Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

Magnus Olofsson är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Magnus Olofsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-06. Magnus Olofsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 291 omdömen med ett betyg på 4.8. Magnus Olofsson har haft 46 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

291 omdömen om Magnus Olofsson

Sedan starten hos Reco 2015
Rikard S
Hallsberg / Vingen

Magnus är kunnig och har ett bra bemötande som sker mestadels över telefon som jag gillar.

Julia S
Köpte sitt hus med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Kumla

Magnus utgav ett stort lugn och var en stor trygghet i vårat husköp. Han är tillgänglig och besvarar våra frågor.

Eric L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Vasastan

Kunnig o saklig, mycket ödmjuk

Mikaela M
Centralt / Öster

Alltid bra bemötande, lättillgänglig med snabba svar. Supernöjd!

Eva J
Centralt / Vasastan

Magnus levde verkligen upp till våra förväntningar på en bra mäklare. Han är kunnig, påläst och alltid tillgänglig och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera Magnus!

Roger J
Centralt / Vasastan

Mycket bra bemötande. Engagerad utan att överdriva. Mycket nöjd med honom.

Göran S
Centralt / Öster

Väldigt inlyssnande och hade kontakt mef säljaren ovh våra önskningar blev helt tillgodosedda. Flexibel i bid visning och andra kontakter

Mia A
Adolfsberg/Brunnsgärdet

Kan varmt rekommendera Magnus som gjorde ett toppenjobb med försäljningen av vårt hus. Från första mötet till avslutad affär var kommunikationen tydlig, professionell och personlig. Han visade stort engagemang, kände väl till området och lyckades skapa ett stort intresse för huset. Tack vare hans egenskaper fick vi ett bra slutpris och hela processen kändes trygg och smidig. Vi är verkligen nöjda och tacksamma för det fina arbete som gjordes!

Carola S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Magnus Olofsson en del av Mäklarhuset Örebro
Centralt / Vasastan

Oerhört proffsig, trygg och höll oss hela tiden uppdaterade med information i alla delar. Väldigt nöjda med hela processen!

Pernilla L
Sickelsta

Han är väldigt noggrann och tillmötesgående. Man får känslan att han vet vad han pratar om. Väldigt trevlig och lätt att få tag i. En super bra mäklare som jag kan rekommendera varmt.