Margotte L:
Jag tycker att det är enkel att betala på Stardoll. Din dotter köpte den 19, därför fick hon månadsbetalning på den 19 igen. Det står på fakturan.
Här är svaret jag fick från Stardoll:
Såhär gör du för att stoppa månadsbetalningen:
1. Gå till "Mitt konto".
2. Under rubriken "Superstar" hittar du länken "Avsluta månadsbetalning"
3. Klicka på länken. Den automatiska månadsbetalningen kommer att avslutas dagen därpå.
Fritjof A:
Jag håller med Emma K här nere, bra ställe att gå till om man vill få lite bra tips om musikproduktion på Mac - ena halvan av Antiloop finns ofta bakom disken.
Dock så är det ju kort sagt inte världens mest attraktiva priser. Apple style ;)
Lukas W:
jätte roliga spel till riktigt bra priser! Personalen är extremt trevliga man kan prata med dom vad spela har för betydelser och vad som är nytt osv!
Damian G:
Om du gillar att ha kul med polarna och spela tv-spel. Så ska du handla dina konsoler, spel eller tillbehör här. Personalen är kunnig och vet vad de pratar om. Du kan även byta in dina gamla spel och få pengar så att du kan köpa nya. Har du frågor angående spel eller konsoler så vänd dig hit du får garanterat bra service!
Rickard T:
Jag tycker Microsoft har de bästa egenskaperna inom nätverk, programvaror och de skulle kunna öppna gärna i våran distrikt i Arboga en liten databutik eller IT-verksamhet.
Hälsningar från RT
Amanda E:
Detta är en riktig databutik med bra och kunnig service. Det är en av få butiker där man faktiskt kan fråga datarelaterade frågor och faktiskt få ett vettigt svar från någon som kan sin sak. Jag har bland annat köpt anitvirus-program och bildbehandlingsprogram här och alltid fått bra svar hur de funkar, hur de ska installeras och så vidare. Det är inte många butiker som tar sig sådan tid med kunderna. Dessutom är de bra att de har allt som rör datorer så man behöver inte springa runt och leta. Rekomenderas!
Jonas Daniel Erik D:
Vill bara rekommendera One Flow. Jag driver Smålands Juristbyrå AB och Beam Hårlaser AB. Båda företagen har One Flow. Jag tidigare använt mig av Verified men jag bytte till One Flow.
Så otroligt nöjd! Vill ni ha en referens så kan ni maila mig jonas.djurstedt@smjb.se
Ha en fantastisk dag! 🌸
COO-Operativ chef
Skuldsanerarnas Ideella Förening
08-44 20 448
070-75 75 541
Michael S:
Jag har alltid fått snabb respons på mina frågor. Och med det menar jag svar inom 1 timme. Antingen via telefon eller e-post.
Rekommenderas till er som håller på med enkätundersökningar via e-post eller er webbplats.