I-Shine

I-Shine

4.5 / 5 baserat på 53 omdömen
Vi innehar mycket lång erfarenhet utav flyttstädning och utför flyttstädningar bland annat i Stockholm Linköping, Norrköping och många fler orter!

Självklart har vi F-skatt och är försäkrade.

10 anledningar att anlita oss:
-Vi ger 50% rutavdrag direkt på fakturan och sköter rutavdrags ansökan hos skatteverket.

-Vi ger dig Hela 10 dagars garanti.

-Vi är specialiserade på flyttstädningar.

-Fönsterputs ingår i priset.

-Våra priser är fasta.

-Inga dolda avgifter tillkommer.

-Vi tar inte extra betalt vid helger och helgdagar.

-Självklart har vi F-skatt.

-Självklart är vi försäkrade.

-Ingen fakturaavgift om vi mailar fakturan.

Utmärkelser

53 omdömen om I-Shine

Sedan starten hos Reco 2020
 • 2023-03-04 Insamlad av företaget
  Mycket bra service från bokning till avslut! Super nöjda!
  Tack Björn för ditt omdöme! Härligt att höra att ni fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Ni är varmt välkomna tillbaka nästa gång ni behöver hjälp med städ.
  Vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2023-03-02 Insamlad av företaget
  Very professional and a well-done job! Would highly recommend
  Tack Vyron för ditt fina omdöme! Otroligt roligt att höra att ni är nöjda med vår service! Ni är hjärtligt välkomna tillbaka nästa gång ni behöver hjälp med städ!
  Bästa hälsningar
  I-Shine
  Gilla
 • 2023-03-02 Insamlad av företaget
  Utförde arbetet helt enligt beskrivet. Städarna kom i utsatt tid och utförde ett bra jobb där dem gick igenom allt efteråt med mig.
  Tack Johan för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det uppskattas enormt! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-12-15 Insamlad av företaget
  Vår familj har använt sig av flera olika städfirmor i flera år. I-Shine är ett av dom absolut bästa vi haft. Alltid lättillgängliga, bra service och städningen har alltid varit bra utförd och personalen gör alltid det lilla extra för att vi som kund ska vara så nöjda som möjligt. Vi kan starkt rekommendera denna städfirma. Högsta betyg!
  Tack Alexander för ert omdöme och de schyssta orden! Vår personal är verkligen underbar på alla sätt och vis! Vi är så glada över att ni är nöjda med servicen & tjänsten och uppskattar er återkoppling enormt!
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-12-15 Insamlad av företaget
  Det här är den bästa och smidigaste städfirma jag någonsin haft att göra med!

  Vi anlitar I shine för hemstädning varannan vecka och är jättenöjda! Vår underbara städerska gör alltid det där lilla extra för oss och varenda millimeter av vårt hem är fläckfritt och doftar ljuvligt efter att hon varit här.

  Eftersom vi är så nöjda har vi även valt att anlita dem för vårt företags räkning då vi utför renoveringar, skadeärenden och återställningar åt fastighetsbolag, försäkringsbolag och privatpersoner där vi ofta får beställning av slutstädning av våra kunder.
  Natalia är alltid mycket flexibel och har lyckats ordna med städningar , ibland med oerhört kort varsel där slutesultatet alltid har varit felfritt.

  Kort och gott en utomordentligt proffsig firma med sinne för det där lilla extra när det kommer till service - Rekommenderas starkt!
  Tack Emilia för ditt omdöme och de fina orden! Otroligt härligt att höra att ni är nöjda med servicen & städningen vi levererar! Alla våra städhjältar är fantastiska på det de gör! Vi uppskattar din feedback verkligen!
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-12-15 Insamlad av företaget
  Företaget överträffade mina förväntningar, första gången att jag ser flyttstädningen gjort så bra. Snälla människor och bara bra jobb gör de.
  Tack Alenka för ditt omdöme! Roligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!
  Bästa Hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-08-19 Insamlad av företaget
  Det var första gången som vi har anlitat städfirma för flyttstädning. Vilken fullträff.Vilken trevlig bemötande. Mycket hjälpsamma att lösa problem. Problem som uppstod med nycklarna för oss, blev inget problem. Företaget är mycket flexibel och anpassningsbar för att hjälpa till och göra det bästa för oss ( kunden).Fönstren och persienner skinnande rena och blanka.
  Tack för att Ni finns.
  Iwona och Arne från Småland
  Tack Iwona och Arne för ert omdöme! Så trevligt att höra att ni fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Ni är hjärtligt välkomna tillbaka nästa gång ni behöver hjälp med städ!
  Bästa Hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-08-12 Insamlad av företaget
  Ett väl utfört arbete med över förväntan noggrannhet
  Tack Mattias för ditt fina omdöme! Otroligt roligt att höra att du är nöjd med vår service! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-08-11 Insamlad av företaget
  Mycket noga med städningen,
  Bra personal, städet fint alla områden.
  Jag har redan rekommenderar er til alla vänner och bekanta.
  Tack Sourat för ditt omdöme och dina fina ord! Härligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Våra städhjältar är fantastiska på alla sätt och vis! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-08-11 Insamlad av företaget
  Hjälpsamma, lyhörda, trevliga personal
  Tack Miksha för ditt omdöme! Vår personal är verkligen fantastisk! Vi är glada att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine!
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-06-12 Spontant omdöme
  Var tvungen att skapa ett konto bara för att komma in och berätta om den absoluta mardröm till interaktion jag hade med detta företag. Bokade dem för en flyttstädning i en definitivt väl inbodd 1:a - nästan 10 år har jag bott där och det *kommer* ju va skitigt. Det är inga konstigheter, och det från någon som själv jobbat med flyttstäd.

  Efter att jag fyllt i kontaktformuläret där jag specar hur stor läggan är osv, så får jag ett prisförslag som ju utgår från att den är 40kvm. Men när då dagen för städningen kommer får jag ett samtal några timmar senare från företagets administratör (supertrevlig, gör så gott hon kan) att dom ”inte hinner” bli klara på de 4h de tydligen avsatt. 4h? Har inte sagts nåt om detta, men trots det - om jag vill att det ska bli klart vilket det ju måste bli - måste jag betala 200kr/h extra för de 4 adderade timmarna de tydligen behövde. Vilket är helt absurt.

  Dom klagade att det var för hårt smutsat: de visade upp ett exempel på ett skåp i köket där jag i flytten råkat knocka en flaska så det finns sojafläckar. Men alltså, det är vatten och diskmedel som gäller så vad är det som är så anmärkningsvärt? Osv..

  Jag kände mig ju tvungen att säga ja till det, fast infon och villkoret kom från ingenstans: det står idag på deras hemsida att ”om det är hårt smutsat” etc, men det fanns *inte* utskrivet på hemsidan då. Men ok - fast när fakturan kommer har man dessutom debiterat mig för ”material”! Tror de allra flesta som anlitar seriösa städfirmor förutsätter att material är sånt firman tillhandahåller själva, eller var det nån specifik specialutrustning ni behövde för 40kr till just min lägenhet?

  Har anlitat städfirmor förut och som sagt själv jobbat med flyttstäd, och det här är verkligen under all kritik. Otroligt oproffsigt, och att de förbehåller sig rättigheten att godtyckligt debitera mer ”om det är hårt smutsat” är skamlöst.
  Jag tror nämligen de flesta som anlitar firmor gör det i god tro att det inte är något särskilt med specifikt deras begäran. Städarna torkade inte upp bajs från väggarna direkt, kyl och frys var nästan helt nya och jag sopade hela lägenheten innan de anlände just för att fånga upp det grövsta. Men ursäkta att spisen var skitig, liksom!

  Avråder därför alla att anlita I-Shine. Såvida ni inte är sugna på att göra en kass affär och förlora pengar, förstås…
  Hej Ivannia,

  Vill börja med att be om ursäkt för att du känner dig missnöjd, men även tacka dig för din feedback till oss!

  Alla regler och villkor gällande hårt nedsmutsade objekt finns skrivet på vår hemsida, har funnits sedan 2019.

  I ditt fall behövdes det verkligen extra tid för att städa då den var i så pass nedsmutsat skick, i samtliga rum.
  Vill också lägga till att städningen tog längre tid än dem 4 timmarna som vi debiterade extra för.

  Angående materialet så ingår det alltid i priset för städningen, men på fakturan separerar vi material, resa & arbete, då detta är ett av kraven från skatteverket för att vi skall kunna ansöka om RUT-avdraget åt er som kund. Detta gäller samtliga städfirmor i Sverige.

  I slutändan så är nöjda kunder det viktigaste för oss, därför erbjuder vi dig en gratis hemstädning i hopp om att du blir nöjd.

  Bästa Hälsningar,
  I-Shine
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-05-27 Spontant omdöme
  Riktigt dålig städning, en lista på 7 punkter, inkluderande smuts i hörn, ej avtorkade lister, smuts runt toastol m.m. De som flyttade in hade bråttom och ville inte ha någon ny städning. Erbjöds 10 procent avdrag. Sedan upptäckte vi att de repat frysen, något som de förnekade, med hänvisning till sina strikta rutiner... Usla rutiner om man lämnar en lägenhet i det skicket. Avråder alla att anlita denna firma.
  Hej Annika,

  Vill börja med att be om ursäkt för att du haft en dålig upplevelse med oss.
  Våra regler & villkor om garantin står på vår hemsida, där det bland annat står att vi måste få en chans att rätta till eventuella brister på städningen. Om vi ej får chans att göra detta så betalar vi ej ut någon ekonomisk ersättning.
  I detta fall gjorde vi ett undantag och erbjöd er 10% rabatt på städningen, i slutändan så drog vi av 50% av kostnaden för att vi inte ville att ni skulle känna er missnöjda.
  Vi tar alltid ansvar för våra städningar samt om det skulle uppkomma skador på kundens egendom. Vår personal är välutbildad och använder sig ej utav verktyg som skulle kunna skada en frys på det sättet.

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-03-03 Insamlad av företaget
  God service, trevligt bemötande och väl utfört arbete.
  Tack Elisabet för ditt omdöme! Otroligt roligt att höra att du är nöjd med servicen & tjänsten som vi levererat! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.

  Vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2022-02-19 Insamlad av företaget
  Väldigt nöjd med städningen, och trevligt bemötande av administrativ personal.
  Tack Sigrid för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med vår service! Din feedback är otroligt viktigt för oss och vi uppskattar det enormt!

  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-12-27 Spontant omdöme
  Värsta jag har varit med om. Dom har gjort flyttstädningen, som blev uselt, gjort om 2 ggr!!! ej bra nånstans. Väldigt otrevligt chef, med ovårdad språk. Städning utfört i Stockholm
  Hej Agnieszka,

  Vill börja med att be om ursäkt för att du känner dig missnöjd med oss.

  I vår flyttstädning ingår det ej att vi använder ångmaskin för rengöring av badrumsgolv, detta är en tilläggstjänst som kostar extra.
  Precis innan vi blev klara med städningen så kommer det in flera byggare utan att ta av sig skorna och börjar måla väggar, trots detta så kommer vi ändå tillbaka efter byggarna och städar en gång till.

  Vi gjorde vårat bästa för att du skulle bli nöjd.

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-12-07 Spontant omdöme
  Hur nöjd som helst! Finns inget att klaga på. Renare än aldrig förr. Har haft andra firmor men den här är den bästa enligt mig.
  Bra priser, bra kund kommunikation m.m
  Tack Malin för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-12-02 Spontant omdöme
  Stark 5:a rekommenderar starkt. Väldigt bra utfört städning, suverän kundbemötande och smidig kommunikation med företaget.
  Tack Nikita för ditt fina omdöme! Vi är otroligt glada över att du är nöjd med med vår service! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-11-30 Spontant omdöme
  Jätte bra kund bemötande, snabbt och enkelt. De utförde städning till en hög standard och flytt besiktning gick genom utan anmärkningar
  Tack Simon för ditt omdöme! Så trevligt att höra att du är nöjd med med servicen & tjänsten som vi levererat! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ. Vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-11-30 Spontant omdöme
  Kompisen rekomenderade denna städfirma. Väldigt snabba och effektiva, blev jättenöjd av bemötandet.
  Tack Elena Victoria för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-10-06 Spontant omdöme
  Utförde städning av lägenhet på 70 kvadrat
  Tack Emily för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det uppskattas enormt! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-08-07 Spontant omdöme
  Valde företaget för flyttstäd baserat på många bra tidigare omdömen men blev besviken. Städningen blev uppskjuten pga bil som gick sönder - inget jag klandrar företaget för. Lovades att de kommer runt 13-15 i stället för 10. Vid 18 har jag fortfarande inte hört något från företaget och de är svåra att nå. Till slut dyker de upp kl 19, utan förklaring om varför de är så sena. Trots löfte om att jag ska få SMS då jobbet är klart hör de inte av sig. Behövde torka ur lådorna i köket då det var pölar med vatten kvar och de hängde inte tillbaka badkarskanten.
  Vi vill tacka för att du tog dig tiden att meddela oss om din upplevelse hos oss på I-shine. Återkoppling är otroligt viktigt och vi jobbar ständigt med att göra vårt bästa och tar åt oss av din feedback för att utvecklas vidare! Med vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-06-30 Spontant omdöme
  Beställde både visningsstädning och flyttstädning, väldigt nöjd med resultatet!
  Snabbt, smidigt och väldigt bra kundbemötande!
  Tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med vår service! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Med vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-04-14 Insamlad av företaget
  Beställde flyttstädning och blev supernöjd
  Tack Sofia för ditt fina omdöme! Vi är glada att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine!
  Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ. Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-04-12 Insamlad av företaget
  Suverän hjälp när adressen hade blivit fel för flyttstädet
  Tack Marcus för ditt omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med vår service! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Med vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-03-08 Insamlad av företaget
  Jag hade en fantastisk upplevelse med I-shine! De var snabba på att svara och gjorde ett utmärkt jobb!
  Tack Lovisa för ditt omdöme! Härligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Med vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-02-14 Insamlad av företaget
  Mycket lätt att boka. Städningen finns inget att klaga på. Mycket nöjda.
  Tack Ulla Elisabet för ditt fina omdöme! Trevligt att höra att du är nöjd med vår service! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ! Med vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-02-02 Insamlad av företaget
  Toppen service ! Och nöjd Kund efter flyttstädning
  Tack Therese för ditt omdöme! Vi är så glada över att du är nöjd med med vår service och uppskattar din fina feedback! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ. Med vänliga hälsningar, I-Shine
  Gilla
 • 2021-01-26 Insamlad av företaget
  Bra kontakt och väl utfört. Rimligt pris.
  Tack Tibor för ditt omdöme! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-01-26 Insamlad av företaget
  Super bra effektiva och kom i tid. Vi är super nöjda .
  Tack Marie för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med vår service! Du är välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-01-25 Insamlad av företaget
  Snabbt jobbat och rent och fint
  Tack Michael för ditt omdöme! Roligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-01-25 Insamlad av företaget
  Okey städ, snabb kontakt på mejl
  Tack Hanna för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det uppskattas enormt!

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2021-01-14 Spontant omdöme
  Flyttstädade vår 3a. De fick påbackning på en hel del grejer, åkte dit igen och skrev "vi kan inte göra allt" de var där strax innan julafton och den 28/12 slutbesiktigades lägenheten med dessa kommentarer.

  "Alla golv var inte rena
  Det fanns kvar en del fläckar på väggarna
  Toaletten var inte helt ren
  I ugnen fanns det katthår
  Fogarna i badrumsgolvet var smutsiga
  Fogarna vid fönsterbänkarna var smutsiga
  Smuts på väggarna på balkongen
  Diskmaskinen inte riktigt rengjord
  Damm i badrumsskåpet

  Tråkigt att städbolaget du anlitade var så slarviga. Du ska självklart debitera dom den kostnad som vi debiterar dig."

  Svaret jag fick från städfirman "damm kan komma i efterhand", det förstår vi med och även fastighetsägaren, men när det var så dåligt gjort att det var fläckar kvar på golvet. diskmaskinen var ej rengjord helt, Katthår i ugnen osv osv.
  Jag kan dessvärre inte rekomendera detta företag och inte heller Lundbergs i Linköping, som de sa "det finns bra och dåliga städfirmor, ni har verkligen lyckats dra nitlotten"

  Dock så är Veronica väldigt snabb och trevlig i sitt bemötande fast man inte är nöjd, så en stor eloge till henne.
  Vi vill tacka för att du tog dig tiden att meddela oss om din upplevelse hos oss på I-shine. Återkoppling är otroligt viktigt och vi jobbar ständigt med att göra vårt bästa och tar åt oss av din feedback för att utvecklas vidare!

  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-12-02 Spontant omdöme
  Vi var mycket nöjda med både I-shines flyttstädning i Sköndal och med kommunikationen med George. Alltid trevlig och snabb att svara vilket kändes väldigt bra.
  Vi rekommenderar varmt att anlita I-Shine.
  Tack Jana för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-12-01 Spontant omdöme
  Mycket bra utförd flyttstädning, Linköping.
  Tack Emil för ditt omdöme! Trevligt att höra att du är nöjd med vår service! Din feedback är otroligt viktigt för oss och vi uppskattar det enormt!
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-10-04 Spontant omdöme
  Beställde en hemstädning. Är jätte nöjd med städningen och kan stark rekommendera I Shine! Kommer försätta använda den tjänsten i framtiden. 😍
  Tack Daria för ditt omdöme! Så trevligt att höra att du är nöjd med med servicen & tjänsten som vi levererat! Din feedback är otroligt viktigt för oss och vi uppskattar det enormt!
  Bästa hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-09-28 Insamlad av företaget
  Köpte flyttstäd för en 3a på 89kvm, inga konstigheter. Slutbesiktning är klar och gick igenom utan anmärkningar.
  Tack Charlie för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det uppskattas enormt! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-09-24 Insamlad av företaget
  Bra städat o prisvärt 😊 trevligt bemötande i telefon
  Tack Klas-Ove för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du fått en så bra upplevelse med oss på I-shine! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-09-24 Insamlad av företaget
  Supernöjd angående städningen i samband med flytt, kan verkligen rekommendera.
  Tack Evelina för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du är nöjd med vår service! Du är hjärtligt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ!
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-09-24 Insamlad av företaget
  Bra pris, smidiga att ha o göra med och otroligt rent resultat :)
  Tack Carl för ditt omdöme och de fina orden! Otroligt härligt att höra att ni är nöjda med servicen & städningen vi levererar! Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång du behöver hjälp med städ.
  Med vänliga hälsningar,
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-26 Insamlad av företaget
  Föredömligt! Högt över mina, redan högt ställda, förväntningar. Inga komplikationer, allt flöt på bra.
  Tack snälla Patrik! Jättekul att få sån fin rekommendation!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-25 Insamlad av företaget
  Smidigt och bra städning. Nöjd som säljare av lägenheten.
  Tack för din rekommendation Albin!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-23 Insamlad av företaget
  Bokade flyttstäda. Kom senare än vi sagt pga bilproblem. Lyckades bli klara inom utsatt tid, dock hade de missat ugnsluckan samt en golvlist.
  Prisvärda trots de missarna.
  Tack för din fina Reco Therese som vi uppskattar enormt mycket!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-23 Insamlad av företaget
  Inga konstigheter. Lägenheten blev ren och fin.
  Tack bästa Simon!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-22 Insamlad av företaget
  Jag köpte en flyttstädning till min etta och blev jättenöjd med städningen. Fönsterna var fina och tom städat i fönsterkarmen, det gav även firman jag hyrde av som beröm. Spisen blänkte som aldrig förr.
  Jag kan varmt rekommendera I-Shine för städning! 👍🏼
  Tack snälla Yvonne, jättekul att läsa din upplevelse! Vi uppskattar din fina rekommendation!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-20 Insamlad av företaget
  Mycket bra städning och inget att klaga på
  Tack snälla Carl!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-20 Insamlad av företaget
  Flyttstäd
  Internet/telefon
  Bra pris och väl utfört
  Tack snälla för din fina Reco Niclas! I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-20 Insamlad av företaget
  Jag behövde en flyttstädning i sista sekund och trots min virrighet så skötte George Det utmärkt. Det gick snabbt, hade ett bra pris och gjorde jobbet! Tack!
  Härligt att höra att du är nöjd Anton. Viktigaste av allt är att vi ska kunna erbjuda flexibla lösningar till våra kunder.
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-20 Insamlad av företaget
  Flyttstädning, mycket bra genomfört.
  Inga konstigheter
  Tack för ditt höga betyg Pontus! Kul att höra att du är nöjd.
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-20 Insamlad av företaget
  Flyttstädning som jag mer än nöjd med.
  Tack för fint betyg Jan!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla
 • 2020-07-18 Insamlad av företaget
  Beställde flyttstädning. Städningen var väldigt bra utförd och firman otroligt flexibel (flyttfirman hann inte klart på utsatt tid och vi kunde kostnadsfritt boka om städningen som nödlösning). Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera firman. Kommer själva använda oss av dem igen, när behov uppstår.
  Tack snälla Linda! Vi uppskattar din fina rekommendation!
  Mvh Georgi M
  I-Shine
  Gilla