Stockholm Städgruppen AB
Utmärkelser
23 omdömen om Stockholm Städgruppen AB
Sedan starten hos Reco 2023
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Hade bokat fel datum för flyttstädningen men dessa hjältar kom samma dag och städade felfritt! Högsta betyg!
Toppen Bra jobb.
Inga klagomål från hyresvärd eller oss. -
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Nöjd med företaget. Rekommenderar!
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Beställde flyttstädning dagen innan den skulle utföras. Personalen kom på utsatt tid och gjorde kanonbra jobb.
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Så trevlig personal! Hon som städade hos mig gav mig några smarta tips i hemmet när det gällde städning, verkligen mycket kunniga.
Vi använder Stockholm Städgruppen för hemstädning och är mycket nöjda
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Jag älskade verkligen städningen, det blev så fint. Synd att behöva nu flytta ut =)
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Bra städat bra service o snabba svar o löser det mesta från kontoret
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Fantastiskt kundbemötande från kundtjänsten, det kändes som att dem har full koll på sina kunder även om jag pratade med två olika personer när jag väl ringde och hade frågor. Toppenbra flyttstädning! Kommer att anlita igen! :)
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Dem utförde en fint hemstädning med mycket pratglad kvinna, kändes tryggt.
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Flyttstädning av vå 356 kvm villa blev över alla våra förväntningar, tack!
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Jag uppskattade deras punktlighet. Flyttstädningen utfördes snabbt och utan några anmärkningar
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Letar ni efter en pålitlig och prisvärd städfirma så ska ni definitivt vända er till Stockholm Städgruppen, dem har hjälpt oss tidigare dels med hemstädning samt flyttstädning.
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Tack snälla för det utförda storstädningen i dödsboet det såg förfärligt. Huset har några år på sig och är ganska sliten men efter städningen såg det så mycket fräschare och nyare ut.
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Smidig bokning och företaget lämnade positivt upplevelse
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Vi är gamla kunder till Stockholm städgruppen och använder deras tjänster för hemstädning nu under ett par år. Alltid en och samma städare som kommer. Om det är semester eller sjukdom är dem duktiga och berättar i förväg att en vikarie kommer så att det inte blir några överraskningar. Inga strul med schemat heller utan vår städare kommer alltid i tid och utför det som vi hade avtalat om. Vi är mycket nöjda!
Trevliga, snabba, rekommenderar!
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Detaljerad flyttstädning, det märktes att personalen lägger stort fokus på detaljer så som att verkligen städa i alla veck. Luktade gott efter flyttstädet.
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Vi anlitade Stockholm Städgruppen för hemstädning och kommer nu att signa upp för abonnemang! Mycket gullig städerska och kundtjänsten är alltid lätt att nå ifall man har frågor. Resultatet på städningen inte minst fantastik. Stort plus är att arbetet utfördes tidseffektivt.
skrev om Stockholm Städgruppen AB
Grym kvalité på städningen, personalen var tillmötesgående och lätta att kommunicera med, kommer att anlita igen!
Mycket nöjda med flyttstädningen
skrev om Salten AB
Städningen var ok och utan större anmärkningar. Däremot hade de fakturerat mig extra tjänster de ej genomfört. När jag påpekade detta och bad dem ta bort kostnaden från fakturan då de inte utfört tjänsten så vägrade de. Oseriöst, oproffsigt och dålig kundhantering.
Kan tillägga att de erbjöd sig att komma tillbaka och göra tjänsten de fakturerat mig för men ej utfört, dock helt ointressant för mig då nya hyresgäster redan flyttat in.
Finns BETYDLIGT billigare alternativ för flyttstäd som säkert gör jobbet minst lika bra.
Rekommenderar inte detta bolaget, vad betalar man extra för… inte va det service i alla fall ;) -
skrev om Salten AB
Använde mig av Städfabriken Stockholm som ägs av Salten AB för flyttstäd. Rekommenderas verkligen INTE!
Det var massor extra tjänster som normalt ingår i ett flyttstäd som jag var ouppmärksam på att teckna då man tar för givet att det ska ingå då man beställer ett flyttstäd!
När jag sen återkom till Städfabriken för synpunkter då det inte var ordentligt städat fick jag så dåligt bemötande, inte ett dugg seviceminded med viljan att lösa det utan hänvisade gång på gång endast till avtalet.
Det var dessutom slarvigt städat med bland annat damm kvar på golv och fönsterkarmar, smulor i mikrovågsugnen, ej rengjort under frysen med smulor och matfläckar. Den inglasade balkongen som jag betalade extra för var inte rengjort på golvet mellan springorna i plastgolvet, fullt med damm. Balkongfönstren var inte ordentligt putsade. Filtret i fläkten ovanför spisen hävdade de var rengjord och att det inte gick att få den ren och att jag var tvungen köpa ett nytt.
Jag åkte själv till lägenheten och fick städa rent. Utan större ansträngning lyckades jag rengöra filtret i spisfläkten.
Väldigt dåligt bemötande också så detta känns inte som ett seriöst företag och jag rekommenderar absolut inte flyttstäd med deras hjälp.