Lokalvårdare i Stockholms län

Företag som jobbar med lokalvård i Stockholms län utför städtjänster för privatpersoner, företag och fastigheter. Det kan handla om allt från hemstädning till att städa trapphus, hela kontor, hotell eller köpcentrum.

Behöver ni en ny städfirma till bostadsrättsföreningen eller kontoret? En fönsterputsare för ett engångsjobb eller någon som ska komma 2 ggr om dagen? Det finns massor med olika behov och lösningar! Det gäller bara att ta reda på vilka behoven ni har och hitta den städfirma som löser problemen åt er - så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Här på Reco.se kan ni jämföra olika bolags tjänster och ta reda på vad tidigare kunder tyckt om tjänsterna. Vissa firmor sköter hela lokalen - från kaffemaskin till mattorna i foajen - medan andra fokuserar mer på själva städningen. Det kan vara ett viktigt beslut att släppa in en firma i era privata lokaler - så hitta den lokalvårdare som passar era behov och uppfyller era önskningar!

Orter i Stockholms län
Salem  (1 st)

Topp 25 lokalvårdare i Stockholms län

• Neonia AB

64 omdömen
    Välkommen till oss på Neonia AB. Vi städar rent och håller koll på dina hygienartiklar när du inte orkar.
    Gunilla S
    Gunilla S: Polering av golv i trapphus. Ett mycket bra bemötande och positiva personer. Allt blev mycket bra och vi blev inte störda av jobbet. Jobbet gjorde mest nattetid. Neornia är ett företag som vi kan rekommendera till andra.
  • Ulla Karin N
    Ulla Karin N: Jag uppskattade att det var lätt att boka om när jag behövde skjuta på städningen. Det var lätt att boka och kryssa i tjänster i samband med bokningen. Väl utfört arbete. Rekommenderar.
  • 220 omdömen
    Marja H
    Marja H: Ett verkligen serviceminded företag som ställde upp extra när vår flyttfirma strulade med hämtning. Noggrann städning trots att flytten inte kunde genomföras enligt plan. Kom tillbaka dagen efter för att färdigställa,. Dessutom ett bra pris. Rekommenderar Städo å det varmaste Marja
  • Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
  • Välkommen till Rendropp städ & service - Vi tar hand om ditt hem med respekt för både människa och miljö.
  • 287 omdömen
  • Amadeus Städenergi AB

241 omdömen
    Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
  • 147 omdömen
  • Emilia B
    Emilia B: Det här är den bästa och smidigaste städfirma jag någonsin haft att göra med! Vi anlitar I shine för hemstädning varannan vecka och är jättenöjda! Vår underbara städerska gör alltid det där lilla extra för oss och varenda millimeter av vårt hem är fläckfritt och doftar ljuvligt efter att hon varit här. Eftersom vi är så nöjda har vi även valt att anlita dem för vårt företags räkning då vi utför renoveringar, skadeärenden och återställningar åt fastighetsbolag, försäkringsbolag och privatpersoner där vi ofta får beställning av slutstädning av våra kunder. Natalia är alltid mycket flexibel och har lyckats ordna med städningar , ibland med oerhört kort varsel där slutesultatet alltid har varit felfritt. Kort och gott en utomordentligt proffsig firma med sinne för det där lilla extra när det kommer till service - Rekommenderas starkt!
  • Vretens Städ har funnits i 30 år och erbjuder städtjänster till företag och privatpersoner över hela Stockholm med fokus på högkvalitativt utförande och kundnöjdhet.
    Bernt A
    Bernt A: Jag tycker dom är bra. Ser alltid till att hålla deadlines och bli färdiga i tid till inflyttningar och besiktningar, med bra kvalitet.
  • Emil L
    Emil L: Rapidstäd utförde flytt och städhjälp. Jag är väldigt nöjd med deras jobb. Mycket bra bemötande
  • Clean Living AB

243 omdömen
    Clean Living har nästan 20 års erfarenhet och erbjuder städning till både privatpersoner och företag med 100% nöjd kund garanti och 100% trygghetsgaranti.
    Yvonne E
    Yvonne E: Anlitade clean living för både flyttstädning och flytthjälp. De var punktliga, noggranna, trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas!
  • 274 omdömen
    Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Välkommen till ABSS - Vi erbjuder provstädning till dig som förstagångskund.
    Monica S
    Monica S: Städning o fönsterputs. Snabb återkoppling o proffsigt bemötande. Hög kvalitet på det utförda jobbet.
  • 32 omdömen
    Mark William Magnus B
    Mark William Magnus B: Vi har varit kund hos Ludwa i flera år och uppskattar den kontinuitet och kvalitet som de levererar. De är enkla att ha att göra med och flexibla när så behövs.
  • Jennie F
    Jennie F: Företaget har alltid varit service inriktade. De har hjälpt de företag jag arbetat med att köpa in städmaterial, putsa fönster, flyttstädning och mycket mer. Samtliga medarbetare har ett profit bemötande. Kan varmt rekommendera firman.
  • Wazer A
    Wazer A: HEJ Väldigt nöjd med städningen och priser för hemstädning och fönsterputsning , testade några olika företag men tycker ACS AMAZING CLEANERS SWEDEN var överlägset bäst. Mitt hem är alltid välstädad och jag upplever även att de gör det lilla extra. Även lätt att få kontakt med företaget, de ger en bra service och är lyhörda. Mvh Wazer Al
  • 58 omdömen
    Nils E
    Nils E: Månadsstädning snabbt och noga
  • 100 omdömen
    Susanne B
    Susanne B: Noggranna och bra service. Har ett trevligt bemötande och för det mesta kommer samma person och städar vilket underlättar.
  • Daniel H
    Daniel H: Flyttstäd, super nöjd med resultatet och smidigt utfört.
  • 61 omdömen
    Deo M
    Deo M: Hejsan. Jag köpte städning och jag fick bemöta företag hemma hos mig när de gjorde reklam förra året. Jag är jätte nöjd med tjänsten , Företaget har duktiga och snälla personal. Jag rekommenderar alla som vill ha hjälp med städningen att kontakta företag. Tack så mycket för hjälpen.
  • 32 omdömen
    Lena K
    Lena K: Flyttstädning var deras första uppdrag vilket vi var nöjda med. Därefter regelbunden städning hemma. Trevliga människor att ha göra med. MEN framför allt :de städar väldigt bra!
  • 76 omdömen
    Ulrika Christina G
    Ulrika Christina G: Fick hjälp med flyttstädning denna gång. Otroligt rent och snyggt , såg ut som ett nytt hem. Mycket trevlig och duktig personal. Alltid fint bemötande , snabba svar vis mail el sms och bra priser. Alltid lika värt att välja Clean Life! Klart bäst!
  • 43 omdömen
    Kristina C
    Kristina C: Trevligt bemötande vid bokning samt av personal på plats. Köpte en prova-på-städning och var supernöjd så jag bokade ett abonnemang på hemstädning. Har provat andra städfirmor innan men upplevde att Viktorijas gjorde det där lilla extra som de inte hade behövt göra men som förhöjde resultatet.
12345...10