Millan M:
vi har varit nöjda de gånger vi varit där. funkat bra att även ha barnvagnen med inne, utan att känna att man tagit upp för mycket plats. Barnen älskar räkmackorna!
Master D:
levererar profilkläder och presentreklam på ett snabbt och fördömligt sätt. God ekonomi (Trippel A) borgar för att företaget är välskött. Levererar produkter med tryck inom några dagar mot expresstillägg.
Anna A:
Mycket bra sortiment. Och väldigt fräscht. Man får en riktigt aha upplevelse när man stiger innanför :) Jag fick ett mycket bra bemötande och priset tycker jag är helt okey med tanke på kvalitén.
Thomas L:
Hörde av mig till Wilo om en cirkulationspump i en Thermia BVP.
Fick fantastisk service och hjälp.
Mycket nöjd - grym kundservice genom Simon!
Sylvia A:
Köpte min första bil på Biltrade i Falköping och jag älskar den! Fick jättebra hjälp och allt i mitt lilla åk fungerar precis som det ska. Varma Tack verkligen. Jag återkommer gärna igen när jag ska byta upp mig sen!✨️👍
Linda Cecilia S:
Önskar att jag kunde ge ett bättre betyg än 5/5 för den fantastiska hjälp jag fått av personalen vid Centralhälsan Silentzvägen, eftersom jag fått väl anpassad och f.f.a. effektiv hjälp med allt som står i mottagningens makt att påverka (under processen kring att fastställa om en vidareremiss var aktuell eller ej, hösten 2025).
Max Milton J:
Hej, Jag köpte en moped härifrån för 6 månader sedan
Tyckte bemötandet och kunskapsnivån var suverän. Man märker att de har arbetat med dessa fordon i över 20 år
Ewa Ann-marie Jeanette F:
Bäst som alltid. Matte o djur alltid väl bemötta. Frågar man något får man raka svar utan inlindningar. Skönt. Varit hos Olle med många hundar o katter, alltid nöjd när vi går där ifrån.