Bossify
Söker du ett pålitligt städföretag? Vi på Bossify ger dig nöjd kund-garanti på alla tjänster!
Tjänster: Byggstädning, hemstädning, storstädning, flyttstädning, kontorsstädning, fönsterputs.
Vänd dig till oss när du söker en trygg och säker städning i Stockholm till rätt pris. Hos oss får du alltid trygga och säkra tjänster för hemstädning till ett rimligt pris. Vi erbjuder städning i hela Stockholms län. När du anlitar oss får du alltid samma person som städar varje gång. Du har fri avbokning fram tills tre dagar innan städningen och 10 procent rabatt på våra övriga tjänster. Varmt välkommen till oss!
Utmärkelser
Läs vad 33 kunder tycker om Bossify 2
skrev om Bossify
Väldigt noggranna, punktliga och trevliga. Rekommenderas varmt.
skrev om Bossify
Blev nöjd med städningen men att inte båda städarna va på plats tillsammans va ett minus
skrev om Bossify
Städning varannan vecka som fungerar utmärkt.
skrev om Bossify
Är väldigt nöjd med vår hemstädning varannan vecka. Bossify är både professionella och flexibla när vi behövt ändra datum. Känns så skönt att komma hem till ett skinande rent hem.
skrev om Bossify
All städning har varit och är till belåtenhet, och det är inget strul med det administrativa kring att byta tider etc. Toppen!
skrev om Bossify
Vi köpte först ett städabonnemang och har fortsatt med samma städerska. Fint bemötande, rent och snyggt och framför allt tryggt, Rekommenderas !
skrev om Bossify
Kom hem till ett nystädat hem i toppskick. Är mycket nöjd.
skrev om Bossify
Bra genomförd flyttstäd utan anmärkning. Använder dom även till vardagsstädning.
skrev om Bossify
Bokade städning inför visning av min lägenhet och kan bara säga att jag blev riktigt, riktigt nöjd! Det var inte ett enda dammkorn kvar någonstans och det kändes riktigt fräscht och härligt!
Kan verkligen rekommenderas!! -
skrev om Bossify
Vi är nöjda med vår veckostädning
skrev om Bossify
Hon var snabb och väldigt effektiv
skrev om Bossify
Rena och fina fönster. Trevlig personal!
Tjänst: Storstädning och fönsterputs
De missade utsatt tid men var behjälpliga och kom direkt dagen därpå. De skulle vara två dock, men enbart en var på plats. Dock var det en bra och ordentlig städning. All-in-all, bra erfarenhet! -
skrev om Bossify
Storstädning och fönsterputs av hela huset. Mycket bra och proffsigt gjort på 6h.
skrev om Bossify
Mycket proffsig städning, otroligt nöjd. Kommer absolut anlita igen.
skrev om Bossify
Jag är mycket nöjd med Bossify. Har anlitat dem både för kontorsstädning och privatstädning i flera år och har alltid fått utmärkt service och trevligt bemötande. Jag ger Bossify mina varmaste rekommendationer!
skrev om Bossify
Fantastic customer service and flexibility
Fantastiskt service hög kvalitet bästa kontakt top betyg 5 stjärnor
skrev om Bossify
Hemstädning. Svarar snabbt, utför jobbet proffsigt. Känns tryggt. Rekommenderas.
skrev om Bossify
Snabba svar. Tillgängliga. Trevliga och proffsiga!
skrev om Bossify
Noggrann städning. Det är en fröjd att komma hem till en välstädad lägenhet.
Snabbt svar om man behöver komma i kontakt. -
skrev om Bossify
Very happy with service of this company. Responsibility, quality on high level.
skrev om Bossify
Jätte nöjd kund . Rent och snyggt. Bra bemötande.
skrev om Bossify
Jättetrevliga och noggranna. Rekommenderas varmt!
skrev om Bossify
Alltid nöjd med Bossify. Haft andra städfirmor som inte alls kommer upp i samma kvalitet!
skrev om Bossify
Mycket trevlig personal & noggrant arbetssätt , vi är supernöjda =)
skrev om Bossify
Köpte ett 3mån städabonnemang via Lets Deal. Fick ingen respons på mitt mail och nån vecka senare fick jag meddelande från Let's Deal att Bossify inte kommer att leverera vad dom sålt och att jag får pengarna tillbaka.
Kan efter det inte rekommendera denna städtjänst till någon. -
skrev om Bossify
Passa er!! Oseriöst företag som inte hör av sig via mejl eller mobilnummer. Jag har hört av mig 10 ggr på en vecka utan resultat!
Riktigt värdelöst och uselt! Finns företaget alls? -
skrev om Bossify
Suveräna! Mycket nöjd både med städningen och serve+kontakt
skrev om Bossify
Jag har aldrig tidigare haft en sådan skinande diskbänk!
Proffsigt, trevligt sätt och snabbt. Jag kommer absolut anlita Bossify igen och då kommer jag fråga efter Anzelika. Hon är super. -
skrev om Bossify
Jag har anlitat Bossify i över ett år och jag är mycket nöjd med deras städtjänster! Anzelika som städar hemma hos oss är mycket service-inriktad och hon har alltid ett leende på läpparna när vi träffas. Det är alltid lika härligt att komma hem till ett rent och väldoftande hus när hon har städat!
skrev om Bossify
Spotless! Always very happy to come home after Anzelica's visit.
skrev om Bossify
Väldigt bra och noggrann städning Trevlig personal