Städhjälp i Stockholm

198 rekommenderade städfirmor i Stockholm kommun

Letar du efter städhjälp i Stockholm? Att välja städfirma är ett stort beslut. Oavsett om du behöver veckostädning, flyttstäd, fönsterputs eller kanske en rejäl storstädning är det viktigt med proffsiga och pålitliga städare, som ser till att det blänker i alla vrår när arbetet är klart.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Eva C
    Eva C: Bra bemött till största delen. (Förutom när hade sista paret som hjälpte mig med en visningsstädning. Utmärkt utförd på alla sätt, men då Linns Städ ringde för att avbryta den med ett litet otrevligt språkbruk. Onödigt, då betalade ganska mycket för den. Och de var i stort sett klara.) Annars har jag verkligen uppskattat de städare som jag vid två tillfällen fått. Den första var en fönsterputsare. Som liksom de sista (från Ukraina) inte kunde någon svenska. Inget problem för mig; mestadels fungerar engelska sådana gånger -- eller åtminstone teckenspråk. Fönsterputsaren kom dessutom ganska mkt tidigare än utsatt tid, så jag såg nog ganska 'sträng' ut när öppnade dörren -- var ju inte säker på vem det var. Efter att ha förstått att det faktiskt var fönsterputsaren, var det inga problem att 'finna varann'. Han gjorde ett så fint jobb, vilket jag verkligen uppskattade. Den andra gången jag använt mig av dem var vid en s k visningsstädning. Med ett par som jag förstår relativt nyligen anlänt från Ukraina. Jag försökte två gånger be dem att använda munskydd; har givetvis sådana hemma för gratis utdelning. Det ville de inte använda, och det var absolut det enda jag kunde bli ledsen på (vaccinationsgraden i Ukraina mot COVID-19 är väldigt låg och pandemin är långt ifrån över; har man hantverkare hemma hos sig måste man alltid begära sån användning, speciellt om man själv tillhör riskgrupp eller har familjemedlemmar som tillhör den). Men i övrigt var de så angenäma att ha att göra med. Trevliga, ödmjuka och så tillmötesgående med allt som behövde göras för mina speciella behov. Uppskattar verkligen de städare som Linns Städ skickat hittills -- så hoppas de får den feedbacken. (Trevligt också då samtliga varit flyktingar el dyl som kommit till Sverige, inte hunnit lära sig svenska, men som verkligen gjort ett uppskattat jobb hos mig, kunden. Med så fin utfört jobb och dessutom väldigt trevliga personligheter. Win-win, som man säger..) Möjligen kan jag tycta att Linns Städ är nåågot dyrare jämförelsevis. Men hoppas att städarna både därför fått ordentligt betalt för sitt jobb och jag kommer absolut både kunna rekommendera denna städfirma till andra. Liksom gärna använda dem igen.
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Kajsa J
    Kajsa J: Vi är jättenöjda med servicen på VanadisCare. I flytten var man serviceinriktad och frågade hela tiden hur vi ville ha det. Man var också väldigt.aktsam med våra möbler. Att man även kunde ta hand om städningen gjorde flytten extra smidig och prisvärd.
  • Björn W
    Björn W: Holperen tog hand om en storstädning hos oss i dagarna, väldigt trevligt och proffsigt bemötande från första kontakt till avslutat uppdrag. Kändes väldigt skönt att komma hem till en "ny" lägenhet:) Inte billigast, men definitivt värt varenda krona.
  • 4.2
    82 omdömen
    Marika L
    Marika L: Trevligt och professionellt bemötande, det är en fröjd att komma hem den dagen då vi har haft städning.
  • Marie P
    Marie P: Golvslipning och lack/olja. Snabbt jobb med mycket gott resultat
  • Gisela J
    Gisela J: Alltid positivt bemötande och flexibla efter de behov som uppstår. Jag har fått den hjälp jag önskat, städning, fönsterputs, ibland grovstädning. Utmärkt kvalitet.
  • Arnab I
    Arnab I: Fick rekommendationen av en god kollega, enkel beställning och smidig städning väl på plats i vår föreningslokal. Prisvärt!
  • Håkan B
    Håkan B: Bra utfört arbete och trevligt bemötande!
  • Karin S
    Karin S: Mycket bra. Lätt att komma i kontakt med kundservice Vi kunde tillsammans lösa oförväntade bekymmer som uppstod under städningen. Glad personal. Kundservice hjälpte till då det var svårt att kommunicera med städpersonal på grund av språkproblem.
  • Peter A
    Peter A: Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.
  • Erik M
    Erik M: Vi har alltid blivit väldigt bra bemötta! Rena hem anstränger sig för att du som kund ska vara nöjd! Kan starkt rekomendera dom. Skulle du inte vara nöjd med din städare så föreslår dom gärna en ny.
  • Torbjörn M
    Torbjörn M: Vi kan rekommendera Cabo Fönsterputs har anlitat dom de tre sista åren till våra fönster. Arbetet utfört till vår belåtenhet.
  • Azzeddine F
    Azzeddine F: Everything was handled flawlessly, and our expectations were completely met. Incredibly professional and fantastic service—I highly recommend them. Team Vaslim is truly the best. Thank you!
  • Olga D
    Olga D: Gör vad de ska. Nöjd helt enkelt
  • Riffa Ritva M H
    Riffa Ritva M H: Vi har nog aldrig haft så väl putsade fönster som efter ett besök av en fönsterputsare genom Boka Tjänster i Sverige AB. Utmärkt arbete! Rekommenderas!
  • Serbeze K
    Serbeze K: Grana Städ är väldigt noggranna och gör mitt hem skinande rent. Framförallt stort tack till städerskan Ana, som ser till att vårt hem alltid blir super rent⭐️
  • Lola G
    Lola G: Veckostädning, får alltid bra information om ev byte av tid eller städare. Stabil och bra städning. Guld värt!
  • Johannes A
    Johannes A: Seriöst och pålitligt, rekomederas farmt :-)
  • Marcus A
    Marcus A: Vi använder och rekommenderar Sitora till våra kunder. Resultatet är alltid mycket bra. Trevlig personal och tydlig struktur.
  • 4.9
    19 omdömen
    Charlotte F
    Charlotte F: Jag har använt mig av Qubox hur många gånger som helst! Verkligen bra killar som jag litar på till 100%. Så fort jag behöver hjälp med att flytta möbler och grejer ringer jag dem. De hittar alltid en tid för mig och jag behöver inte vänta länge! De är noggranna och försiktiga med mina grejer. Jag har rekommenderat dem till flera vänner och alla har blivit supernöjda! Perfekta för flytt och flyttstäd!
  • Caroline A
    Caroline A: Noggrann, trevlig, bra jobb och väldigt nöjd
  • Leon
    Leon: Toppen firma. De har hjälpt mig med att lägga stengolv i hallen samt enklare jobb som att sätta upp bokhyllekonsoler på betongvägg. Bra tillgänglighet och hantverk. Bra kundkommunikarion. Kommer att anlita igen.
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Isa P
    Isa P: Så nöjd med min fönsterputs av Clean Quality. Alrig haft renare fönster och kvinnan som putsade var så noggrann vilket jag som kund blev helimpad av!
1...345678
Områden i Stockholm

Städhjälp i Stockholm

Vi på Reco.se har samlat massor av företag som erbjuder städhjälp i Stockholm. Dessutom kan du se vad andra har tyckt om resultatet, och jämföra hur de olika företagen ställer sig mot varandra när det kommer till både rekommendationer och priser. Här kan du hitta städhjälp i Stockholm som passar just dig och dina önskemål!