De hjälpte mig med flytt från Hässleholm till Falun. Allt jag kan säga är att jag är sjukt imponerad av deras professionalism. De tog väl hand om både mig och mina saker under hela processen, med sin förmåga att hålla kommunikationsvägar tillgängliga från koordinator till flyttkille. Stort tack till alla er, ett speciellt tack till Arthur (?) och Maja!

MB Flytt och Städ AB
Välkommen till MB Flytt och Städ AB! Flytt och städ är saker som är nödvändiga men kanske inte alltid så kul. Anlita därför experter på området. Vi står för trygghet och kvalitet på MB Flytt och Städ AB. Tjänster: Hemstädning, fönsterputs, flyttstädning, kontorsstädning, storstädning, flytthjälp, visningsstädning, butiksstädning....
131 omdömen om MB Flytt och Städ AB
Observera! Vi har upptäckt felaktiga omdömen på den här sidan Vi har granskat den här sidan och tagit bort ett antal falska omdömen om detta företag.
Trovärdighet är Recos viktigaste värdering. Vi jobbar med hög integritet för att alltid återge en uppriktig och transparent bild av alla företag på Reco.
Anbud måndag, flytt på tisdag, passade oss utmärkt. Flytten med besök på 3 platser genomfördes snabbt. Lite strul med en saknad skruv till s
AKTA, firman är i konkurs och betalar inte sina räkningar!
Kan verkligen rekommendera MB flytt och städ!!! Trevligt bemötande vid offert förfrågan och andra kontakter. Snabb och effektiv flytt av trevliga och mycket hjälpsamma killar. Städningen perfekt utförd och utan anmärkning av bostadsbolagets besiktning.
Bra, snabb och tydlig kommunikation. Tydlig offert. Kom när det var överenskommet. Trevlig personal. Flytten gick smidigt och inget gick sönder. Rekommenderar den varmt.
Vi anlitade MB Flytt & Städ och vi är mer än nöjda med flytten! Snabba ,försiktiga, super trevliga, jobbade med ett Smile på läpparna från 8 till 19.00. ⭐⭐⭐⭐⭐ sen anlitade vi även dem för städning av det gamla huset. Vilket blev över all förväntan. De började 8.00 och var klara 23.00! Huset som är på 500 kvm var perfekt i ordning!
Flytten gick bra. Städ däremot... Jag var dum nog att inte kontrollera direkt. Toalettsits tog dem sönder utan att meddela, när dem skulle städa uppe på skåpen. Den ersatte jag själv då jag inte ville krångla. Men när köparen flyttar in så får jag bilder på allt möjligt skit som inte var städat, som faktiskt var med på checklista för företaget. Cirka hälften av sakerna var inte åtgärdat från checklista, mycket från kök. När jag klagar 1 månad senare så meddelar dem att det gått för lång tid. Trots att ingen bott...
Snabb sercvice plus ordning & reda
Jag behövde hjälp med min flytt och behövde ett företag som kunde hantera känsliga möbler. Jag är mycket nöjd med deras service, jobbet och bemötande, toppen killar! Jag kan varm rekommendera dem. Alexander i Näsbypark
Jag är sjukt nöjd!! Enkelt, smidigt och mycket bra pris! Flyttgubbarna var så trevliga och sjukt duktiga och effektiva! Flyttstädningen var suverän! Rekommenderas starkt!
Flytt - allt jättebra - kontakt, service, flytt.
Flyttade Malmö-Stockholm, väldigt bra bemötande, smidigt och trevliga!
Flytthjälp och flyttstädning. Är mkt nöjd med de som flyttade, de var trevliga och utförde sitt arbete väldigt bra. Är även mkt nöjd med flyttstädningen. Vänligen Carina Stankovich
Vi flyttade från lägenhet till villa och flytten gick snabbt och smärtfritt. Vi beställde även städning av MB och det fungerade också bra. Har faktiskt inget att klaga på. Trevlig personal som vi nästan blev kompisar med. Sammanfattningsvis kan jag säga att vi är nöjda och om företaget behandlar sina kunder som vi blev behandlade så kan jag inte annat än varmt rekommendera MB Norrtälje.
Flytt av möbler från Stockholm till Österlen Mycket nöjd, trevlig personal och gjorde precis vad de lovat
Använde flytttjänst samt flyttstäd. Väldigt nöjd med resultatet, punktliga och levererade ett mycket bra resutatet, och dessutom snabba på att svara vid frågor. Rekommenderas!
Flytthjälp som gick väldigt smidigt med professionellt bemötande.
Min flyttstädning var väldigt fin och väl utförd. Det var bara lite oklart i kommunikationen innan gällande bokning och lämning av nyckel. Men ändå en tillmötesgående personal.
Väldigt trevligt bemötande. Noggranna och försiktiga både flytt och städ. Höll exakta tider.
Väldigt bra kommunikation innan flytten, väldigt bra genomfört och superbra städning.
Flyttstädning Snabba återkoppling på frågor Tyvärr inte tillräckligt väl städat. Säljare och köpare ansåg att flera ställen hade missat. Fick åtgärdas på plats innan godkännande. Varken svenska eller engelska kunde kommuniceras med städarna vilket försvårande kommunikationen.
Bra och trevligt bemötande. Det började med ett hembesök för att uppskatta mängden och en dialog kring flytten. Allt gick sedan smidigt och efter överenskommelse.
Anlitade MB Flytt och Städ för Flyttstädning. Rimligt pris för vår stora sekelskifteslägenhet med många utrymmen och skåp att torka av. Stora fönster med spröjs som putsades. Vi är nöjda och väl värt pengarna.
Effektiva och noggranna. Gick snabbt att få offert. Gick även snabbt att få svar på frågor inför flytten.
Anlitade MB för att flytta från Stockholm till temporär magasinering i Malmö. Mycket professionellt bemötande både vid offertförfrågan, hembesök samt under själva flytten.
Allt gick som planerad. Duktiga och trevliga killar. Kan rekommendera varmt.
Otroligt nöjd med deras tjänster! Köpte flytthjälp, flyttstädning och leverans och hämtning av lånelådor. Fick hembesök för att de skulle se vad som skulle flyttas och fick sen en offert på fast pris. De var otroligt snabba med att svara på mail och sms och när jag ville göra en tilläggsbeställning för att de skulle köra vissa saker till tippen fixade de det direkt. Hembesök, hämtning och lämning av lådor, flytthjälp och städning skedde precis som utlovat. Sammantaget har jag inte en enda sak att klaga på. Det...
Flytt och städ Flexibla, snabba, bra städat
Bra, hjälpsamma och aktsamma killar! Ställde upp väldigt mycket. Uppskattat med fast pris på flytten.
Noggranna Snabba Professionella
Flytttjänst. Mycket bra, trevligt bemötande De var så tjänstvilliga, frågade var allt skulle placeras i respektive ru Mycket bra dag. Hjälpte även mig med att få ha en bra sittplats, hade akut diskbråck. Ska gärna rekommenderar dem till mina vänner. Tacksam och nöjd kund 😀
Toppen förberedelser från MB, trevliga både före , under o vid avslut av flytt. Alla var trevliga o gjorde ett kanon jobb. Flyttstäd var en klass för sig. Önskar de vi köpt av anlitat dem.
Ambitiös personal, försiktigt arbete med möbler. Noggrann städning.
Första gången som vi använde en flyttfirma så lite mer info kring rutiner osv vore önskvärt. Sett till resultatet var det dock toppen, vi flyttade hela bohaget ca 60 mil och av 100 kartonger inklusive alla möbler var ingenting trasigt då det kom fram. Killarna som körde pratade inte flytande svenska men de kunde engelska väl och var jätteduktiga och supertrevliga. Ett bra utfört arbete och en nöjd kund.
Vi köpte flytthjälp o flyttstäd. Tjänsterna utfördes väl. Vi är belåtna med MBFlytt.
Flytt från Stockholm till Lund! Väldigt personligt och proffesssionelt bemötande. Jätteduktiga att hålla kontakten med planering för och mycket bra pris dessutom! 👌 Själva flytten gick bättre än väntat. MB flytt gjord allt för att det skulle gå så som jag hade önskat och slutresultatet kan jag verkligen ge 10/10 stjärnor! Tack MB Flytt!
Ett stort tack till MB Flytt och Städ AB för fantastisk service, ett varmt bemötande och ett otroligt effektivt jobb under vår kontorsflytt. De gjorde verkligen det lilla extra för att det skulle vara så smidigt som möjligt för vår del - både före och under flytten. Före på så sätt att vi träffade MB Flytt och Städ AB inför flytten, dels för att få träffa oss, men även för att få en uppskattning om hur mycket det var som skulle med för att kunna planera sitt arbete vilket var otroligt uppskattat. Under flytten, jobbade...
Vi anlitade MB Flytt och Städ till vår flyttstädning av lägenheten. Superbra! Rent och snyggt och snabb återkoppling och bra service. Rekommenderar!
Jag köpte nerpackning och flytt av min lägenhet från Vällingby till Bromma. Sinisa från MB Flytt & städ kom snabbt på besök innan offert för att kunna planera flytten på bästa sätt. Allt gick mycket bra, trevlig personal båda dagarna som utförde denna flytt tryggt och säkert! Kan varmt rekomendera MB Flytt & städ även i Stockholmsområdet!
Vi har flyttat från Malmö till Stockholm och har haft en fantastisk upplevelse med MB Flytt & Städ. De hjälpte oss med flytt och städ och jag har bara bra saker att säga! Trevligt bemötande av samtliga i personal och fläckfritt arbete
Flytthjälp och flyttstäd. Alltid trevligt och hjälpsamt bemötande. De kom och tittade innan de lämnade en offert som var seriös och prisvärd. Duktig och trevlig personal som genomförde vår flytt effektivt och säkert. Flyttstädningen blev genomförd helt utan anmärkningar. Det enda som kunde varit bättre var att information inför flytten i vissa fall kom ganska sent, troligen på grund av hög arbetsbelastning från den ansvariga.
Professionella, snabba och försiktiga flyttgubbar. Flyttstädet var klart över förväntan.
Har beställt flytthjälp, och de som hjälpte mig med detta var mycket vänliga och trevliga. De hanterade sakerna med stor varsamhet. Kan rekommendera företaget!
Jag använde MB Flytt och Städ när jag och familjen flyttade från Stockholm till Göteborg. De var så hjälpsamma och gjorde flytten mycket smidigare. De var anpassningsbara efter våra önskemål och gav ett professionellt bemötande under hela processen. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma!
Vi flyttade från Sundbybergs till Stockholms innerstad Trevliga och noggranna. Vi är jätte nöjda Kan varmt rekommendera MB flytt och städ
Proffsigt och snabbt. Jag är nöjd.
Trevliga och duktiga! Stort tack och kan varmt rekommenderas!
Flyttning från Helsingborg till Stockholm. All personal jag var i kontakt med var trevlig och kompetent, skulle inte tveka att anlita detta företag igen vid behov.
Beställde flyttstäd. Bad om en tid men kunde inte få reda på den förrän dagen innan. Blev lovad städning 12-13 men först 15:30 påbörjades städningen. Inte alls nöjd med återkoppling och service kring tidsbokningen. Själva städningen var ok men inte mer. Stod i beskrivningen att alla listor skulle torkas, att spik på väggar skulle tas bort med detta var inte gjort. Inte heller fönsterbläcken på balkongen var avtorkade. Skulle inte rekomendera MB Flytt och Städ.
Flytt och städ, 3 rok 80kvm. Trevliga, punktliga och mycket snabba. Får mina värmaste rekomendationer.
Flyttstäd av mindre lägenhet. Bra bemötande, god kommunikation både före och under uppdraget. Kom i tid. Utförde ett gott jobb.