Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Fred Rehn Janowicz har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fred Rehn Janowicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 299 omdömen med ett betyg på 4.9. Fred Rehn Janowicz har haft 41 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

299 omdömen om Fred Rehn Janowicz

Sedan starten hos Reco 2018
Joacim W
Södermalm

Som aktiv mäklare själv ställer man höga krav när man ska välja en kollega att anlita. Valet föll på Fred, och det kunde inte blivit bättre. På mindre än en vecka var bostaden såld! Lättillgänglig, proffsig och väldigt trevlig genom hela processen. Mäklarnas val av mäklare, helt enkelt! 😊

Isabelle D
Norra Ormesta

Fred har vart lättsam, trevlig och enkel att ha dialog med. Vi upplever att han säger precis som det är med läge osv vilket vi uppskattat väldigt mycket. Som säljare har vi känt oss oerhört trygga med fred och kommer garanterat kontakta honom igen vid kommande försäljningar i framtiden.

Daniel D
Norra Ormesta

Trygg, öppen och ärlig. Lyssnar och låter dig styra försäljningen men ger sin ärliga åsikt.

Stefan J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fred Rehn Janowicz en del av Mäklarhuset Örebro
Askersund

Kunnig. Seriös. Kundcentrerad.

Peter B
Solhaga

Fred har utfört ett exemplariskt jobb med att sälja min lägenhet i Solhaga, Örebro! Vårat samarbete som säljare och mäklare har fungerat perfekt från dag ett!

Eveline J
Rynningeåsen

Vi kan varmt rekommendera Fred Rehn Janowicz som fastighetsmäklare. Han är professionell, engagerad, lyhörd och väldigt kunnig. Har alltid varit glad, varm, genuin och serviceinriktad i alla kontakter vi har haft. Han har varit tydlig, närvarande och tillgänglig genom hela processen, vilket fått oss att känna oss otroligt trygga i varje steg.

Fia R
Hampetorp

Trevlig och noggrann! Tydlig och bra genomgång av köpekontraktet!

David H
Lillån

Otroligt serviceinriktad, kunnig och trevlig mäklare. Var otroligt behjälplig vid vårt bostadsköp och gav ett riktigt proffsigt & genuint intryck som vi är väldigt tacksamma över. Kändes tryggt att göra ett bostadsköp med Fred som ansvarig mäklare.

Karl Martin H
Adolfsberg

Fred var mäklare för det objektet vi köpte, han är mycket trevlig och svarade alltid snabbt på alla frågor vi hade. Han var även information i de svar vi fick.

Md Zakaria Z
Garphyttan

Bästa mäklaren i Örebro! Jag kan varmt rekommendera Fred Rehn Janowicz som fastighetsmäklare. Från första kontakt till avslutad affär var han professionell, engagerad och otroligt lyhörd. Han tog sig tid att förklara varje steg i processen och var alltid tillgänglig för frågor – oavsett tid på dygnet.