Bokföring i Stockholms län

• C. Bergkvist Redovisningsbyrå

Verifierat företag
    19 omdömen
    Mats E
    Mats E: Hej. Jag blev väldigt trevligt bemött av Cecilia och hon var ytterst snabb och effektiv i att hjälpa mig att klara ut min bokföring inför försäljning av mitt företag. Jag är glad att jag vände mig till henne och jag rekommenderar alla reservationslöst att anlita Cecilia. /Mats
  • Incutank A
    Incutank A: Max är riktigt bra på att lösa akuta bokföringsproblem såsom försenade årsbokslut om man fastnat i den fällan om man försökt köra bokföringen själv eller om tidigare redovisningsföretag fallerat att fullfölja sitt uppdrag. Han sköter givetvis även löpande bokföring på ett mycket bra sätt så det är smidigt att t.ex flytta sin bokföring från en icke-fungerande ekonomibyrå till Max och då får man service och kunskap. Max är vänlig, snabb och lösningsfokuserad.
  • Mats K
    Mats K: Michaels kunskaper har varit ovärderliga för mig i uppstarten av mitt e-handelsbolag. Jag har fått allt från rådgivning till hjälp med bokföringen och bokslut m.m. Skulle aldrig välja någon annan och kan stolt och varmt rekommendera han och hans bolags tjänster till alla företagare och privatpersoner som vill ha kompetent och snabb hjälp.
  • Daniel E
    Daniel E: Kund hos Binette redovisning med fyra bolag och allt fungerar smidigt och snabbt. Uppskattar att de inte bara levererar bokföring utan även har förståelse för affärer och hur det är att driva bolag. Rekommenderas varmt!
  • Lena B
    Lena B: Mycket nöjd med utfört arbete och personlig service. Har aldrig varit med om att det blir några fel med utfört jobb. Alltid tillmötesgående vid telefonsamtal, mail eller vid besök. Kan varmt rekommendera denna byrå
  • Gustaf S
    Gustaf S: Alltid trevliga och hjälpsamma. Snabb kommunikation och lätta att jobba med.
  • Luliia S
    Luliia S: Isak & Söder AB gör min bokföring och jag är mycket nöjd med deras noggranna arbete. Alltid vänlig och allt arbete kommer alltid i tid 💕
  • Josefin O
    Josefin O: Ett bra sammarbete! Toppen service på alla sätt. Trevliga, hjälpsamma och vänliga. Rekommenderas stark.
  • Lidia P
    Lidia P: Jag kan varmt rekommendera detta redovisningsbyrå. De erbjuder professionell service, med en kontakt på hög nivå genom hela samarbetet. Allt förklaras tydligt och pedagogiskt, vilket gör att man känner sig trygg och välinformerad. Natalia är mycket noggrann och berättar om detaljer, vilket märks i allt hon gör.
  • Lisa L
    Lisa L: Som småföretagare med deklarations-stress hittade jag Armita redovisning av en slump. Jag har haft annan professionell redovisningshjälp under åren men alltid fått obehagliga överraskningar. Och orimliga fakturor. I år gick det så enkelt! Tack Armita för er fina insats, ni är föredömliga! Här har ni en väldigt nöjd kund som återkommer! Tack. Lisa Lindström / A.R.T Stockholm
  • Pontus K
    Pontus K: Administrara AB hanterar min bokföring och har gjort det på ett effektivt och proffsigt, dessutom till vad jag skulle kalla för extremt konkurenskraftigt pris. Vid eventuella frågetecken har jag alltid fått den hjälp jag efterfrågat. Kan varmt rekommenderas!
  • Ali N
    Ali N: Mycket professionell och personligt byrå med mycket kompetenta och trevliga personal.
  • Dennis F
    Dennis F: Jag är egenföretagare, kom i kontakt med Saverstams Redovisning via ageras.se Saverstams Redovisning hjälpte med mig årsredovisning, momsdeklaration och bokföring till ett bra pris. Svarstams Redovisning är trevlig och tillgänglig Jag fick absolut den hjälp jag hade förväntat mig Vill absolut rekommendera Svarstams Redovisning
  • Hans Christian S
    Hans Christian S: Väldigt bra bemötande. Företaget har levt upp till alla mina förväntningar på den tjänst dom utfört. Miljöerna var precis som man kan förvänta sig på ett kontor, trevligt. Jag tycker värdet på tjänsten är fantastiskt. Jag skulle rekommendera alla som behöver bra bokföring att anlita NewMission.se.
  • Henrik B
    Henrik B: Jag har under snart sex år anlitat TSS med Anders som min närmaste kontakt. Han är oerhört kunnig, lösningsorienterad och alltid hjälpsam i alla frågor som rör bokföring, rådgivning och löpande ekonomiska funderingar. Jag är mycket nöjd och känner att jag får precis den expertis och trygghet jag behöver för att min bokföring och mitt företag ska fungera på bästa sätt. Anders och teamet är verkligen fantastiska och förtjänar all uppskattning för sitt dagliga arbete och den expertis de delar med sig av. Ett stort tack till dem. Jag har köpt både bokföringstjänster och Fortnox integration via dem, och allt fungerar utmärkt. Allt gott mvh Henrik Baecklund
  • Irina B
    Irina B: Pålitlig, seriöst, kompetens samarbete
  • Issa Redovisning AB

Verifierat företag
    6 omdömen
    Jenny O
    Jenny O: Jag har anlitat Issa redovisning i fem år. Jag är mer än nöjd. Dom har ett stort personligt engagemang och bryr sig genuint om ens företag. Återkopplar fort vid frågor och är alltid trevliga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Issa redovisning om man vill ha det lilla extra. Högsta betyg 🌟🌟🌟🌟🌟
  • Anna M
    Anna M: Vi använder WAT för att hjälpa oss med bokföringen till vår ideella förening. Det verkar vara en lyckoträff för oss att vi valde WAT. Vi får den hjälp vi behöver till en mycket human kostnad. När vi anlitat större firmor har vi betalat oskälig höga kostnader trots att man inte riktigt har kunnat hantera vår "okunskap" vilket lätt till väldigt mycket fel som varit svåra att reda ut.
  • Laureta D
    Laureta D: Jätte nöjd med Veronica. Väldigt professionell och pålitlig, rekommenderar starkt.
  • Cristina V
    Cristina V: Otroligt duktiga o kompetenta konsulter Billiga o alltid villiga att ge råd o information om vad som gäller inom bokföring, skatter o redovisning Mycket nöjd Rekommenderar gärna
  • Rosaira V
    Rosaira V: Rojda är världens bästa redovisningskonsult 🌸
  • Andreas W
    Andreas W: En fantastisk redovisningsbyrå! Jag har aldrig haft några problem. Två tummar upp!
  • Fritz S
    Fritz S: Tina och Alexander har hjälpt oss med vårt årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration under många år nu och vi är väldigt nöjda. De är noggranna, ansvarsfulla och proffsiga. Vi kan varmt rekommendera Olssons Digitala Redovisning AB för både stora och små bolag.
  • Filip E
    Filip E: Driver en startup i tillväxtfas och Leo med gänget går above and beyond för att hjälpa till. Grym service till ett bra pris.
  • FELICIA O
    FELICIA O: Har haft mängder med redovisningskonsulter sen jag började -93, högt och lägre. Har haft två som jag varit särskilt nöjd med, varav Frida (& kollegor) är de ena. Är totalt ointresserad av bokföring, och Scansov har mitt fullaste förtroende. Sååååå nöjd!! Hoppas de "aldrig" tröttnar på mig.