Städhjälp i Stockholm

188 rekommenderade städfirmor i Stockholm kommun

Letar du efter städhjälp i Stockholm? Att välja städfirma är ett stort beslut. Oavsett om du behöver veckostädning, flyttstäd, fönsterputs eller kanske en rejäl storstädning är det viktigt med proffsiga och pålitliga städare, som ser till att det blänker i alla vrår när arbetet är klart.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • GEO LOKALVÅRD AB

57 omdömen
    Bo W
    Bo W: Hej ett trevligt bemötande och bra städning av trevliga tjejer! En kran gick sönder men blev utbytt med en ny! Jag rekommenderar dom gärna!!
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Filip Miljöservice erbjuder kontorsstädning, hemstädning, hotellstädning och mycket mer i hela Stockholm. Fokus ligger på bra pris, trygghet för kunden och kvalitet i utförda tjänster.
    Edvin L
    Edvin L: Väldigt bra service och alltid snabba svar om det är något!
  • Tyresö 24 Facility Management AB

227 omdömen
    Tyresö 24 Facility Management hjälper dig snabbt och genom enkel kontakt med diverse städtjänster. Välkommen!
    Emma N
    Emma N: Alltid en fin känsla att komma hem till nystädat!
  • Hans S
    Hans S: En pålitlig kille, herr Alexander, noggrann och kunnig. Gjorde jobbet också inom rimlig tid.
  • Cleander AB

58 omdömen
    Snabba, flexibla och kvalitetssäkrade städtjänster!
    Kjell Åke K
    Kjell Åke K: Absolut toppklass! Har alltid blivit mycket nöjd med jobbet. Trevliga och positiva dessutom. /Kjell & Lotta
  • Mattias Å
    Mattias Å: Trevligt bemötande. Mycket klara instruktioner från deras sida. Allting var extremt välstädat och vi känner oss mycket nöjda med våran beställda städflytt.
  • Marcus P
    Marcus P: Vi är jätte nöjda med deras kundvård och hospitalityn är grymt bra. Dom ordnar det mesta bara att ringa. Skönt med en sådan kontakt.
  • Emil K
    Emil K: Jabs Service gör underverk med vår lägenhet!
  • Spar mer tid i vardagen, Hjälp Hemma är experter på hushållsnära tjänster och erbjuder städning till privatpersoner med nöjd kund garanti.
    Marika N
    Marika N: Så himla bra! Hjälp Hemma är den bästa investeringen jag gjort! tack att ni finns!
  • Tobias A
    Tobias A: Fantastisk kvalitet och service! Vi anlitade Kista Bygg & Städ till att lägga om ett 140 kvm stort trågolv (som var dåligt lagt av dom vi köpte golvet av). De gjorde ett helt otroligt proffsigt arbete. Mycket bra genomför arbete och väldigt trevlig & kommunikativ personal! Rekommenderar verkligen.
  • 50-femme Stockholm

107 omdömen
    Carin D
    Carin D: Först köpte vi fönsterputsning och blev blixtförtjusta i Petra. Så nu har vi ett avtal för månadsstädning med just henne. Efter första gången är jag mer än nöjd. Allt blänker och doften av nystädat höll i sig ganska länge. Att ni gjorde uppföljning efter första uppdraget är bra. Trevligt bemötande hittills så vi kör vidare!
  • Amadeus Städenergi AB

241 omdömen
    Välkommen till Amadeus / Städenergi AB! Vi erbjuder massor av städtjänster, allt från hemstäd till sanering eller trädgårdsskötsel. Kontakta oss för en offert.
  • Emilia B
    Emilia B: Det här är den bästa och smidigaste städfirma jag någonsin haft att göra med! Vi anlitar I shine för hemstädning varannan vecka och är jättenöjda! Vår underbara städerska gör alltid det där lilla extra för oss och varenda millimeter av vårt hem är fläckfritt och doftar ljuvligt efter att hon varit här. Eftersom vi är så nöjda har vi även valt att anlita dem för vårt företags räkning då vi utför renoveringar, skadeärenden och återställningar åt fastighetsbolag, försäkringsbolag och privatpersoner där vi ofta får beställning av slutstädning av våra kunder. Natalia är alltid mycket flexibel och har lyckats ordna med städningar , ibland med oerhört kort varsel där slutesultatet alltid har varit felfritt. Kort och gott en utomordentligt proffsig firma med sinne för det där lilla extra när det kommer till service - Rekommenderas starkt!
  • Flyttstädning Partner

223 omdömen
    Kristin P
    Kristin P: Mycket trevligt och proffsigt samtal. Jätte bra städat
  • Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
    Ingrid L
    Ingrid L: Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka. Med vänlig hälsning Ingrid Liljenberg
  • Petter Malte P
    Petter Malte P: Det absolut bästa företaget för städ i Stockholm enligt mig. Har provat flera andra, både privat och för företag - finns ingen som är så noggranna och mån om sina kunders behov och önskemål. Rekommenderar till dig som bryr sig om sitt hem och vill ha snabb, smidig och fantastisk service.
  • Atci I
    Atci I: Har anlitat Stina facility services både för hemstäd och städning av mitt företag. Alltid varit nöjd. Det brukar vara tvärtom att städfirmor är mycket bättre i början och med tiden avtar kvaliteten om ni förstår vad jag menar. Skulle säga tvärtom för Stina blir bara bättre och bättre. De tar till sig hur du vill ha det och försöker alltid göra dig nöjd;). Tack och lov att de finns!
  • Martina A
    Martina A: Fantastiskt resultat och toppen service. Enkla att ha och göra med och verkligen så bra och tryggt att ha haft samma städerska hela tiden!
  • Kicki L
    Kicki L: Jag fick rekommendation av min son och hans familj som har anlitat Finfina i många år med hemstädning. Är jättenöjd...….personalen kommer i tid och gör ett strålande jobb.
  • Maria A
    Maria A: Fick kanon hjälp. Snabba, hjälpsamma och gjorde även det lila extra. Hade själv inte verktyg för att ta ner tre lampor. Mr.Paul hjälpte mig ta ner dom, inga konstigheter. Kommer rekommendera er till alla!
  • Välkommen till ABSS - Vi erbjuder provstädning till dig som förstagångskund.
    Monica S
    Monica S: Städning o fönsterputs. Snabb återkoppling o proffsigt bemötande. Hög kvalitet på det utförda jobbet.
  • Wazer A
    Wazer A: HEJ Väldigt nöjd med städningen och priser för hemstädning och fönsterputsning , testade några olika företag men tycker ACS AMAZING CLEANERS SWEDEN var överlägset bäst. Mitt hem är alltid välstädad och jag upplever även att de gör det lilla extra. Även lätt att få kontakt med företaget, de ger en bra service och är lyhörda. Mvh Wazer Al
  • Driver du städfirma i Stockholm?

• Antonio S
    Antonio S: Professionellt , smidigt och väldigt bra!
12345...8
Solberga  (1 st)
Stureby  (1 st)
Sköndal  (1 st)

Städhjälp i Stockholm

Vi på Reco.se har samlat massor av företag som erbjuder städhjälp i Stockholm. Dessutom kan du se vad andra har tyckt om resultatet, och jämföra hur de olika företagen ställer sig mot varandra när det kommer till både rekommendationer och priser. Här kan du hitta städhjälp i Stockholm som passar just dig och dina önskemål!