Lokalvårdare i Stockholms län

Företag som jobbar med lokalvård i Stockholms län utför städtjänster för privatpersoner, företag och fastigheter. Det kan handla om allt från hemstädning till att städa trapphus, hela kontor, hotell eller köpcentrum.

Behöver ni en ny städfirma till bostadsrättsföreningen eller kontoret? En fönsterputsare för ett engångsjobb eller någon som ska komma 2 ggr om dagen? Det finns massor med olika behov och lösningar! Det gäller bara att ta reda på vilka behoven ni har och hitta den städfirma som löser problemen åt er - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Här på Reco.se kan ni jämföra olika bolags tjänster och ta reda på vad tidigare kunder tyckt om tjänsterna. Vissa firmor sköter hela lokalen - från kaffemaskin till mattorna i foajen - medan andra fokuserar mer på själva städningen. Det kan vara ett viktigt beslut att släppa in en firma i era privata lokaler - så hitta den lokalvårdare som passar era behov och uppfyller era önskningar!

Orter i Stockholms län
Salem  (1 st)

Topp 25 lokalvårdare i Stockholms län

• 21 omdömen
  • Leon
    Leon: Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.
  • Isa P
    Isa P: Så nöjd med min fönsterputs av Clean Quality. Alrig haft renare fönster och kvinnan som putsade var så noggrann vilket jag som kund blev helimpad av!
  • 21 omdömen
    Magnus
    Magnus: Hela processen gick smidigt och utan krångel, offert beräknades och skickades över snabbt. Efter överenskommelse utfördes arbetet professionellt och på angiven tid. Hantverkarna passade de tider som överenskommits, en självklarhet som tyvärr är ovanlig enligt min erfarenhet med andra hantverkare. Jag är mycket nöjd med både resultat och bemötand och kommer att rekommendera den här firman till vänner och bekanta.
  • Levanta 365 AB lokalservice

Verifierat företag
    17 omdömen
    David P
    David P: Fantastiskt rent och snyggt i vår flyttstädning
  • HAIJA J
    HAIJA J: Trevligt bemötande av personal med otroligt snabb återkoppling. Väldigt professionell och ordentlig städning. Rekommenderar varmt!
  • 20 omdömen
  • 22 omdömen
    Ulrika E
    Ulrika E: Mycket professionella, kvalitetsmedvetna och lösningsorienterade! Är supernöjd med resultatet!
    THOMAS H
    THOMAS H: Vi har haft Ellas i flera år och det har alltid fungerat mycket bra. Kan inte annat än rekommenderas.
    Birgitta B
    Birgitta B: CN Städ är toppen. Använder deras tjänst veckostädning, varannan vecka, 3 tim per gång, samma tjej som kommer, hon är väldigt noga, varsam, passar tiden. Alltid glad och trevlig så jag kan varmt rekommendera CN städ.
    Isabelle C
    Isabelle C: Vi anlitar Anbeldo både privat och i företaget och är väldigt nöjda med den service och personliga bemötande och kvaliteten på deras arbete. Killarna är drivna, trevliga och bra att ha att göra med. Väldigt pålitliga, kommer alltid när de ska osv. Vi ger dem våra varmaste rekommendationer. CIP global executive search AB
  • 16 omdömen
  • Ingrid H
    Ingrid H: Trevliga killar kom och målade mitt vardagsrum. Jobbet gjordes noggrant så jag blev supernöjd. Kan varmt rekommendera dom. Vänligen Ingrid Hansson
  • 7 omdömen
    Cesar K
    Cesar K: Effektiv och professionellt. Rekommenderas starkt !
    Eva F
    Eva F: Vi är mycket nöjda med Collins Solutions. De arbetade professionellt och var trevliga att ha att göra med.
  • Marie B
    Marie B: Trevligt bemötande, snabba på återkoppling Mkt nöjd med dom
  • 14 omdömen
    Ann-sofie T
    Ann-sofie T: Elviras är som en extra familjemedlem. Våra elviror har lätt och ledigt kommit in i vår familj och barnen älskar dem, verkligen.
  • 8 omdömen
    Hannes B
    Hannes B: Använt flyttstäd och hemstäd. Mycket nöjd båda gångerna. Tillmötesgående i kommunikationen, tydliga med arbetsuppgifter samt kliniskt utfört städ. Kommer absolut anlita igen.
  • 8 omdömen
    Thilini M
    Thilini M: Hemstädning. Utmärkt service, lyhörd personal, anpassar sig efter kundens önskemål och behov. Ren och fin lgh varje gång.
  • Christina H
    Christina H: Högkvalitetsstädning i Stockholm AB uppfyller alla mina högt ställda krav. Högt kvalité och tillit, det känns riktigt tryggt. Kort sagt: högsta betyg, företaget motsvarar alla förväntningar. Tack för bra service! :-)
  • Sanna N
    Sanna N: Jag anlitade Marisas städ till en flyttstädning. Mäklaren som kom att se lägenheten var även han mer än nöjd. Resultatet var extraordinärt bra. Som en föredetta städ ledare både inom hotell och storstädningar kan jag verkligen rekommendera Marisas städ.
  • 11 omdömen
    Ing-Marie P
    Ing-Marie P: Har anlitat Yengle's Service för fönsterputsning i många år
  • Monica L
    Monica L: Vi anlitar Top Team som städfirma i vår kombinerade konferenslokal och festvåning. Pålitliga, prisvärda och smidiga sammanfattar min uppfattning om dem. Har aldrig tidigare haft en firma med personal som är så trevlig, flexibel och personlig i sitt bemötande. Vi har hittat ett arbetssätt tillsammans - där de haft en aktiv roll - som är anpassat till vår verksamhet vilket är guld värt! Vi är mycket nöjda och rekommenderar gärna Top Team till andra! De är på god väg att uppnå betyget "Utmärkt", är säker på att det kommer inom kort.
  • Dennis F
    Dennis F: Har använt Clean Smart i många år och är väldigt nöjda med deras insatser.
1...34567...10