Lolita städ AB
5.0 i betyg av av
7 omdömen
Flyttstädning i Stockholm
VÅR FILOSOFI
Vi arbetar med tanke på miljö och kvalitet. Våra experter använder endast miljömärkta rengöringsmedel och erbjuder kundanpassade lösningar för att leverera städtjänster av maximal kvalitet
OM OSS
Vi är ett seriöst företag som hjälper dig med städning på ett effektivt och miljövänligt sätt. Hos oss får du alltid utmärkta slutresultat till förmånliga priser som redan inkluderar RUT-avdraget.
VÅR FILOSOFI
OM OSS
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag7 omdömen om Lolita städ AB
skrev om Lolita städ AB
Jag har använt Lolita några gånger vid städning av vårt hus. Alltid bra städning, god kommunikation och hög grad av flexibilitet. Kan bara rekommendera!
skrev om Flyttstädning Stockholm Lolitastad via Foursavas HB
Tack så mycket! Jätte fin job! Rekommenderas verkligen!”
skrev om Flyttstädning Stockholm Lolitastad via Foursavas HB
Bra service och proffsigt städat.
Haft denna städfirma vid två flyttstädningar. Grymt bra -
skrev om Flyttstädning Stockholm Lolitastad via Foursavas HB
Väldigt noggranna och seriösa. Punktliga och trevliga städare som verkligen brinner för sitt arbete. Jättebra pris. Lägenheten var totalt ren när dom var klara - har aldrig tidigare sett ett sådant rent badrum!
skrev om Flyttstädning Stockholm Lolitastad via Foursavas HB
Rekommenderar varmt! Mycket bra och noggrann städning till ett väldigt bra pris.
Its really good service in the Stockholm city! Recommended
skrev om Flyttstädning Stockholm Lolitastad via Foursavas HB
Trevliga, punktliga och effektiva. Inga problem. Rekommenderas verkligen!