Vi har haft Jonas som mäklare vid ett flertal försäljningar. Duktig, erfaren, och mycket trevlig. Jobbar alltid efter att både säljare och köpare ska vara nöjda när försäljningen är klar. Rekommenderas starkt.
MOHV Stockholm
BROKR är numera MOHV! Två unga expansiva mäklarföretag slås nu ihop och ger dig det bästa från 2 världar med överlägsen service och ett enormt driv. Samma medarbetare finns på plats för att värna om dig som kund men med större kostym. Alla mäklare på BROKR eller MOHV finns kvar på samma adresser och har samma telefonnummer som förr, men nu har vi MOHV:s skylt på dörren
1147 omdömen om MOHV Stockholm
Sedan starten hos Reco 2017
Duktig xxxxxcxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
3 försäljningen via Tomas och fortsatt lika nöjda.
Bra bemötande. Påläst. Hjälpsam och engagerad.
Fantastiskt trevlig och genuin. Väldigt hjälpsam. Jag gillar honom.
Vi är väldigt nöjda med kontakten vi haft med Thomas i samband med vårt lägenhetsköp. Han är snabb på återkoppling och lätt att resonera med. Månar om att både säljare och köpare ska bli nöjda. Rekommenderar varmt.
Hon var trevlig och adekvat. Jag blev nöjd med affären.
Sofie är lätt att kommunicera med och är tillmötesgående.
Jonas är objektiv och representerar både säljare och köpare på ett proffesionellt sätt.
Jag är väldigt nöjd att jag valde Tomas som mäklare. Han levde verkligen upp till mina förväntningar. Tomas är trevlig, personlig och professionell genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Tomas och skulle definitivt anlita Tomas igen.
Mycket bra! Trevlig, proffsig, kunnig, hjälpsam, tillgänglig, saklig, lyssnande, tydlig.
Sofie gav ett mycket bra bemötande och la ner tid för att göra en snabb affär. Jag kände stort förtroende för henne och fick tydlig information under hela processen.
Mycket nöjd med Sofie. Hon är pålitlig och engagerad. Rekommenderas!
Jättefint och hjärtligt bemötande. Fått bra återkoppling under hela processen! Rekommmenderar verkligen Sofie!
Seriös, kompetent, effektiv, kommunikativ
Tomas Andersson är en stjärna. Ni kan sluta leta. 5/5, 10/10, 100/100. Bäst!
Trevlig, kunnig proffsig! Vi känner oss väl omhändertagna av en påläst och trovärdig mäklare.
Jag skriver på engelska så det blir rätt! Tomas was a wonderful agent, equally as kind as he was helpful. This was my first time buying an apartment so I didn’t have any expectations regarding the agent, but now I know what I want my agent to be like the next time I’m buying an apartment. Tomas set a high standard for what is expected of an agent, he went above and beyond making sure all my questions were answered.
Super professionell hantering av allt. Svarade snabbt och väl insatt på alla frågor. Förmedlade kommunikation mellan oss som köpare och säljaren på ett sådant sätt att, som vi känner det, ett fair avslut för både säljare och oss som köpare smidigt kunde nås. Alla formaliteter, dokument etc. hanterades elegant och med stor bekvämlighet för oss. Vi kan verkligen rekommendera Tomas.
Hej Michael, Stort tack för detta fina omdöme och väldigt kul att höra att ni är så nöjda! Vänligen Tomas
Otroligt lyhörd och hjälpsam. Sålde lägenheten innan Hemnet och planerad visning.
Allt toppen än så länge, väldigt gott bemötande, snabbt och utförligt svar på vilka frågor det än må vara. Känndes som att Jonas var mån om att vara väldigt transparent mot både köpare och säljare när det kom till kontraktsignering.
Engagerad och kunnig vilket gjort att jag har känt mig trygg i köpet av ny bostad. Kan varmt rekommendera Sofie.
Jag kände stort förtroende för Sofie genom hela processen. Hon var inlyssnande, professionell och jag upplevde att hon beaktade både mina och köparens intressen på ett bra sätt. Jag skulle absolut använda Sofie igen om jag skulle sälja igen.
Mycket vänlig mäklare, hjälpsam och tillmötesgående. Tomas hjälpte oss på flera sätt, bl a att leta fram dokument & kontakta personer. Vi uppskattade även hans lugna och behagliga attityd, även gentemot vår 3-åriga och ibland otåliga son. Vi är väldigt nöjda med Tomas!
Outtröttlig Bra kommunikation
Tomas var mycket professionell från start till slut. Han höll oss kontinuerligt informerade och var mycket hjälpsam när det kom till bolån bland annat. Kan absolut rekommendera honom som mäklare, ur både köp- och säljperspektiv.
Jonas har varit väldigt hjälpsam och tillgänglig för frågor och stöd.
Vi är mycket nöjda med Jonas! Han har varit lyhörd gentemot oss och rak och tydlig från första dagen vilket vi har uppskattat. Jag rekommenderar honom till alla som ska sälja sina bostäder.
Jonas är som vanligt oerhört professionell och kommunikativ vilket gör honom mycket bra på sitt jobb. Han har väldigt bra koll på läget och håller en tight dialog med uppdateringar om alla händelser i processen på en nivå som får mig som säljare att känna mig trygg. Han ger en ärlig och en realistisk bild av marknaden idag vilket jag uppskattar väldigt mycket då det i sin tur gav mig en realistisk förväntning av resultatet, vilket jag är mycket nöjd med. Rekommenderas varmt!
Jonas är mycket lätt att samarbeta med. Han är empatisk och professionell, har lång erfarenhet och stort kontaktnät. Jag har anlitat Jonas även vid tidigare köp och försäljning av bostadsrätter. Skälet att jag anlitade honom igen vid denna aktuella försäljning är förstås ovanstående.
Mycket påläst; gör det lilla extra. Anträffbar och realistisk.
Sofie är supertrevlig, kommunikativ och tydlig. Snabb på att svara och lösningsorienterad. Jag är väldigt nöjd!
Sofie gav ett mycket seriöst och kunnigt intryck direkt vid vårt första möte, med en konkret plan och upplägg av hela försäljningsprocessen. Det har känts väldigt tryggt att ha Sofie som mäklare, hon har varit snabb och mycket tillmötesgående för att göra det så enkelt som möjligt för oss som säljare. Sofie hjälpte oss även att hitta en utmärkt stylist av lägenheten och hanterade logistiken kring stylingen. Vi kan varmt rekommendera Sofie Sporron som mäklare och vi skulle inte tveka att anlita Sofie igen.
Otroligt proffsig och trevlig!! Kan starkt rekommendera Sofie!!
Jag har stort förtroende för Jonas som hjälpt mig med försäljning av 2 lägenheter. Jag kan varmt rekommendera Jonas som är både kunnig och sympatisk och det har varit mycket lätt att samarbeta.
Tomas visste verkligen allt om lägenheten, BRF:en, byggnaden och området. Och han tröttnade aldrig på alla mina frågor. Han var mycket tillgänglig och hjälpsam hela vägen.
Kunnig, kompetent och trevlig.
Trevligt bemötande. Nogrann och påläst lösningsorienterad. Tålmodig och kunnig.
Vilken mäklare! Fantastiskt service-minded, kunnig och skarp. Väldigt tacksam för hans kunskap och förståelse för vårt behov som köpare. Rekommenderas varmt!
Allt har fungerat fint och lätt.
Vi kontaktade Jonas eftersom vi var ute efter att köpa ett visst typ av objekt som inte fanns ute på marknaden. Jonas ringde runt och lyckades få tag på två objekt som stämde in på våra önskemål och det slutade med att vi köpte det ena objektet. Hans bemötande är alltid väldigt personligt och genuint, och han gör det lilla extra för att alla parter ska bli så nöjda som möjligt. Han inger högt förtroende. Eftersom att det inte fanns några objekt enligt våra önskemål ute på den öppna marknaden hade vi inte alltför höga förväntningar...
Driven, påläst och rakt igenom professionell. En mäklare man får förtroende för både som köpare och säljare. Kan varmt rekommendera Tomas Andersson!
Hjälpsam och lyhörd! Jag kände mig mycket trygg med Tomas som mäklare vid mitt bostadsköp.
Mycket trevligt bemötande av Jonas, som vanligt, då vi anlitat honom vid tidigare försäljningar. Lätt att få kontakt med samt smidigt genomförande av hela processen. Vi som säljare är mycket nöjda och vi tror köpare upplevde samma engagemang.
Sofie will go above and beyond, is very friendly and professional and well informed about everything, so she is able to give great advice. I can warmly recommend her!
Professionell.Bra bemötande. Lätt att få tag på och svarar snabbt med SMS. Påläst. Inger förtroende. Serviceminded
Kunnig hjälpsam och stor erfarenhet.
Trevlig, proffesionell och kunnig
Professionell, engagerad och noggrann med att delge information innan det ens blev en fråga.
Hej Patrik! Vad kul att läsa! Tack snälla! Vänligen Tomas
Vi har nyligen anlitat Tomas som mäklare och är otroligt nöjda med hans tjänster, särskilt med tanke på den tröga marknad vi befunnit oss i. Trots att marknaden har varit utmanande, har Tomas lyckats leverera resultat som överträffade våra förväntningar. Hans förmåga att förstå och anpassa sig till marknadens dynamik har varit avgörande för att uppnå en framgångsrik försäljning. En av Tomas största styrkor är hans förmåga att hålla oss lugna under processen. Att sälja ett hem kan vara en stressande upplevelse, men...
Hej Damien, Tack snälla för detta väldigt fina omdöme. Det gör mig så glad att läsa! Tacksam att ha fått hjälpt er och det har varit ett fint samarbete :) Vänligen Tomas