Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Bohagsproffsen

Bohagsproffsen

5.0

5 omdömen om Bohagsproffsen

Robert B
Skrev om Bohagsproffsen

Professionell service till ett förmånligt pris. Rekommenderar starkt!

Reco tipsar!
BVTLER AB
4.8/5 i betyg av 601 omdömen 4.8 av 601 omdömen
BadgeEightYears

Kan rekommendera Bvtler! Enkla att kommunicera med och vi är mycket nöjda med städtjänsten vi köper. Flexibla och noggranna!

Martina N Martina N
Läs mer omdömen
Elsa P
Skrev om Bohagsproffsen

Alla på Bohagsproffsen har varit så trevliga och omtänksamma direkt från första kontakten. De gjorde tömningen av min mormors hus, samt städningen. Jag varmt rekommenderar Bohagsproffsen!

Adam R
Skrev om Bohagsproffsen

Jag blev rekommenderad att vända mig till den här firman av en bekant när min far gick bort. Det finns inte minsta lilla negativ att säga om dem. Allt sköttes väldigt professionellt. Jag var tvungen att boka om ändringar osv sent på kvällen innan men han jag hade kontakt med svarade ändå och kunde ställa om på så kort notis. Jag glömde även avtalade tiden en annan dag, så stackars personalen fick vänta utanför min port i nästan 45 minuter tills jag tog mig dit. Inte det minsta lilla sura ansiktet när jag äntligen...

Sponsor
Redita Service AB
4.0/5 i betyg av 88 omdömen 4.0 av 88 omdömen

Ett par städtimmar två ggr i månaden. Bemötandet har varit. från städpersonal, kundtjänst till ledning toppen. En nyckel har kommit bort och det har inte varit något snack om att inte byta lås. Juste och bra inställning. Städpersonalen har varit mycket tillmötesgående och trevliga samt gör ett bra jobb.

Julia B
Skrev om Bohagsproffsen

Jätte smidiga killar och ett väldigt bra bemötande. Det har varit en jobbig period för oss men med denna service gjorde det de mycket enklare. Rekommenderar starkt.

SOFIE S
Skrev om Bohagsproffsen

Väldigt nöjd med service! Rekommenderas varmt. Trevligt team och en generellt bra upplevelse.

Reco tipsar!
Rozen Clean AB
4.5/5 i betyg av 312 omdömen 4.5 av 312 omdömen
BadgeEightYears

Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant på våra önskemål. Har städning varannan vecka och är väldigt nöjd. Känns rent och snyggt när hon lämnar; utan slöseri av rengöringsmedel eller annat material. TACK

Caroline Kerstin G Caroline Kerstin G
Läs mer omdömen