Alla kategorier Lokalvårdare Stockholms län Stockholm Enskede-Årsta-Vantör Rågsved Södermalms Flytt & Städ

Södermalms Flytt & Städ

Bjursätragatan 52B, 124 64 Bandhagen — Visa karta

2.6 i betyg av 5 rekommendationer

Läs vad 5 kunder tycker om Södermalms Flytt & Städ

 • jakob
  jakob skrev om Södermalms Flytt & Städ
  Riktigt oseriöst företag! Ville ha mer betalt mitt under flytten trotts fast pris som vi accepterat. Påstår att vi inte gett dem all info om avstånd i porten etc, när faktum är att de aldrig frågade.
  VARNING! Läs mer
  gillar detta
 • Johan K
  Johan K skrev om Södermalms Flytt & Städ
  Utifrån vår erfarenhet vill jag varna för företaget. Vi kanske hade extra otur, men vår flytt utfördes av oförsiktiga flyttgubbar som orsakade stora skador på möblerna. Bemötandet från personal upplevdes som otrevligt. Enda undantaget var en av flyttkillarna (inhyrd, som jag förstår det) som var jättetrevlig -- även om han åkte iväg med våra hemmanycklar. Företaget erbjöd sig att fixa skadorna på de värst drabbade möblerna (positivt!), men den här processen var utdragen, och när möblerna kom tillbaka hade de fler skador än innan.

  Ord står mot ord. Södermalms Flytt & Städ hävdar att vi ljuger om omständigheterna och att våra möbler var skadade innan. Detta trots att de initialt skriftligen tog på sig ansvaret för att ha skadat möblerna.

  Företaget har höga betyg här och på andra betygssajter. Kanske hade vi bara otur. Men på andra sajter (googla) kan man läsa ofiltrerade omdömen. Man kanske ska ta alla toppbetygen med en nypa salt -- eller i alla fall reflektera över hur företaget agerar när något går galet (som för oss).

  Det är inga problem för ett företag att vara bra när allt flyter på. Men det verkliga provet är hur det hanterar problem. Och enligt oss havererade det ... totalt! Läs mer
  Josefine G gillar detta
 • jan l
  jan l skrev om Södermalms Flytt & Städ
  Flytt från Hammarby Sjöstad till Täby.
  Vi har hyrt det här företaget förra veckan. Bra service från första kontakten med kontoret,Dem har väglett mig till att välja rätt. Dem har skickat fyra starka och snabba flyttgubbar som man genast kan se att dem jobbat länge inom yrket.Vi var imponerande av hur snabbt flytten gick och helt utan anmärkning. Flyttstädningen hade en liten anmärkning men dem kom samma dag och åtgärdade den. Tack än en gång. mvh Jan och Kerstin Läs mer
  gillar detta
 • Sven S
  Sven S skrev om Södermalms Flytt & Städ
  Vi är jättenöjda med Södermalms flytt & städ flytt!
  De ringde i god tid när de var på väg för att meddela oss om ankomsttid. Jättetrevliga killar och tjejer som alla pratade och förstod svenska, något som var bristande vid tidigare hyrd flyttfirma!
  Vid flytt är kommunikation Södermalms flytt & städ så att det inte uppstår några missöden.
  De arbetade effektivt och hade en härlig personalanda. Jag var glad hela dagen och vid uppackning hade ingenting gått sönder! Makalöst!
  Rekommenderar denna firma varmt!
  Härligt gäng med härlig energi! Billigt, effektivt och god kommunikation! Läs mer
  gillar detta
 • Josefine G
  Josefine G skrev om Södermalms Flytt & Städ
  Det sämsta jag någonsin varit med om. De har orsakat skador på möbler värda över 85 000 kronor. Reco låter mig tyvärr inte skriva så långt som jag vill, så hela historien hittar ni här; http://www.granding.se/2013/09/04/varning-for-sodermalms-flytt-stad/ Läs mer
  gillar detta

Bästa lokalvårdarna i Stockholm:

4.4 i betyg av 1054 omdömen
Birgitta P Birgitta P tycker:
“Det blev otroligt rent och fin...” Läs mer
4.3 i betyg av 404 omdömen
4.7 i betyg av 355 omdömen
4.8 i betyg av 184 omdömen
4.7 i betyg av 406 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
4 / 5 i betyg — 66 rekommendationer
Slakthusgatan 15, 12162, JOHANNESHOV
Kategorier