Städhjälp i Stockholm

175 rekommenderade städfirmor i Stockholm kommun

Letar du efter städhjälp i Stockholm? Att välja städfirma är ett stort beslut. Oavsett om du behöver veckostädning, flyttstäd, fönsterputs eller kanske en rejäl storstädning är det viktigt med proffsiga och pålitliga städare, som ser till att det blänker i alla vrår när arbetet är klart.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Tommy H
    Tommy H: Har anlitat Breddens städ för en diamantslipning på ett golv med ett utomordenligt resultat och dessutom ett mycket trevligt bemötande. T. Hagberg bygg
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Doug A
    Doug A: I have used their company and they do a good job and have excellent service.
  • Marianne L
    Marianne L: Trevliga och kunniga, seriösa entreprenörer! Rekommenderas!
  • Mona O
    Mona O: Mycket proffsig städning! Jag är jättenöjd!
  • Camilla K
    Camilla K: Jag är väldigt nöjd. De är duktiga, organiserade och trevliga.
  • Irene Ninni J
    Irene Ninni J: Jag har hemstäd som utförs av en noggrann tjej som alltid är glad och tillmötesgående! Det är fantastiskt att få komma hem när det doftar gott och är rent och prydligt!
  • JENNIFER J
    JENNIFER J: Hemskt dålig flyttstädning och mycket otrevlig personal. När vi klagade och visade foton sa de att de inte kunde lita på att vi fotat i just den lägenhet de städat - alltså att vi medvetet skulle fabricera bilder för att få avdrag på priset. De meddelade att om vi var missnöjda ville de att vi skulle lösa det i en rättslig tvist.
  • Olena M
    Olena M: SpotlessHome Jag blev väldig nöjd med städ, verkligen värt varenda krona. Professionellt utförd, man kan inte lyckas att städa själv så utmärkt. Rekommenderar!
  • Helen V
    Helen V: Pålitliga och grundliga städtjänster, jättetrevlig personal!
  • Niklas L
    Niklas L: JobFlex sköter städning och övrig lokalvård i vår bostadsrättsförening. Jobflex gör inte bara gör det vi ber om utan ser även över vad som kommer behöva göras framåt. Det är en viktigt del för oss för som är en liten förening.
  • Amanda U
    Amanda U: Sitter på Thelins på Nybrogatan och ser killen från Tommys fönsterputs in action. Han är noggrann, putsar t o m insidan av fönstren och hinner ändå vara trevlig mot både kunder och personal. En fin ambassadör för ert företag!
  • Marie Liselotte N F
    Marie Liselotte N F: Efter en missuppfattning av att jag hade mycket mera saker än vad som framgått i offerten. Så löste killarna det med att ringa in två extra personer. Det blir ju alltid lite extra tid och jobb med att vänta på hissen. Så flytten gick snabbt och smidigt. Alla mina möbler skulle magasineras i ett förråd. Här slapp vi hissen och allt lastades snabbt och enkelt in på markplan. Jag tackar Kvalitetsflytt/Flyttlasset för en utmärkt, professionell genomförd flyttning. Extra tack till Patrik för trevligt bemötande i telefon. Hör av mig igen till hösten för nästa flytt. Vänligen Lottie Filipsson
  • Ina B
    Ina B: bra städfirma, trevlig noggrann personal
  • Magnus A
    Magnus A: Pa fasad och puts AB Är ett tryggt och trovärdigt bolag med blandad kunskap. Ställer upp även i stressade situationer.
  • Annika T
    Annika T: Har inte varit på Café Gråmunken på säkert tio år? Tänker på när man var yngre och inte hade någonstans att "hänga", gården var för dom yngre och krogen var man för ung för. Här drack man te eller drack coola och smygrökte nere i valvet och spanade på grabbar ;-p Vad man kommer ihåg så var Gråmunken ett helt ok cafe!
  • Oscar E
    Oscar E: En katastrof från start till mål. Beställde en visningsstädning inför försäljning av lägenhet. När vi kom tillbaka till lägenheten så var det fem stora svarta, fula fläckar i köket som inte gick att få bort. Städarna förnekade det hela tills bildbevis från före städningen presenterades. Städarna erkände till slut och kom tillbaka med ett "specialmedel". Lyckades få bort några av fläckarna men inte alla. Skickade enbart bilder på dem de lyckats få bort. Lägenheten säljs trots allt, men den slutlige köparen planerar att slipa om golvet. Fakturan från Lerici Städ kommer trots detta som ett brev på posten. Extremt otrevligt och oprofessionellt bemötande från VD:n när vi inte vill betala för städningen som orsakat mycket oro och stress inför försäljning - och som troligen påverkade slutpriset. Håll er borta. Nu blir det ett långt ärende för att slippa betala för den här soppan.
  • Paula B
    Paula B: Ringer en kvart innan avtalad tid och vill omboka. Ingen ursäkt eller vettig förklaring. Känns oseriöst. Avbokar.
  • Åsa F
    Åsa F: Jag anlitade Cardinalis för visningsstäd inför lägenhetsförsäljning och det var många saker de inte gjorde bra. Till att börja med skulle de enligt överenskommelse komma till mig klockan 7:00, men de kom inte förrän 10:30. En stor dammtuss lämnades mitt på golvet i badrummet och mängden dammråttor under sängen ska vi inte ens tala om. Att de skulle ha dammsugit OCH våttorkat golvet under sängen är knappast sannolikt med tanke på mängden damm som var kvar där. Fläkten i köket skulle enligt offerten rengöras utvändigt, och det var definitivt inte gjort, för flottet på den var helt orört. I hallen var det kvar leriga fläckar från skor, så det där med våttorkningen av golv... Nej. Toalettsitsen hade hudavlagringar kvar och i toaletten var det gamla kalkavlagringar eller något som lätt gick att få bort med toaborsten, men de hade de alltså inte tagit bort. Fönstren var tvättade, men de var väldigt strimmiga och flammiga, så jag hade absolut kunnat göra det bättre själv. När jag tog upp dessa fel och brister med kontaktpersonen hos dem fick jag till en början ett någorlunda bra bemötande, men sedan blev han otrevlig och ville inte alls kompensera mig på något sätt. Då det var kort om tid innan visningen var jag tvungen att åtgärda allt själv, så jag tyckte att de kunde dra av någon hundralapp från fakturan, men de hävdar bestämt att jag måste betala den i sin helhet. Om det inte har framgått med all tydlighet så måste jag verkligen varna för att anlita Cardinalis. Jag rekommenderar att ni tar kontakt med vilken annan städfirma som helst, för värre än det här kan det knappast bli!
  • Jasmine Kristine W
    Jasmine Kristine W: Otroligt besviken över hanteringen/bemötandet av detta bolag efter att en av deras städare haft sönder vår blandare i duschen under en städning. De tar inget ansvar och är totalt ointresserade av att hitta en lösning. De fakturerade oss dessutom full kostnad för städningen trots att vi var tvungna att ta in rörmokare för att åtgärda skadan de orsakat. Kommer aldrig anlita detta bolag igen.
  • Peter N
    Peter N: Vilket jävla skämt dom drar på semester o skiter I dej som kund. Du ställer in en avfuktare som kostar 500 extra i månaden. Men skiter fullständigt i drn drabbade kunden Låt försäkringsbolaget betala. Inte någon återkoppling till drn drabbade kunden. Vi har andra dom går före. Fu fan Vilket Fitt bolag. En skam för Skånska brands försäkringsbolag Vägra ett sådant bolag eller de skit bolag de anlitar. Jag har själv länsförsäkringar. Helt underbara
  • Ingela Lena S
    Ingela Lena S: Hej! EFTER att ha haft städning och fönsterputs inför en fotografering av vår lägenhet, (städpersonalen kom 9 och gick 14 och räkningen var på 12 h) var min man och jag tvungna att städa och putsa i 5 h till. Jag påpekade detta och har väntat på svar i ett år. Då kom räkningen. Tyvärr var jag tvungen att bråka och överbevisa, då fick jag veta att jag ju aldrig är nöjd??? ... och att jag har taskig attityd. Räkningen är nu justerad till hälften, på tok för mycket. Jag kommer att betala, men detta var inte värt ETT öre. Jag har bilder på "arbetet" som "utfördes". "Just ja du hade ju lite synpunkter på fönsterputsen och en lampa som var lite dammig, vilket jag kan hålla med om." Under all kritik. Det som retar mig mest är att jag inte ens fått en ursäkt. Pinsamt. Jo, förlåt jag fick en ursäkt att fakturan fallit mellan stolarna. Skäms på er Allmän fastighetsvård. Kommentar från firman: "Just ja du hade ju lite synpunkter på fönsterputsen och en lampa som var lite dammig, vilket jag kan hålla med om."
  • Indra S
    Indra S: Vi har varit kunder hos Skura och är inte nöjda med deras service. Det har varit allt från att personalen glömmer låsa dörren, nya vikarier varje vecka, prioriterar fel städmoment samt nu senast då personalen inte ens städade. Vi har bilder men de går inte att bifoga, se Google recension för bilder. Skura valde att inte kompensera oss för tillfället mer än att dra av c. 100 sek på fakturan (vi betalar c. 19ggr det per månad för 2h städning i veckan). De motiverar det med intern byråkratisk hittepå för att slippa dra av 1/5 på fakturan eller kompensera med timbanken. Vi var i kontakt med Skura 5 gånger angående ärendet och nu är vi inte längre kunder hos dem. De har anklagat oss för att "riskera att deras personal utsätts för ilska och/eller anklagelser om sin arbetsgivare eller sina kollegor" vilket är otroligt oprofessionellt samt också visar att de inte tar ansvar för sina tjänsters kvalitet och misstag. Jag kan försäkra att vi aldrig agerat nedsättande eller hotfullt mot personalen (vi har varit kunder under flera år och haft överseende med Skuras slarv pga av att de i början var en startup). Vi kan inte rekommendera dem och varnar för ett oseriöst bolag med låg kvalitet på sina tjänster.
  • Jessica A
    Jessica A: Upplevde ett otrevligt bemötande.
  • Kajsa L
    Kajsa L: Varning för stölder! Vi blev av med smycken, kläder bl.a. Städerskan tog med sig kompisar som inte jobbade på okh-städ. Företaget har inte gjort något åt saken utan krävde in slutfakuran för städningen/stödrundan hos oss. Städningen höll de första 2 ggr normal nivå men efter gång 3 var nedförsbacken brant. Önskar att ni slipper detta företag.
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Maria Elisabeth Z
    Maria Elisabeth Z: VARNING ! Använd inte detta bolag till fönsterputsning. Jag fick 12 st fönster totalt repade av en trasig fönsterskrapa. När jag reklamerade så hävdade de att reporna fanns innan , så lågt. Vi måste nu använda vår hemförsäkring för att byta dessa fönster, betala en självrisk på 5000 kr och få en högre premie på försäkringen . Så besviken på hur företaget kan smita från sitt ansvar .
1...567
Stureby  (1 st)
Årsta  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Städhjälp i Stockholm

Vi på Reco.se har samlat massor av företag som erbjuder städhjälp i Stockholm. Dessutom kan du se vad andra har tyckt om resultatet, och jämföra hur de olika företagen ställer sig mot varandra när det kommer till både rekommendationer och priser. Här kan du hitta städhjälp i Stockholm som passar just dig och dina önskemål!