Mini Spa, Kista Galleria
3.7 i betyg av av
9 omdömen
Välkommen till Mini Spa, troligen världens mest tillgängliga salong! Vi har även Sveriges bredaste utbud av behandlingar på ett och samma ställe! Välkommen till Mini Spa!
Här kan du få allt från mindre quick-fix-behandlingar när du har bråttom till djupgående och avslappnande behandlingar när du behöver lite egentid. Vi har något för varje tidpunkt och varje behov.
Mini Spa har växt sedan starten 2015 och idag har vi en stor salong i Kista Galleria med generösa öppettider och breda utbud. Hos oss får du en paus i vardagen oavsett om du vill göra en tandblekning, fransförlängning, ansiktsbehandling eller något helt annat. Vi erbjuder även bl.a. permanent make-up, vaxning samt spraytan.
När du köper något hos oss på Mini Spa går alltid 7 kr till Zelmerlöw & Björkman Foundation som hjälper utsatta barn få utbildning och en ljusare framtid.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag9 omdömen om Mini Spa, Kista Galleria
Sämst!
Gå inte dit, aldrig varit med om så otrevlig personal.
Naglarna är katastrof fula -
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Gå inte hit vad ni än gör. Riktigt dåligt bemötande och bryr sig inte om sina kunder.
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Gå inte hit vad ni än gör. Jag och min sambo fick frätskador av deras tandblekning och dom vägrar ta ansvar det som hänt och valt att blockera oss!
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Bra service.Mycket nöjd med Tandblekning.
MVH
Kristoffer Test Driver -
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Bra bemötande. Bra service. Trevlig och kunnig personal. Mycket nöjd med allt!
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Jag har gått till flera fransstylister men aldrig blivit så nöjd som nu. Muna är serviceminded, proffsig och en väldigt varm människa!!
Jag kan varmt rekomendera henne och kommer för egen del aldrig att gå till någon annan. -
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Underbar personal som tar väl hand om en. Blir definitivt fler besök där!
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Mini spa är verkligen något ja skulle rekomenderade till kompisar och nära! Jätte trevligt personal som verkligen försöker göra de bästa för kunden! En härlig salong men bra atmosfär.
Stort kan för att jag får vara en kund hos er!! -
skrev om Mini Spa, Kista Galleria
Väldigt duktiga på sitt jobb, mysig salong. Väldigt bekvämt