Lokalvårdare i Stockholm

118 rekommenderade lokalvårdare i Stockholm kommun

Lokalvårdare i Stockholms innerstad finns det gott om. Men vem är bäst och vad erbjuder egentligen olika städfirmor? Här kan du läsa vad tidigare kunder tyckt om tjänsterna för att sedan be om offerter från dem du tycker verkar passa just dina behov!

Läs mer »
    Helen V
    Helen V: Pålitliga och grundliga städtjänster, jättetrevlig personal!
  • Driver du städfirma i Stockholm?

Gustaf X
    Gustaf X: Vi är mycket nöjda med den städning som Gullistäd utfört åt oss och deras bemötande i stort. Vi har städning varje vecka sedan tre år tillbaka och det känns alltid lika roligt att komma hem till ett nystädat och fräscht hem. Vi har rekommederat Gullistäd till många av våra vänner som också är jättenöjda med deras service.
    Niklas L
    Niklas L: JobFlex sköter städning och övrig lokalvård i vår bostadsrättsförening. Jobflex gör inte bara gör det vi ber om utan ser även över vad som kommer behöva göras framåt. Det är en viktigt del för oss för som är en liten förening.
  • Sofia Katarina S
    Sofia Katarina S: Fantastiskt fint städat när vi kom hem! Väldigt trevligt och tillmötesgående personal!👍
  • Lasse E
    Lasse E: Bygge av altan 44kvm. Blev precis som vi ville ha den . Jätteduktiga killar, noga, höll tiden ,var lyhörda. Vi är mer än nöjda . Kan varmt rekommendera denna firma. Killarna var jättetrevliga.
    Monica C
    Monica C:
  • ANDRIJA V
    ANDRIJA V: Vi är jättenöjda med Södermalms flytt & städ flytt! De ringde i god tid när de var på väg för att meddela oss om ankomsttid. Jättetrevliga killar och tjejer som alla pratade och förstod svenska, något som var bristande vid tidigare hyrd flyttfirma! Vid flytt är kommunikation Södermalms flytt & städ så att det inte uppstår några missöden. De arbetade effektivt och hade en härlig personalanda. Jag var glad hela dagen och vid uppackning hade ingenting gått sönder! Makalöst! Rekommenderar denna firma varmt! Härligt gäng med härlig energi! Billigt, effektivt och god kommunikation!
  • 3 omdömen
  • 1 omdöme
  • Driver du städfirma i Stockholm?

1...345
Husby  (1 st)
Johanneshov  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Lokalvårdare i Stockholm

När det kommer till lokalvård kan det finnas mycket att tänka på. Oavsett om det gäller kontoret, bostadsrättsföreningen eller butiken ska människor släppas in på tider när du själv kanske väljer att inte vara på plats och du ska känna att du kan lita dels på personalen som sådan, men också på att du får den tjänst du betalar för utförd.

Vissa firmor som erbjuder lokalvårdare i Stockholm fokuserar inte heller enbart på städning utan kan även hjälpa dig med allt från att slipa golven till att fylla på kaffe. Ofta handlar det om att erbjuda dig en enklare vardag så att du kan fokusera på det du tycker är viktigt och roligt.

Så tänk igenom vad du vill “bara ska fungera” i din lokal och hitta en lokalvårdare i Stockholm som håller med dig och därför hjälper dig med just det!