Restaurang BankOmat Seaside
2.3 i betyg av av
3 omdömen
Hos oss kan du njuta av grillade rätter från både hav och land i en härlig atmosfär. Välj någon av våra restauranger i Stockholm för att se på meny samt boka bord.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag3 omdömen om Restaurang BankOmat Seaside
skrev om Restaurang BankOmat Seaside
Fyra gånger under våra 10 år som boende på Liljeholmskajen har vi besökt Bankomat. Varje gång lika besvikna.
En gång blev vi totalt bortglömda, först att ens beställa, sen kom aldrig maten. Trots enkom två andra sällskap i hela lokalen.
En annan gång serverades högrevsburgare som smakade både fryst och riktigt dålig. Som kompensation kunde vi få kaffe gratis efter maten. När vi tackade nej eftersom vi inte dricker kaffe, blev det ingen annan kompensation. Kaffe eller inget alls.
Nu sista gången slog vi till på att testa grillad marinerad Iberico med chimichurri och friterad potatis. Förstår inte hur man kan misslyckas så fatalt med att tillaga en sån måltid. Köttet hade vi kunnat använda som pingisracket, potatisen verkade ha varit gjord för ett antal dagar sen och att servera en skål full med olja där det knappt syns ett par strån av persilja i botten och kalla det för chimichurri är helt oförståeligt. Det är ju lite av ett skämt att det ska kosta 275kr. Vi klagade och som kompensation fick vi 10% avdrag på EN av våra två riktigt deprimerande Ibericorätter.
Vi brukar svälja det mesta och bortse från mycket, men nu har vi besökt Bankomat Seaside för sista gången.
Restaurangen ligger fint och har en mysig inredning och atmosfär med fantastisk utsikt över vattnet. Så synd att de inte kan leverera ordentligt lagad mat eller nån bra service. -
skrev om Restaurang BankOmat Seaside
Bästa restaurangen i Liljeholmskajen, härligt bemötande av personal, fantastiskt god mat och trevlig lokal. Familjär och vänlig stämning!
skrev om Restaurang BankOmat Seaside
Dålig service, blev totalt ignorerade, fel nota två gåner ( givetvis på högre belopp).