bemötande och urval av varor.
1...1314151617...52