Lindroos Bostadsmäklare

Lindroos Bostadsmäklare

4.9 / 5 baserat på 7 omdömen

Utmärkelser

Läs vad 7 kunder tycker om Lindroos Bostadsmäklare 2

 • sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  • Kungsängen - Tibble
  2021-11-16
  Verifierad kund
  Jag träffade två mäklare inför försäljning av mina föräldrars lägenhet efter de gått bort. En från en stor, nationell mäklarfirma samt Nina Lindroos Hedlund.
  Det var ett enkelt val och jag blev fantastiskt fint bemött av Nina medan jag genomgick en i övrigt sorgtyngd tid.

  Hon var ständigt lyhörd inför mina önskemål och tankar och gav mig kunniga råd kring fotografering/visningsstyling/prissättning/bud/framtida deklaration osv.
  Hon skapade en imponerande informativ annons som stod ut bland alla andra mäklares annonser, höll mig alltid uppdaterad och jag fick i slutändan ett mycket bra pris för lägenheten.

  Hon är engagerad, omtänksam, ärlig, respektfull, trygg och hjälpsam samt professionell, erfaren, grundlig och mycket kunnig, vilket gjorde att jag kände 100% förtroende under hela proceduren och är extremt nöjd.
  Gilla
 • skrev om Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  2021-11-07
  Spontant omdöme
  Nina hjälpe till att förmedla vår drömlägenhet i Bagarmossen, hon kunde redan i annonsen visa med hur små medel 3:an ifråga kunde omvandlas till en fyrrummare, vilket vi genomförde med storartat resultat. Efteråt vid deklarationen visade hon stort tålamod och engagerade sig 100% för att hjälpa mig fylla i uppgifterna korrekt. Så vill ni ha en djupt kunnig och i själen engagerad mäklare är Nina det självklara valet.
  Gilla
 • Rhodi Rudolf A
  skrev om Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  2021-11-06
  Spontant omdöme
  Har anlitat Nina vid försäljning av lägenhet i Bagarmossen och det har fungerat utmärkt. Nina är seriös, kunnig, ärlig och med det, förtroendeingivande. Vi har lämnat över allt som ingår vid en försäljning till Nina och känt oss helt trygga i det. Positivt att Nina inte bara ordnade med fina bilder av lägenheten utan också spelade in en liten film. Hon har gjort det lilla extra. Vi kan verkligen rekommendera Nina.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  • Bagarmossen
  2021-11-05
  Verifierad kund
  Seriös, hjälpsam och respektfull
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  • Stockholm
  2021-11-01
  Verifierad kund
  Mycket bra och noggrant bemötande. Mäklaren var aktiv och delaktig i alla steg. Hon var med vid besiktning för att själv höra vad besiktningsmannen sa och kunna förmedla det till spekulanter.
  Mäklaren var mån om att sätta ett realistiskt utgångspris för att fånga spekulanter som var möjliga köpare. Hon var mån om att snabbt förmedla information om förloppet.
  Mäklaren gav ett mycket gediget och förtroendefullt intryck genom hela processen. Vid frågor gav hon tydliga svar och tydlig förklaring t ex på varför hon valde ett visst arbetssätt.
  Tack, Linnéa, för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om min mäklartjänst! Det var riktigt roligt att samarbeta med er. Och jag är så glad att ni är nöjda med mitt arbete. Njut nu av härlig natur och skidåkning i Dalarna!
  Med vänlighet
  Nina
  Nina Lindroos Hedlund
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  • Kärrtorp
  2021-10-31
  Verifierad kund
  Som förstagångsköpare kändes hela köpprocessen väldigt trygg och professionell!
  Hej, Andrea!
  Tack för att du skrivit ett omdöme om upplevelsen av min mäklartjänst! Känns riktigt bra att ert första lägenhetsköp kändes så tryggt.
  Jag hoppas att ni får fullt utlopp för ert matlagningsintresse i det stora köket! Hälsa Staffan så gott!
  Med vänlighet
  Nina
  Nina Lindroos Hedlund
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Nina Lindroos Hedlund en del av Lindroos Bostadsmäklare
  • Kärrtorp
  2021-10-29
  Verifierad kund
  Hon är otroligt trevlig. Har en hög kompetens som mäklare. Kan området och är uppdaterad hur priser ligger. Ser till att vi som kund får det bästa när det gäller foto, annons och tipsar om styling innan visning. Hon är väldigt tydlig i all information och har hela tiden kontakt med kunden. Hon är väldigt rådgivande och en stor respekt under processen.
  Hej Gun
  Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme om min tjänst! Jag är så glad att du och Christer är nöjda! Mys på nu i Mariefred!
  Med vänlighet
  Nina
  Nina Lindroos Hedlund
  Gilla