Webshop i Stockholms län

Slipp gå på shoppinggator i ösregn eller överbefolkade köpcenter på helgen och njut av shoppingen i lugn och ro hemma i soffan! Shopping online är inte längre någon nyhet, men trots några år på nacken är det fortfarande lika bra - om inte bättre!

Låt dig svepas iväg bland kläder, hudvårdsprodukter och otroligt smarta småsaker utan att bekymra dig om öppettider, parkeringsplats eller onödigt många kassar, som ändå bara samlas på hög i hallen. I en webshop är det öppet dygnet runt och du kan shoppa loss precis när och hur det passar dig!

Numera är även betalningslösningarna smidiga och det är lätt att navigera i de moderna webshoparna. Det är enklare än någonsin att handla på nätet!

Här har vi samlat de bäst rekommenderade och mest aktuella webshoparna för att du ska hitta just det du letar efter!

Topp 25 webshoppar i Stockholms län

• Daniel W
    Daniel W: Väldigt smidigt att kunna sköta allt runt flytten på samma ställe. Trevlig och tillgänglig kundtjänst ger ett extra plus. Kan varmt rekommenderas.
  • 6 omdömen
    Morten K
    Morten K: Här finns hjälpen när kroppen inte vill eller kan vad man önskar att den skulle kunna och vilken personal att det finns folk som går till arbetet med sådan gnista trodde jag inte fanns, detta företag hoppas jag går mycket bra för det är dom värda.
  • 14 omdömen
  • 9 omdömen
  • 9 omdömen
    Jenny Anna Maria R
    Jenny Anna Maria R: Snabb leverans och bra priser. Rekommenderar varmt!
  • 13 omdömen
    Jenny L
    Jenny L: Duopad är en jättebra uppfinning som minskar min värk i handled och arm vid kontorsarbete. Men den behöver utvecklas. Daglig användning gör att den samlar fett och smuts. Jag har tvättat den vilket försämrat fästförmågan. Mitt förslag är ett utbytbart och tvättbart fodral så att produkten håller längre.
    Johan W
    Johan W: Rekommenderas starkt! Är man på jakt efter bra baby/barn saker till ett bra pris skall man vända sig till Babyland! Att personalen sedan verkligen kan sin sak samt att deras butik ligger mitt inne i stan gör inte saken sämre ;-)
    Joakim B
    Joakim B: Jag har hittat en väldigt bra skoaffär. På nätet (!) till på köpet. Beställde fyra par skor häromsistens. Utbudet var bra, fanns mycket att välja mellan. Jag var lite skeptisk till en början måste jag erkänna, hur kommer skon kännas på foten och även hur ser den ut irl? Efter beställningen dröjde det inte länge innan det pep till i telefonen och jag kunde gå och hämta ut leveransen från mitt närmsta postombud, snabbt hanterat och inga restnoteringar. Väl hemma upptäckte jag att ett par skor var för små och ett par kändes inte helt rätt. Lämpligt då att en förtryckt returlapp var med i paketet. Det var bara att skicka tillbaka och använda den nyss nämnda returlappen. Allt mycket smidigt! För mig, som sällan tar mig för att gå in i en skoaffär, passar detta utmärkt. Beställ hem och prova på, returnera det som inte känns rätt. Klockrent! Jag har även pratat och mailat med deras kundtjänst som var mycket trevliga och proffsiga. Här kommer jag nog fortsättningsvis att handla mina skor. Jag kan varmt rekommendera!
  • 15 omdömen
  • 5 omdömen
  • 13 omdömen
  • 12 omdömen
  • Mikael S
    Mikael S: De är långt ifrån billigast, men har ett grymt sortiment. Saknar du någon udda kamerapryl är sannolikheten stor att du hittar den hos Scandinavian Photo. Kunnig personal.
    Carina K
    Carina K: Helnöjd raskt enkelt prisvärt takk till handel🥰
  • 6 omdömen
    Sofie I
    Sofie I: Jag har hört en del dåligt om Bangerhead men jag måste nu säga att varje gång jag har köpt därifrån så har jag fått extremt snabb och omtänksam hjälp när jag stött på problem eller själv gjort misstag i order m.m. Dom har dessutom alltid haft lägst pris jämfört med andra så det är det som lockar mig tillbaka och tillbaka.
  • 4 omdömen
1...5678