Lokalvårdare i Stockholms län

Företag som jobbar med lokalvård i Stockholms län utför städtjänster för privatpersoner, företag och fastigheter. Det kan handla om allt från hemstädning till att städa trapphus, hela kontor, hotell eller köpcentrum.

Behöver ni en ny städfirma till bostadsrättsföreningen eller kontoret? En fönsterputsare för ett engångsjobb eller någon som ska komma 2 ggr om dagen? Det finns massor med olika behov och lösningar! Det gäller bara att ta reda på vilka behoven ni har och hitta den städfirma som löser problemen åt er - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Här på Reco.se kan ni jämföra olika bolags tjänster och ta reda på vad tidigare kunder tyckt om tjänsterna. Vissa firmor sköter hela lokalen - från kaffemaskin till mattorna i foajen - medan andra fokuserar mer på själva städningen. Det kan vara ett viktigt beslut att släppa in en firma i era privata lokaler - så hitta den lokalvårdare som passar era behov och uppfyller era önskningar!

Orter i Stockholms län
Vaxholm  (1 st)
Upplands-Bro  (1 st)
Salem  (1 st)
  • Kelly L
    Kelly L: De lyssnar och jobbar hårt för att jag blir nöjd. Och jag är det!
    Niklas L
    Niklas L: JobFlex sköter städning och övrig lokalvård i vår bostadsrättsförening. Jobflex gör inte bara gör det vi ber om utan ser även över vad som kommer behöva göras framåt. Det är en viktigt del för oss för som är en liten förening.
  • 4 omdömen
    Anki R
    Anki R: Jätte bra service, personligt och trevligt stor tumme upp.
  • Lasse E
    Lasse E: Bygge av altan 44kvm. Blev precis som vi ville ha den . Jätteduktiga killar, noga, höll tiden ,var lyhörda. Vi är mer än nöjda . Kan varmt rekommendera denna firma. Killarna var jättetrevliga.
    Rose-Marie N
    Rose-Marie N: Bra jobbat med kort varsel, trevligt bemötande, korrekt hantering.
    Monica C
    Monica C:
  • Bengt B
    Bengt B: Jag rekommenderar Zelux starkt! Tack igen för all hjälp. Mvh Bengt B.
    Lars J
    Lars J: Flyttstädet gick bra sa dom nya ägarna och det räcker bra mig. Stort plus för att ni packade ner innehållet i ett köksskåp som flyttfirman glömt och körde det till mitt ex. Rekommenderas!
  • Andrija V
    Andrija V: Vi är jättenöjda med Södermalms flytt & städ flytt! De ringde i god tid när de var på väg för att meddela oss om ankomsttid. Jättetrevliga killar och tjejer som alla pratade och förstod svenska, något som var bristande vid tidigare hyrd flyttfirma! Vid flytt är kommunikation Södermalms flytt & städ så att det inte uppstår några missöden. De arbetade effektivt och hade en härlig personalanda. Jag var glad hela dagen och vid uppackning hade ingenting gått sönder! Makalöst! Rekommenderar denna firma varmt! Härligt gäng med härlig energi! Billigt, effektivt och god kommunikation!
  • Jonathan R
    Jonathan R: Monika har städat vår villa i sollentuna under en längre period nu och vi har alltid varit mycket nöjda. Superskönt och framförallt avlastande för hela familjen att komma hem och känna att det är rent och snyggt!Rekommenderar henne starkt!
    Erik F
    Erik F: Vi är mycket nöjda och jag har även kvalitetssäkrat arbetsförhållanden med facket för att vara på den säkra sidan.
1...78910