Övrigt i Västra Götaland

Munkedal  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)

Topp 25 övriga företag i Västra Götaland

• Stig Göte Elof P
    Stig Göte Elof P: Över förväntan på uppnått resultat!
    Engin C
    Engin C: Jag är otroligt nöjd med C-Bygg! Från första mötet till sista detaljen kände jag att de verkligen brydde sig om resultatet. De höll tider, var lätta att prata med och löste alla små problem som dök upp längs vägen. Utbyggnaden blev fantastiskt och gav huset nytt liv. Rekommenderas starkt!
  • Mats H
    Mats H: Sannolikt den bästa service man kan få från en reovisningsbyrå. Bytte till Satsa från vår tidigare bokföringsbyrå och är mycket positivt överaskad över både service och kunskap. Rekommenderas!
  • Niklas A
    Niklas A: Hade jag och min familj kunnat ge mer än 5/5 i betyg så hade vi gjort det. Dom har fixat både ett badrum och en tvättstuga för oss. Offerterna var bra och jag tror inte det går att hitta ett företag som utför jobbet mer effektivt. Dessutom byggde dom en superfin kartongkoja till min dotter.
  • Anita S
    Anita S: Mycket kunnig och trevlig personal Rent snyggt och lugnt
  • Louie A
    Louie A: 5/5 stjärnor Jag är så imponerad av min upplevelse med biluthyrning handelsbolag! Patrik, ägaren, är en riktig proffs som gjort allt för att göra processen enkel och smidig. Han är ärlig, trevlig och alltid tillgänglig för frågor. Jag rekommenderar starkt denna firma till alla som söker en pålitlig och trevlig biluthyrning. Om du söker en biluthyrningsfirma som verkligen bryr sig om sina kunder, så är biluthyrning handelsbolag rätt val. Patrik kommer att göra allt för att du ska få en fantastisk upplevelse. Tack för hjälpen, Patrik!
    Sanna Karoline T
    Sanna Karoline T: Alltid lika nöjd med mitt hår när jag varit hos Daniella på Hairline. Får alltid så mycket beröm för mitt hår efter varje besök! Kan starkt rekommendera Daniella💇‍♀️
  • Resat O
    Resat O: Att vara nöjd är det minsta man kan säga om Lorena, mycket kompetent tandläkare, alltid trevlig , tar patienten igenom behandling hela vägen. Att gå till tandläkare har blivit ett nöje pga henne ❤️
    Örs D
    Örs D: Fantastisk service och trevlig personal!!! Ett litet ställe,men kan detta vara Borås BÄSTA däckskiftare? Jag är helt övertygad om att det är så!
  • Anna Linnéa Maria H
    Anna Linnéa Maria H: Riktigt bra service, kvalitetsjobb till lågt pris 🏆
    Emma Tove Helena L
    Emma Tove Helena L: Fantastiskt hjälpsam! Proffsig & kunnig.
    Ali D
    Ali D: Pasasson AB är ett av de bästa taxibolagen i Göteborg. Alltid trevligt bemötande, punktliga chaufförer och väldigt god service – rekommenderas varmt!
    Paul Emanuel A
    Paul Emanuel A: Vi anlitade företaget för fogning och blev väldigt nöjda. Arbetet gjordes noggrant och resultatet blev riktigt bra.
    Charles Robert Wilhelm S
    Charles Robert Wilhelm S: Trevliga människor, gott kaffe, god choklad, bra kakor och bakverk och prima mackor!
    Mats W
    Mats W: Trevlig, vänlig, duktig och acceptabel prissättning: en duktig hantverkare som är väl värd sin lön! Mats
  • Per T
    Per T: Behöver komma i kontakt, men telefonnumret på hemsidan stämmer inte
    Yuwadee R
    Yuwadee R: Jättebra läge nära till allt! Brodderud
    Leif Roger C
    Leif Roger C: Bra lokaler, snyggt helt rent och engagerad erfarna föreståndare. Fina inhägnader i anslutning till "rummen". Rekommenderas varmt!
  • Karl Martin Lennart J
    Karl Martin Lennart J: Mycket bra renovering av vårt badrum, snabbt och smidigt,
  • Wilma Viktoria Felicia K
    Wilma Viktoria Felicia K: Väldigt bra snickare och takläggare
    Candylove A
    Candylove A: Honest and great service. Strongly recommend!
  • Lillemor Mikaela M
    Lillemor Mikaela M: Niklas är riktigt duktig, noggrann, kunnig och framförallt lugn med både barn, häst o stressade föräldrar! 🙏 Vi fick hjälp med omstoppning och tillpassning av befintliga sadlar. Inget överdrivet säljsnack eller krav på att ”man måste” köpa nytt, när man kan jobba med det befintliga- riktigt nöjd! Tack
  • Kicki Anna Ulrika Christina H
    Kicki Anna Ulrika Christina H: Grymt serviceminded och smidiga
    Christer Eric Z
    Christer Eric Z: Mycket bra produkter och trevlig personal. Hög kvalitet på de truckar och logistikprodukter STILL levererar. Toppen serviceorganisation och premium även på korttidshyror och begagnade alternativ.
    Mikael L
    Mikael L: Bra personal och bra produkter 👍