Vi tog kontakt med Mäklarhuset eftersom vi haft bra kontakt med dem tidigare. Johan blev den som tog hand om vår försäljning. Det gick väldigt snabbt från fotografering till visning till försäljning. Mycket proffsigt jobbat. Han var lyhörd för våra önskemål och genomdrev försäljningen på ett mycket bra sätt. Det vi trodde skulle ta minst ett halvår tog endast en månad och då la vi inte ens ut huset på hemnet
Johan Carlsson
Johan Carlsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro
.Johan Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Johan Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 416 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Carlsson har haft 78 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
416 omdömen om Johan Carlsson
Johan känns som en väldigt ärlig och kunnig mäklare, både för säljare och köpare. Han är väldigt påläst och insatt i objekten han har fått i uppdrag att sälja. Han vill verkligen att alla inblandade i en husförsäljning skall känna sig nöjda. Jag har bara bra saker att säga om Johan. / Per
Trevlig, trygg och koll på läget. Rekommenderas!
Trevligt och förtroendeingivande bemötande. Lätt att få tag på och återkopplar snabbt. Enkel att samarbete med och kunnig på sitt jobb.
Trevlig, ärlig, har koll på allt.
Mycket glad och trevlig person som vet vad han gör.
Snabbt, enkelt och proffsigt. Rent av så jävla kung Johan ✌️
Toppen Mäklare, blir det husköp i framtiden rekommenderas Johan👍
Trevlig och proffsig! Snygg frisyr med!
Otroligt trevlig och tillmötesgående, engagerad och bra på sitt jobb. Kommer definitivt använda honom som mäklare vid försäljning.