Diamond Cleaning

Reco tipsar!
Clean Casa
4.8/5 i betyg av 300 omdömen 4.8 av 300 omdömen
BadgeSevenYears

Trevliga, flexibla och professionella i alla led. Prisvärd städning av hög kvalitet varje gång. Stort plus att de värnar om sina anställda och om miljön.

Peter F
Skrev om Diamond Cleaning

Noggrann städning och trevligt bemötande. Väldigt uppskattad. Kan starkt rekommendera.

Jelena S
Skrev om Diamond Cleaning

Otroligt bra jobb! Hon var så trevlig, snabb och effektiv! Jag är supernöjd och rekommenderar starkt!

Reco tipsar!
Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 3251 omdömen 4.7 av 3251 omdömen
Badge2025

Kundupplevelsen med Jorgubbsprinsen är typ den bästa, alla kategorier, jag haft på många år. Sjukt imponerad! I varje touch point möts man av trevlig, kompetent personal. Kommunikationen är magisk, med påminnelsesms, sms när arbete börjar med länk till info och kontaktuppgifter om något går snett, och utvärdering efter. Vi hade packhjälp, flytt och flyttstädning. Alla tre jobb gjordes av trevlig, hjälpsam och proffsig personal. Vi kände oss verkligen omhändertagna och kunde slappna av. Vi hade inget strul, allt gick smärtfritt och vi är väldigt nöjda. Man får intryck att personalen trivs / har vettiga villkor och det känns bra och leder till bra service. Har använt dem två gånger och rekommenderar starkt!