Robert Viktor S:
Fick fantastisk service!
Vi fick hjälp att byta samtliga företagsabonnemang, och hela processen gick smidigt, snabbt och utan krångel. Emil från Samwize var tydlig, tillgänglig och såg till att allt fungerade perfekt.
Rekommenderas varmt till andra företag som vill ha en professionell lösning.
Stefan S:
Lämnade min MB 300-24 SL 1992 för service och allmän översyn, trevligt bemötande, kunnig personal och viktigast av allt så fort något upptäcktes som borde åtgärdas så hade vi en dialog där jag fick kostnadsförslag på jobbet, en jättebra verkstad som jag kan rekommendera, första men inte sista gången jag anlitar dom.
Stefan Sjöberg
Eva F:
Mycket bra service och snabb leverans! Tog sedan lite tid för mig att få takstegen och dylikt på plats. Men nu brinner det så fint i min lilla ELENI kamin. Är supernöjd och kan varmt rekommendera det här företaget.
Marie A:
Snygga, bekväma och allergivänliga örhängen och grym kundservice! Älskar att man kan prata direkt med en riktig person och inte med en ai dator. 😍👍
Lars Anders Tommy L:
Vi har precis flyttat med hjälp av Wic. Fantastisk service, alt bara flöt på utan några som helst problem. Kunniga och trevliga killar som kan sitt jobb. Rekommenderar varmt detta företag om du behöver flytthjälp
Freyja Anna Elisabeth S:
Jag har varit medlem sedan jag var 17 år, och behövde målsmans påskrift när jag beställde hygien/ skönhetsprodukter 😅 nu har det gått 32 år sen dess, och produkter har poppat upp och en del favoriter försvunnit ur sortimentet, men Kundservice har jag alltid fått, paketen har kommit till ombud eller hem, EN gång försvann ett paket, det visade sig vara hemleverererat till min dementa granne av PostNord brevbärare, så det försvann innan jag hann leta, annars har 99,99 % av paketen kommit fram. Stort utbud, och produkter blir ännu bättre, YR testar heller inte på DJUR, och många ingredienser är vegetabiliska. Det är det bästa, och jag har allergi mot te.x mögel och mandel- meddelat nyligen om en hudkräm som gav kliande hud och hetta på kinderna, rödflammig hud, fick då TILLBAKA betalningen för den produkten UTAN STRUL, YR är generösa, snälla, och bäst av alla ’ medlemskap ’ jag har/ haft. Trogen kund , kommer alltid tillbaka , lätt att betala med Klarna konto.
Vive La Yves Rocher !
Henrik K:
Ställer alltid upp. Ändrade i schemat för att kunna hjälpa mig att tömma min mammas lägenhet när hon hastigt gick bort på skärtorsdagen och lägenheten var tvungen att vara tömd på 1v.
Sebastian F:
Sandra är fantastisk. När jag knappt kunde röra mig pga ont i ryggen så hjälpte hon mig. Nästa dag var jag uppe på benen igen. När jag har problem så tar hon sig alltid tid.
Oscar Karl Einar S:
Vi anlitade Karlsson & Berntssons Schakt i Varberg AB när vi byggde hus genom Varbergs hus. De utförde samtliga markarbeten kopplade till husbygget (grundläggning, dagvattenhantering etc.) men även övrig finplanering av tomten t.ex. murad stödmur, montage av marksten och utjämning av matjord för gräsplantering etc. Vi är väldigt nöjda med arbetet som utfördes, kommunikationen fungerade bra och prisuppskattningar och dylikt sprang inte iväg. Vi kan gott rekommendera Karlsson & Berntssons Schakt i Varberg AB.
/Oscar & Sofia
Anna Kristina R:
Demontering av oljetank.
Kunde komma utan dröjsmål, utförde jobbet snabbt och effektivt, personalen var mycket trevlig, tanken var "tömd" sedan 10 år enl föregående ägare men vid kontroll fanns 27 cm olja kvar(!?), Rivenco AB var vana vid företeelsen och tog hand om allt utan extra kostnad. När vi gick ner i källaren efter avslutat arbete så kunde man inte se att det stått en oljetank där. Inget spill, inga rester av den nedsågade tanken. Föredömligt skött och dessutom till ett bra pris! Rekommenderas verkligen!
Md Abir H:
I have bought the car in 2021. The car was really in good condition and of course with reasonable price. They also provide very good service if you buy car from Nordmans Bil.
I am very much satisfied after all this years.
I strongly recommended Nordmans Bil to everyone.
Thank you Nordmans Bil.
Ewa Margareta A:
Blir behandlad som en hel människa får hjälp att finna din egen väg. Få dina egna verktyg. Du kommer inte ångra den kontakten, att få bli en självständig människa.