Lokalvårdare i Stockholms län

Företag som jobbar med lokalvård i Stockholms län utför städtjänster för privatpersoner, företag och fastigheter. Det kan handla om allt från hemstädning till att städa trapphus, hela kontor, hotell eller köpcentrum.

Behöver ni en ny städfirma till bostadsrättsföreningen eller kontoret? En fönsterputsare för ett engångsjobb eller någon som ska komma 2 ggr om dagen? Det finns massor med olika behov och lösningar! Det gäller bara att ta reda på vilka behoven ni har och hitta den städfirma som löser problemen åt er - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Här på Reco.se kan ni jämföra olika bolags tjänster och ta reda på vad tidigare kunder tyckt om tjänsterna. Vissa firmor sköter hela lokalen - från kaffemaskin till mattorna i foajen - medan andra fokuserar mer på själva städningen. Det kan vara ett viktigt beslut att släppa in en firma i era privata lokaler - så hitta den lokalvårdare som passar era behov och uppfyller era önskningar!

Orter i Stockholms län
Upplands-Bro  (1 st)
Salem  (1 st)

Topp 25 lokalvårdare i Stockholms län

• Kristian H
    Kristian H: Har haft 15 olika städföretag på mina fastigheter, men ingen annan Städföretag kommer på en gång när man behöver städning. Det spelar ingen roll var fastigheten ligger. Monmedays VD jobbar lika mycket som anställda. Jag rekomenderar MONMEDAY AB.
  • 3 omdömen
    Vera W
    Vera W: Jag har anlitat Piechota Städ som privatkund. Städningen har utförts på överenskommen tid, med stor omsorg och noggrannhet och till minn största belåtenhet. Jag rekommenderar Piechota Städ på det varmaste. M.v.h. Vera Wolff Stolov
  • Kim B
    Kim B: Detta är ett företag som jag själv har anlitat för kontorsstädning som inköpare, jag har dessutom erfarenhet av dem gällande "hushållsnära tjänster" för städning i mitt hus. Jag uppfattar företaget som pålitliga, de är noggranna samt serviceminded! Det bästa är att de har erbjudit mig helhetslösningar gällande fönsterputsning, hemstädning, kontorsstädning, golvvård. Sist men inte minst har de hjälpt mig med golvslipningen av våra parketgolv! Owe som jag tror dessutom är ägare, har jag haft förmånen att lära känna som kund. Jag anser att han gör ett oerhört bra jobb tillsammans med den säljare som jag träffat. För att inte tala om alla de medarbetare som gör att jag sparar tid och pengar. För mig är det avgörande att ha en leverantör som är snabb, pålitlig och tillmötesgående för mina behov. Jag kan varmt rekommendera detta företag till ALLA jag känner som kanske vill spara tid och pengar i samband med de nya skattereglerna med 50 % avdrag! =) /En mycket nöjd kund som gärna rekommenderar andra som vill ha ett fräschare kontor och arbetsmiljö, privat hem!
  • 4 omdömen
    Nils F
    Nils F: SoftClean har utfört städuppdrag för oss i många år. Alltid till full belåtenhet. Speciellt vid jour-uppdrag på obekväm tid är SoftClean oslagbara. Våra varmaste rekommendationer
  • 4 omdömen
    Patrik
    Patrik: Så bra det kan bli! Städar hemma hos oss 2 gånger per månad och vi är väldigt nöjda. Rekommenderas. Patrik M
  • 2 omdömen
    lena b
    lena b: Har haft både hemstädning och flyttstädning hos Ellins. De använder bara naturvänliga produkter och det är ett stort plus! Trevlig personal
  • sofia K
    sofia K: Jag har använt Bro-Bålstastädarna flera gånger i olika sammanhang. De är alltid lätt att få tag på och har bra service. Det har alltid blivit rent och fint till ett bra pris. Rekommenderas skarpt!
  • Malin Elisabeth T
    Malin Elisabeth T: Jättebra service och fina rutor! Jag fick snabbt tid för fönsterputsning. Mannen som kom hade med sig inneskor och la ut handdukar under fönstren han putsade. Han var snabb och proffsig (efter 12 år i yrket). Fönster och inglasad balkong blev superfina och det var väl spenderade pengar!
  • Daniel Nils N
    Daniel Nils N: Hemhjälpen gjorde ett riktigt bra jobb med vår vårstädning. Hemmet känns som nytt. Bästa är att få bra rekommendationer som gör bra skillnad.
  • Mehdi R
    Mehdi R: Lätt att kontakta samt bra service!.
  • Anders K
    Anders K: Professional service — always with a smile! Impeccable cleaning, both at our city apartment and our country house. I highly recommend Yerry and his team at DCN Entreprenad. — Anders
  • Ida Linnéa K
    Ida Linnéa K: Helt otroligt snabb service. Svarar i telefon direkt och kunde hjälpa mig med identifiering av skadedjur ( via bild jag kunde skicka som sms)samt instruktioner om hur jag kan bli av med dem och tips på var jag kan köpa de produkter som behövdes. Otroligt kunniga och dessutom bra bemötande :)
  • Kicki L
    Kicki L: Vi valde Städia som bolag för städning av vårt huvudkontor. Mycket trevlig personal, alltid lätta att ha att göra med och mycket nöjda med städningen.
    Daniel Göran H
    Daniel Göran H: Bra service och nära kontakt med städare
  • HENRIK M
    HENRIK M: Vilken superservice. Var i panik och behövde snabb hjälp med fönsterputsning. Dem gick med på att lösa det utöver vanlig arbetstid. Dvs att starta kl 06:30. Supersnabba och noggranna. Ska jag putsa fönster så kommer jag definitivt anlita denna firma igen. Trevligt och hjälpsamt bemötande.
  • Carina B
    Carina B: Ett litet företag med en personlig service, vi är väldigt med den kompetens dom har.
    YUNUS T
    YUNUS T: Bästa städföretag som städar fartyg. Jag gick på flera fartyg där andra företag städade och jag är säkert att ingen städar bättre än Solreneriet!!!
  • Märta-Lena S
    Märta-Lena S: Fantastisk och snabb service när jag satt helt insnöad!
  • Terese J
    Terese J: Bra service och snabba på plats. Jag är supernöjd med resultatet!
    Pawa S
    Pawa S: Mycket trevligt och personligt bemötande. Lätt att ha kontakt med via mail, snabb återkoppling och tydliga svar. Har använt dem två gånger för städning privat och har varit jättenöjd både gångerna med utfört arbete. Har även funkat bra med nyckelutlämning etc. Städpersonalen har alltid kommit i tid. Rekommenderas varmt!
  • Oleg M
    Oleg M: Jag har varit kund hos dem ca.2år och väldigt nöjd med dem framförallt med Inga som är chef och städerska Marianna. Kommer att beställa deras tjänster vid behov och starkt rekommenderar dem!
  • 3 omdömen
    Staffan B
    Staffan B: Kan starkt rekommendera! Väldigt proffsigt bemötande!
  • tobias t
    tobias t: mycket bra städning i många år. två större renoveringar (inreda källare, samt fräscha upp hela huset inklusive kök) har funkat mycket bra
    göran p
    göran p: personlig service trygghet, säkert, bra pris,här vill jag ha mina grejor.
    valle D
    valle D: Supernöjd! Jag har flera gånger använt mig av Itri Service tjänster och har varit lika nöjd varje gång. Alltid trevlig och noggrann personal. Bra priser
1...5678910