Övrigt i Västra Götaland

Åmål  (3 st)
Gullspång  (2 st)
Dals-Ed  (1 st)
    Jan Erik Gustaf G
    Jan Erik Gustaf G: Mycket bra bemötande och service. Kan absolut rekommenderas.
    Alexander C
    Alexander C: Tycker om Jonas, tycker att han är chefs sheriff 👑👌🏽
    Pierre E
    Pierre E: Otroligt grym nyhetssite om alla typer av fordon med alla typer av drivlinor i mix med motorsport och Motorfestivaler helt kostnadsfritt!
  • Katrin W
    Katrin W: Mäklare Frida Ahlstedt sålde min nya bostad till mig. Otroligt vänlig och inlyssnande, tog reda på information direkt när jag hade frågor. Tillgänglig på telefon annars återkopplade så fort möjlighet gavs. Vill varmt rekommendera Frida som er mäklare. Är supernöjd!!
    Someja N
    Someja N: Bästa lackerare han är väldigt noga och duktig.
    Christina L M J
    Christina L M J: Prisvärt och bra utfört arbete. Gav bra råd i val av produkt.
    Mari P
    Mari P: Fantastiskt bemötande när jag kom in akut med min katt Kick! Trots att det i princip va nära på stängt så tog de emot oss och gjorde allt för att hjälpa henne och guida oss vidare då det va allvarligt! Jag känner en otrolig tacksamhet ❤
    Tommy Karl-göran J
    Tommy Karl-göran J: Jätte bra allt bara flöt på kan rekomenderas
  • Nils Jakob L
    Nils Jakob L: Fick idag en otrolig hjälp med min krånglande AC på Husbilen. Mekanikern löste problemet enkel o smidigt, så nu har ja en välfungerande AC igen. Mekanikern var oerhörd kunnig o visste verkligen vad han höll på med. Så kan verkligen rekommendera denna verkstad då ja vet flera som just fått sin AC fixad billigt o enkelt. Kommer absolut att anlita denna firma vi fler eventuella motorproblem. Kan varmt rekommendera denna verkstad!
  • Stefan S
    Stefan S: Mycket proffisgt och mycket trevligt bemötande. Bra utfört arbete till rimlig kostnad. Rekommenderas. Släpvagnen blev reparerad och besiktad. Fick tips och idéer om hur jag ska sköta vagnen. Det uppskattade jag.
    Jan-erik S
    Jan-erik S: Tack för trevligt bemötande , när jag kom med min repiga bil.Fixades snabbt och till bra pris. Kan varmt rekommenderas.
  • Robert C
    Robert C: Väldigt kunniga och service-minded. Har ett stort utbud och bra priser.
  • Henrik L
    Henrik L: Riktigt bra lunch och skönt ställe att hänga på om man gillar sportbarer
  • Freya E
    Freya E: Oerhört duktig och passionerad tatuerare. Han lyssnar till dina önskemål och sätter verkligen personlig prägel på bläcket! Kan inte vara mer nöjd!!
    Jacob B
    Jacob B: Vi anlitade Oscar för att byta våran el-central. Oscar var jätte trevlig och service minded. Han kom och kollade på jobbet bara några dagar efter första kontakt och kom sedan ut mindre än en vecka senare och utförde jobbet! Rekommenderas starkt! 🤩
  • Håkan Fredrik L
    Håkan Fredrik L: Bra Inget att klaga på..........
  • Jenny C
    Jenny C: Helt suveräna. Så noggranna. Känns som ett nytt hem💖
  • Carl Patrik R
    Carl Patrik R: Instämmer med föregående Killen kan sin sak , oerhört kunnig & hjälpsam men respektera hans tid kom inte med saker som skulle varit gjort igår lämna i god tid så blir det bättre för alla! 100 % väl reparerad och balanserad proppeller
    Johan Marcus J
    Johan Marcus J: Marcus här från Karlstad. Jag brukar sällan skriva omdömen, men den här gången gör jag ett undantag. Benny utmärkte sig med sin ärlighet, något jag inte upplevde hos de andra bilförsäljarna jag varit i kontakt med innan bilaffären blev av. Han gav mig en rak genomgång av bilen som jag tillslut köpte, och nu när tid har passerat så har inget avvikit från vad som var sagt från början, alltså dolda defekter. Dock efter ungefär en månad uppstod ett (diffust) problem med bilen, och när jag kontaktade Benny tog han direkt ansvar och stod för alla kostnader, precis som han lovat. Jag är väldigt nöjd med bilen, bemötandet och hela affären. Därför kan jag varmt rekommendera Benny till er andra!
    Jon Rasmus C
    Jon Rasmus C: En fiskerulle som TS lagade och servade. Fantastisk service - snabbt, effektivt och mycket prisvärt (och väl utfört)
    Sanna Christina A
    Sanna Christina A: 10/10 varje gång! Har aldrig varit så nöjd som med Karla cleaning crew.
  • Johan Fredrik A
    Johan Fredrik A: Min bil fick mycket kärlek här, invändigt och utvändigt + motor, bilen ser ut att komma direkt från fabrik efter besöket. Rekomenderar starkt till ett mycket bra pris !
    Amra B
    Amra B: Så dryg ginger kvinna som inte verkar veta någonting, förstår inte riktigt hur en sån inkompetent person kan jobba inom kundservice med sån brist på bemötande och otrevlig attityd. Usch för DHL för övrigt, kommer undvika att få leveranser via de idioter
    Ingvar Karl Magnus Ö
    Ingvar Karl Magnus Ö: Kan allt om Läckö Slott och Ivanhoe, man blir glad! Kan också spela gitarr och sjunga jättemånga låtar, fantastisk kille helt enkelt.
    Oscar S
    Oscar S: Jag använder Mind Avenue Chill Blend flera gånger i veckan som en del av min "bed time routine". Jag blir mer avslappnad och sover märkbart bättre. Immunity drar jag fram när folk runt omkring mig är sjuka. Resultatet? Är sjuk en gång per år. Placebo eller inte? Who knows, men det funkar!
1...1112131415...52