Ross Rouzbeh V:
Jag anlitade Premium Plåt och Fastighetsservice Syd AB som en del av en större renovering. Jag uppskattade verkligen hur de samarbetade med de andra entreprenörerna och tog mer ansvar än vad som egentligen krävdes. Jag kände mig väldigt trygg med deras arbete och kan varmt rekommendera dem.
Med Z:
Fick nyligen gjort en flyttstädning av städtanten och vi blev så pass nöjda att vi nu bestämt oss för att anlita dom i vårt nya hem för regelbunden städning
Marcus H:
Hej
Kan varmt rekommendera Perfekt Städ och Angelica Mårtensson för väl utförda uppdrag både inom privatstäd samt byggstäd. snabba och flexibla löser det med kort varsel och ett gott slutresultat.
Tack
Med vänlig hälsning
Marcus Hellström
Lars Torbjörn J:
Proffesionellt och vänligt bemötande.
Effektiv och noggrann städning.
Jag hade höga förväntningar och de infriades mer än väl!!
Jag kommer att fortsätta att anlita Sinas Städ.
Mer än nöjd kund i Nyhamn!
Sebastian M:
Hade STSBB till en städning när jag flyttade ifrån en lägenhet, förvaltaren som besiktigade blev mycket imponerad av resultatet och sa att det var felfritt.
Hela kontakten med STSBB fungerade felfritt och städledaren Ernad ansträngde sig verkligen för att leverera det lilla extra.
Jag är supernöjd och kommer inte tveka att anlita dem igen.
Sofia M:
Har bokat flyttstädningen. Personal som kommit var jätte snälla och duktiga!
Flyttstädningen blev godkänd av hyresvärden!
Rekommenderar varmt.
/Sofia
Hamid M:
Fantastiskt bra service av Prima Ren & Bär som kom och städade hos mig gjorde ett lysande jobb! Jag kommer absolut fortsätta anlita Prima Ren & Bär framöver!
Kimberly Ann K:
Highly recommend this cleaning firm! Asta is freindly, personable, engergetic and highly motivated to make sure her client has their expectations and needs met. The best cleaning service we have worked with. Asta's cleaning is always thorough. It is hard to find a good cleaning company, with Clean Queen you will not be disappointed.
Christina P:
Flyttstädning i en stor 2 r.o.k. inkl. fönsterputs, mycket nöjd med både städning och bemötande av personalen. Kommer att rekommendera vidare till släkt och vänner som ska flytta.
MARIE G:
Allt jättebra, från att det var enkelt att boka tid på hemsidan till snabbt och proffsigt utförande med skinande fönster på rekordtid. Kan absolut rekommendera!