Sofia Persson

Sofia Persson

Sofia Persson är mäklare på Mäklarhuset Örebro

Sofia Persson har varit registrerad mäklare sedan 2007-04. Sofia Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 448 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Persson har haft 43 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det absoluta bästa med mitt jobb är, hur klyschigt det än låter, att precis alla dagar är olika! Att jobba med bostäder är en sak, men att träffa människorna som köper och säljer bostäder är det absolut roligaste! Blandningen mellan sociala samspel och att få göra affärer är det som driver mig!

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en effektiv, tydlig och professionell mäklare som har nära till skratt. Tack vare min långa erfarenhet i branschen har jag fått många värdefulla verktyg när det kommer till dialog och förhandling mellan säljare och köpare.

Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag helst med min familj. Att hitta på aktiviteter, stora som små, med barnen förgyller min lediga tid. För att koppla av och rensa huvudet går jag gärna en lång promenad eller joggar en sväng.

2025-06 - 2026-05

448 omdömen om Sofia Persson

Sedan starten hos Reco 2015
Inger C
Centralt öster

Allt fungerat perfekt med mäklare som har mkt gott omdömme

Lukas N
Centralt öster

Supertrevlig och glad mäklare!! Sofia känns väldigt ärlig och inte så ”säljig” som andra mäklare kan vara. Hon var även väldigt hjälpsam och hade tålamod med oss som precis gett oss in på bostadsmarknaden. Hela affären var allt som allt väldigt smidig och vi är supernöjda!

Ida Å
Centralt öster

En helt otrolig mäklare! Trygg, kunnig och svarar på alla frågor man har. :-)

Milad H
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Persson en del av Mäklarhuset Örebro
Örebro

Från start till mål. Mäklaren var tydlig, engagerad och lätt att ha att göra med. Vi kände oss trygga genom hela processen och allt flöt på smidigt. Rekommenderas varmt!

Birgitta R
Vasastan

Jag är mycket nöjd med all den hjälp jag får av Sofia. Hon är mycket duktig och vet vad som ska göras för att resultatet ska bli så bra som möjligt.

Fides S
Kaserngården

Trevlig och kunnig. Beskrev nogrannt det finstilta

Anders J
Norra Ormesta

En glad och positiv tjej, talade om hur försäljningen fungerade klart och tydligt. Det fungerade perfekt 👍 Mvh Anders

Ros-Marie H
Norra Ormesta

Engagerad, hjälpsam alltid glad och trevlig

Henrik S
Centralt öster

Sofia är driven, snabb och lösningsorienterad. Professionell i hela processen. Jag kan rekommendera henne varmt.

Ola G
Centralt öster

Väldigt bra mäklare att använda sig av! Trevlig, ärlig, informativ och håller en uppdaterad under försäljningsprocessen på ett värdefullt sätt. Rekommenderas varmt!