Väldigt professionell och kunnig . Lämnade inga tomma löften o höll mej uppdaterad om allt.
Fred Rehn Janowicz
Fred Rehn Janowicz är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Fred Rehn Janowicz har varit registrerad mäklare sedan 2012-07. Fred Rehn Janowicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 322 omdömen med ett betyg på 4.9. Fred Rehn Janowicz har haft 38 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
322 omdömen om Fred Rehn Janowicz
Trevligt bemötande och ger snabb återkoppling. Mycket nöjda med samarbetet vid försäljningen av vår bostad.
Professionellt och vänligt bemötande från visning till kontraktskrivning. Skulle rekommendera till vänner och bekanta och tänka mig att kontakta Fred vid framtida bostadsaffärer.
Engagerad med järnkoll på läget. Har känts tryggt under hela processen. Informerade och vägledde på ett tydligt och sympatiskt sätt.
Vi är jättenöjda! Bra kommunikation, snabba svar och tydlighet genom hela processen.
Han var lyhörd och gjorde allt för finna dem svar på dem frågor man hade.
Trevlig bra kommunikation och information
Vi upplevde ett varmt, trevligt och kunnigt bemötande då vi träffade Fred första gången. Vi upplevde honom som lyhörd, kompetent och positiv. Under hela processen har han varit tillgänglig, snabb att svara på frågor och positiv. Lätt att resonera med och mån om att skulle bli bra och fungera väl. Vi kan varmt rekommendera Fred och skulle inte tveka att vända oss till honom igen.
Rekommenderas starkt! Redan på vårt första möte med Fred kände vi en trygghet med att han var rätt person att sälja vårt hus. Varmt, professionellt bemötande. Hade gjort samma val av mäklare igen.
Mycket trevligt bemötande. Snabb återkoppling och tydlig information.